Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

2. csabi9911

csabi9911 Haladó

Van a jatekba Mandarinfa mert egy tablazatban lattam :/ ha igen akkor kerhetek egy kulon kitero linket? elore is koszi :D

3. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

4. püsökgabriella

püsökgabriella Utánpótlás-írogató

5. GoodX

GoodX Junior szaki

Köszönöm a választ.

6. Szőkebácsi

Szőkebácsi Fórum ismerője

7. tremama0422

tremama0422 Haladó

Sziasztok! Szeretném, ha valaki felvilágosítana a most befejezett eventtel kapcsolatban. A kiváltható felhősorral kapcsolatban nem értem, hogy egyszerre váltottam ki, ami 4 kitehető és a felhősor. A 3 kitehetőt rátettem a felhőre, de a negyediket sehol sem találom. A feladat ismertetőjében 4 kitevő és a felhősor szerepel. Valamit rosszul értelmeztem ezzel kapcsolatban? Köszönöm, ha válaszoltok, további szép napot mindenkinek. ID 45638869

Szőkebácsi kedveli ezt.
  8. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Amennyiben az új felhősorról beszélünk, akkor arra a felhőre 3 db kitehetőt kell ráhelyeznünk. Amennyiben a "vedd meg mind" gombra kattoltál, akkor ezt a 3 kitehetőt és a felhőt váltottad ki. a 4. kitehető az teljesen külön van, külön is kell kiváltani. Jelzi is a játék, hisz nem tartozik a bekeretezett dekor elemek közé

sziszi1965 kedveli ezt.
  9. Szőkebácsi

Szőkebácsi Fórum ismerője

Szia Tamás :)
    A kérdés arról szól, hogy hol a búbánatban kell keresni a 4. kitehetőt? Nekem sincs meg...

10. |Tamás|

Szia Szőke!

Amennyiben külön kiváltod ( nincs benne a 205-ben), akkor ugyanolyan dekor elem mint a többi, csak nincs helye az eventhez tartozó felhősoron.

sziszi1965 kedveli ezt.
  11. tremama0422

tremama0422 Haladó

Szia Tamás! Köszönöm a választ. Akkor nem keresem. Bocsi, de nekem ez nem volt egyértelmű, gondolom nem csak én vagyok így ezzel. Szerintem külön kellett volna betenni a feladatba, mert megtévesztő volt. Tudom, nem Ti csináljátok a feladatokat, nem is kritizálni akarok, csak félreérthető volt. Még egyszer köszönöm és további szép napot, jó munkát.

12. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

A sárkánygyümölcs és a sárkányfa gyümölcs az nem ugyanaz? E miatt nem tudom befejezni a feladatot. Nálam van vagy 12 e db, de azt látom, hogy a raktárban nincs. ID 9805208 Lehet ez legutóbb volt szerezhető új fa, amit 300 Fa ráköltéssel sem tudtam megszerezni?

Utoljára szerkesztett: 15.6.16
  13. |Tamás|

Szia!

Sárkánygyümölcs a 4. kamrában kiváltható bahamás fa, míg a Szokotrai sárkányfa a fás válogatás eventben megszerezhető különleges fa.
    Bölcs tölgyön melyik kiváltható rúnát keresed? kifejtenéd bővebben?

14. incimami

incimami Fórum bárója

Szia!
    Ne haragudj de butaságot fogok írni, Hol találom azt GANGOT:?? Mi az??Bocsika a tudatlanságomért.

15. |Tamás|

incimami kedveli ezt.
  16. -jakabrozi-

-jakabrozi- Járnitanuló

Sziasztok! Ma du.-tán a gazdakörbe volt egy ablak ahol tenyészállatokat kellett beadni és szupertápot is adott de hiába adtam be a sok denevért ,disznót,juhot ,és kész is lett az első feladat nem adta meg a ki írt ajándékot! Most pedig már nem is találom azt az ablakot! A tenyészállatokat sem adta vissza! Mit tegyek? Tud valaki segíteni?

17. |Tamás|

Szia!

A központban foglalkoznak ezzel a helyzettel, hogy mi legyen a sorsa azoknak a játékosoknak, akik annak ellenére szállítottak ezekbe a feladatokba bármit is, hogy megbizonyosodtak volna róla, hogy ez a feladatsor csak holnap kell, hogy játékba kerüljön, a fejlesztés még nem is érhető el.
    Amint lesz hivatalos állásfoglalás, tudatjuk veletek.

18. Accra24

Accra24 Aktív író

sziasztok egy kérdés az új elemmel kapcsolatban : ha van 55 nyulam azt betehetem egyszerre?

19. |Tamás|

20. -jakabrozi-

-jakabrozi- Járnitanuló

Kösz a választ de sajnos nem volt időm a fórumon tájékozódni , csak gyorsan lerendezni a farmokat, ezért is most jeleztem.Reménykedem hogy visszakapjuk.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.