Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. dananász96

dananász96 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Az lenne a kérdésem hogy most léptem a 17. szintre , beléptem a szédült szántóra és még mindig köves meg gazos, viszont már 13 szomszédom van és nem történik semmi. Mi lehet a probléma ? Mit tudok tenni az ügy érdekében ? A választ előre is köszönöm !:))))

2. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia dananász96!

40. szint eléréséig csibe vagy, egy mentor csibeszobájában.
    Ott csibetársaid is vannak.
    Ők megjelennek a farmod keretén található listában, de ők nem valós szomszédaid. Amint eléred a 40. szintet és kirepülsz a csibelétből, el fognak tűnni. Tehát valós, igazi szomszédból kell 12.

3. dananász96

dananász96 Fórum-zöldfülű

Ezt nem tudtam nagyon nagyon szépen köszönöm a választ!!!:)))

4. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Ellenőriztem, minden rendben működik nálad.

5. hollosneilles1

hollosneilles1 Utánpótlás-írogató

hollosneilles1 ID: 48609633
    Vettem a kalózbarlangban lótuszvirágot, de sehol sem találom! : (
    Azt szeretném megtudni mit csináltam rosszul?
    Hozzáférés 92 szinttől és én most pont azon vagyok.

6. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!
    A lótuszvirág ültethető növény.
    Lapozz a vetőtábládon az utolsó oldalra, megtalálod ott.

7. icu1965

icu1965 Utánpótlás-írogató

Az igaz de kicsit össze hozott a szomszédaimmal mert egymásnak küldözgettük. Sok szomszédom nem is tudta hogy ilyen is van. A játék nagyon jó én nagyon szeretem. Ha nem gond volna még egy kérdésem, a feladatok végét nem lehet átrakni pl.-ul este 18h-ra? Mindig 14h-kor van vége a feladatoknak ami szerintem sem gyereknek sem szülőnek nem jó. Az-az időpont csak nyugdijasnak felel meg. Várom válaszod,köszönöm .Szép napot sziasztok.

8. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!
    Kollégám távollétében válaszolok a felvetésedre.
    A szomszédokkal való kapcsolattartásnak sok hasznos területe létezik, nemcsak az ajándékok küldése. De Te ezt tudod is, bizonyára.
    A Farmerama játék nemzetközi, Amerikától Ázsiáig játsszák már.
    Az időrendi összehangolások, az eventek és akciók kezdésének és befejezésének ideje a Központ által történik.
    Nem az egyes nemzetek iskolai időrendjét, vagy más munkaidőt vesznek számításba kiindulásként.
    El kell fogadnunk, ezzel ajánlatos játszanunk. :)

9. sroli17

sroli17 Fórum-zöldfülű

Szép napot !
    Kérlek segítsetek , nem tudok belépni a másik farmomra .
    98% betölt és azután semmit nem csinál. megpróbáltam a gépet
    is kikapcsoltam, de semmi nem történik.

Az ID: 3620243 SROLI16

Nagyon köszönöm a segítségeteket!

10. orsikaviki

orsikaviki Fórum-zöldfülű

sziasztok denevér ólat akarok vásáorlni de nem tudom hol kell. Az ólaknál csak fejleszthető denevérbarlang jelenik meg az I szintől. Nekem az kéne amire ezt rárakjam 59 szintű vagyok és nem értem.Már nagyon régóta próbálkozok kérlek segítsetek

11. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Gép kikapcsolásával sok gond nem oldódik meg, ennél azért kicsit többet kell tenned.
    -Javaslom, hogy töltsd le, és telepítsd a legújabb Firefox böngészőt a számítógépedre.
    A legújabb Firefox verziót az alábbi linket megnyitva tudod letölteni:
    http://www.mozilla-europe.org/hu/firefox/

-Töröld a sütiket, ürítsd a böngészési előzményeket. Ehhez egy kis segítség
    << ITT >>
    Ezt attól függetlenül érdemes végrehajtanod, mikor végezted el utoljára.

-Érdemes lehet egy másik internetes böngészőben megnyitni a játékot, például: Firefox, Google Chrome, Opera, stb.

-Szükséges lehet ellenőrizni, hogy a számítógépeden hány program fut egyszerre, függetlenül hogy internetet használ vagy nem, mert nagyban tudja rontani a farmozás élményét.

-Ellenőrizd az internetsebességed, ne csak a letöltési adatot nézd meg, hanem a feltöltési adat is számottevő, illetve a Ping értéke is fontos.
    Ehhez ez az oldal tud segítségedre lenni :
    http://www.speedtest.net/

-Próbálj állítani a FlashPlayer beállításain, töltsd le a
    FlashPlayer újabb változatát, segítség
    << ITT >>

12. |Tamás|

Szia!

Telihold event alkalmával a Jack boltjában tudsz kiváltani denevérbarlangot rémséges növényekért.

Telihold eventről és a Jack boltjáról itt tudsz bővebben olvasni

orsikaviki kedveli ezt.
  13. Tmarie

Tmarie Törzsjátékos

Kedves Modik!
    A kagylónaptárban a sor végén található kagylót bármikor ki lehet nyitni vagy csak aznap, amikor a sor utolsó kagylóját nyitjuk ki?
    Köszönöm:
    TM

14. |Tamás|

Szia!

Sor végi kagylókat az event teljes ideje alatt bármikor kinyithatjuk, természetesen ha az adott sorban az előtte lévők közül mind nyitva van.

A kagylós naptár (event) részletes ismertetőjét itt van lehetőséged elolvasni

15. Tmarie

Tmarie Törzsjátékos

16. Szama

Szama Fórum veteránja

Sziasztok!
    Azt szeretném kérdezni, hogy lesz e lehetőség később más módon megszerezni a mostani event alatt "megszerezhető" régi felhősort a kitehetőkkel, valamit a plusz kitehetőket hozzá?

17. |Tamás|

Szia!

Kategorikusan nem zárható ki ez a tény, hogy később megszerezhető lenne, viszont az sem mondható ki biztosra, hogy megszerezhető lesz valamikor.

18. fülemüle66

fülemüle66 Fórum-zöldfülű

A felhő soromról eltüntek azok a sorok amik atapasztalat és csengőpengőn kivül mást is ad . Az ami hiányzik 21.sor. NEMTUDOM hovalett.

19. |Tamás|

Szia!

Kérlek a felsősorodnak a szűrőjét állítsd a "mind" kategóriára, majd ezek után Kérlek lapozd át a felhősoraidat.

20. vcsaba18

vcsaba18 Fórum nagymestere

Sziasztok.
    Az én problémám kicsit bonyolult.
    Szeretnék e-mail címet változtatni a játékkal kapcsolatosan ( jelszót is), de sajnos nem tudom az e-mail címemhez tartozó jelszót,így nem tudok belépni.A farmos jelszóm sem tudom,hogy mi.Be tudok lépni a játékba,mert a Firefox mentette a farmos jelszavam.
    Mit tanácsoltok?Hogy tudom megoldani?
    Előre is köszönöm.
    vcsaba 18 User ID: 12247201

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.