Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. doki0417

doki0417 Fórum-zöldfülű

Köszönöm
    hát így jártam az zavart meg és nyomtam pipát hogy a felugró ablak először a kapható jutalmat felsorolta és alján volt hogy mennyi FA.
    Köszönöm akkor újra kezdem a gyűjtést

2. bokorugró133

bokorugró133 Aktív író

köszönöm

3. SirHenrik

SirHenrik Junior szaki

Üdv!
    Van 3 db Kacsa Kata mamut fám. Eddig minden ok. volt. Most, hiába aratom le, a KK turbótrágyák száma folyamatosan csökken!
    ???.
    Köszönöm.

4. soramay72

soramay72 Fórum hercege

Raktárházak??? o_O Mikortól? :) Már alig várom xD

madárijesztő111 és dalmata10 kedveli ezt.
  5. hekalé

hekalé Junior szaki

Szia ! Kérlek szépen nézd meg az 5. fehér virágomat! Eltünt , elbújt ?
    köszönöm szépen! Id 17182096

bocsi! Az ötödik feketét keresem nem a fehéret !

Moderátor által utoljára szerkesztve: 9.6.16
  6. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia SirHenrik!

És pontosan milyen fád van?
    Kacsa Kata szupertrágya fa, vagy Turbó mamutfa? Egyáltalán nem mindegy.
    A Kacsa Kata szupertrágya fa a nevéből is kikövetkeztethetően Kacsa Kata szupertrágyát ad, a Turbó trágya fa adja a "zoknit".

7. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia hekalé!

Érdemes lenne első körben a területen minden tárgyat megmozgatnod : valószínű, egy 1x1-es kis földön lesz, valaminek a takarásában.

8. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Amennyiben figyelmesen elolvastad a hírek felületét, akkor meg is kaptad a választ hogy hamarosan. Egyelőre bővebb információnk nincs ezzel kapcsolatban. Fórum hivatalos közleményei között közzé fogjuk tenni, amennyiben tudunk róla valamit, addig lehet érdemes ellátogatni Jós Jónáshoz ;)

soramay72 kedveli ezt.
  9. soramay72

soramay72 Fórum hercege

Köszönöm a választ

10. Skorpió76

Skorpió76 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni,hogy a 16 órás ültetés,locsolva főfarmon és Bahamán miért különbözik????
    A begóniát ültetem,locsolom és 11:32 múlva van kész,a sárgadinnye locsolva meg 12:48. Mindkét növény 16 órás.
    Nem értem.Kérlek segítsetek elmagyarázni.
    Köszi
    Csaba

11. Skorpió76

Skorpió76 Utánpótlás-írogató

Ahhham,így már világos.
    Köszönöm szépen
    További szép napot :)

Leho69 kedveli ezt.
  12. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Szia!

Előfordulhat, hogy éppen éles a virágok gyorsabb érését biztosító felhősorod, ami a bahán az egyéb kategóriába tartozó sárgadinnyére nem hat. De az is lehet, hogy elfogyasztottál a virágok gyorsabb érésére ható valamely alkimista terméket. Csak tipp. Jelenleg nincs online olyan kolléga, aki be tudna nézni a farmodra, mire lesz, már le is fogsz mindent aratni.

13. bogisaci60

bogisaci60 Fórum bárója

Elértem a 4. mentorszintet, és szeretném kiváltani az ezüst prémium tagságot. A + 6 szomszéddal kapcsolatos a kérdésem. Amennyiben a 30 nap alatt véletlenül a szomszédom lesz valaki (előfordulhat gyors kattintás miatt), a tagság lejárta után gondolom, nem maradhat. A rendszer azokat fogja törölni, akik a 30 nap alatt lettek a szomszédaim, vagy valami más szempont szerint?

maligandi kedveli ezt.
  14. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Általános kérdésekben Nildia tegnap megválaszolta.
    Utolsó 6 helyről töröl. Nézd át a prémiumtagság ismertetőjét!
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-prémium-tagság.343/

15. király5252

király5252 Utánpótlás-írogató

Tegnap gép kikapcsolás előtt végignéztem a három farmon lévő kagylókat, /napközbe is töb bször/ és mit ad isten ma zárva. Azt mondjátok magától nem záródik be, akkor most mégis mi töörtént. Minden este fotózzam. Mióta megy a kagyló a második farmom járt igy király5252 ID8951816. Köszöönöm, hogy utánna néztek.

16. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Egy farmon is el lehet felejteni a kinyitást, még akkor is, ha valaki egész nap gép előtt ül. Ezt csak azért merem biztosan állítani, mert korábban már velem is megtörtént.
    Ha valakinek több farmja is van, akkor ez a veszély fokozottan fenn áll.

A log alapján egyértelmű, hogy nem nyitottad ki ezen a farmodon tegnap a kagylót:
    Day 9
    Locked

17. kkumli

kkumli Utánpótlás-írogató

Kedves moderátorok , a panaszkodókat támogatnám
    visszazárodást nem tudjátok produkálni--ez a bevett
    válasz.De kérdezném tőletek, hogy ha játszotok is tapasztaltátok-e hogy a vetett,vizezett területról
    kiszámíthatatlan idöközönként eltünik egy víz.
    Ezt a problémát azn 1. UFÓ-s event óta tapsztalom
    ,többször megfigyeltem a vetés látképének változásakor történik.
    A terület közepén látszott a víz.,,A változáskor egy
    földterület nem változott., az érésidö a víz nélküli vetést mutatta.
    Elófordolt eventkezdéskor a 10 vagy 5 meg víz,trá-
    gya,szuprtrágya,KK szupertrágya közül az utoljára
    rátettek közül egy tünt el .mivel ilyenkor a haladásra koncentráltam nem írtam meg.
    Bosszantó,hogy az évek óta lévó hibát nem javítják.
    megjegyezném egy víz eltünését egy kagyló vissszzárodását ugyanaz az egy hibajelenség okoz-
    hatja.

18. csanya52

csanya52 Haladó

Sziasztok!
    Filmet miből nyerünk?

19. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

20. csanya52

csanya52 Haladó

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.