Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Lacipapa1946

Lacipapa1946 Fórum-zöldfülű

Azt szeretném kérdezni, hogy a Bamán, hogy lehet az új állatokat megvenni. / A malomban van 4 állat, és nm tudom megvenni./

2. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Titokzatos tenyészetből fejlődhetnek ki az új állatok.

HéricsBáró és Pillango16 kedveli ezt.
  3. SoosPéter1

SoosPéter1 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!:) Lehet, hogy felesleges amit kérdezek de mi történt a csetszobával?:):p

4. -East17-

Szia!

7 hónappal ezelőtt megszűnt.

5. SoosPéter1

SoosPéter1 Utánpótlás-írogató

Rendben. De azért köszi a választ.;)
    Ja, és miért?;)

Utoljára szerkesztett: 6.6.16
  6. rozsaviola42

rozsaviola42 Törekvő

Válaszod köszönöm. Most azt kérdezném, hogy az új event hol található, a sörösre gondoltam, ha megveszem a felhősort, akkor abban benne vannak a kitehetők is? Köszi, szia

7. -East17-

Szia!

Jelenleg nincs futó event. A farmaranyért megvehető felhősor-akcióban a csomag mindent tartalmaz.

8. twer7

twer7 Aktív író

Sziasztok. Azt szeretném kérdezni, hogy a befejezett gazdaköriket hol találom? régen tudtam most nem.

9. rozsaviola42

rozsaviola42 Törekvő

Válaszod köszönöm, szia.

10. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia! A kis zöld pipa a jele a befejezetteknek. :)

twer7 kedveli ezt.
  11. twer7

twer7 Aktív író

Köszi igy már megtaláltam

12. zzanya

zzanya Utánpótlás-írogató

sziasztok. azt szeretnem kerdezni eventnel ha felropit akarok kuldeni es nem szomszedom hogy tudom el kuldeni mert en is kaptam de nem tudtam viszonozni

13. egresinebobe1

egresinebobe1 Kivételes tehetség

Köszönöm a választ.

14. Pillango16

Pillango16 Fórum-zöldfülű

szia! hol lehet vörös pandáhz jutni, és a többi uj állathoz?

15. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Szia!

A vörös panda, a tigris, a hangyász és a flamingó óljai a bahama szigeti új titokzatos ólakból fejlődhetnek ki. A legutóbbi titokzatos tenyészet akcióban kerültek a játékba.
    Mind a négy állat piacképes.

ho-hoboy és Pillango16 kedveli ezt.
  16. Pillango16

Pillango16 Fórum-zöldfülű

Köszönöm :)

17. zzanya

zzanya Utánpótlás-írogató

koszi a gyors valaszt

18. viharsziv99

viharsziv99 Járnitanuló

Sziasztok lehet rossz helyre irok, de feltenném kérdésem. A jelenlegi eventnél adják a szerszámokat, de minek, lassan egy éve nem lehet küldetéssel olakat szerezni csak farmer aranyért, a növényeket, ugyan ugy a szintlépések nem érnek semmit, mert nem lehet új állatot, növényt, fát a feladatok által kapni.Ne mondják ha veszek pénzésrt, farmeraranyat, abbol megveszem a fa csomagot, akkor kapok egyet. Ja a bahamára végre tettek ki uj növényt és fát:)Mikor lehet új állatokat fejlesztésel elérni? köszönöm a választ

19. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Szia!

A kérdésed első részére a válaszom, hogy ne feledkezz meg az alacsonyabb szinten járó játékosokról, akiknek még kincs minden egyes barkácscucc, de magasabb szinten is szükség lehet rá.

Arról, hogy a magasabb szinteken lesznek-e és ha igen, mikor lesznek pusztán szintlépéssel, a gazdaboltból elérhető növények, fák vagy állatok, nincs jelenleg információnk.

Leho69 kedveli ezt.
  20. Sweet_Angel

Sweet_Angel Utánpótlás-írogató

Szia!

A kérdésem az lenne, hogy a kerek keréken kipörgetett 1xIrat mire való?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.