Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. peterzon70

peterzon70 Járnitanuló

szia,a békás játékba hol lehet be lépni???
    ID:6915216

2. peterzon70

peterzon70 Járnitanuló

szia,a békás játékba hol lehet be lépni???
    ID:6915216

3. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

4. |Tamás|

Szia!

Teljesen felesleges több helyen feltenned a kérdésedet, válasz akkor is egy időben fog érkezni, max 1-2 perc különbséggel, mikor olvassa az aktuális moderátor.
    Itt már kaptál választ, szintén tőlem, ennyi az időeltolódás, ennyire gyorsan tudok gépelni....

5. peterzon70

peterzon70 Járnitanuló

6. hugineni

hugineni Aktív író

Koszi,a valaszt.Meg talaltam.Volna meg egy kardesem.A szigetre is ki tudom rakni?

7. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia hugineni!

A Vadaskert csak farmos területre tehető ki, Bahamára nem.

8. dalmata10

dalmata10 Fórum biztosa

Sziasztok!
    Azt szeretném megkérdezni/megtudni, hogyan lehet a jelszavamat megváltoztatni?
    Előre is köszönöm a segítséget.

9. Nildia

dalmata10 kedveli ezt.
  10. dalmata10

dalmata10 Fórum biztosa

11. hugineni

hugineni Aktív író

Koszi a valaszt.

12. füles56

füles56 Junior szaki

Szia!
    Segítséget kértem a problémám megoldásához,de tanácsokon kívül érdemi megoldás nem történt.
    A pénzemet eltették és nem kaptam érte semmit.

13. Gereblye

Gereblye Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Most vettem vagy 7-9 Tukán telepet (nem tudom pontosan mert vacilláltam rajta hogy a meglevő 3db hoz mennyi legyen!?) de nem kaptam meg! A 300.000 körüli tallért levonta persze, hiába léptem be többször is akkor sem jelennek meg a telepek a listában a többi Bahama telep mellett!
    Kérlek segítsetek hova lettek a Tukán telepeim!?
    Köszönettel: Gereblye ID: 1878204

14. Nildia

Szia Gereblye!

Kicsit mellément a vásárlásod.
    7 db XL Elefánt arénát vásároltál.

15. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Sziasztok,
    kérdésem, hogy a Vadaskertben megérő ólakra is érvényes-e, hogy a BT-nél kitéve 10%-al több a TP? Köszi!

16. boszi52

boszi52 Fórum biztosa

Merre találhatom a vadaskertet,mert 500 csillagot leadtam de nem tudom,hol keressem

17. |Tamás|

Szia!

A legutolsó kérdésedet itt tetted fel, és kaptál rá választ
    https://board-hu.farmerama.com/inde...ános-témák-részleg.12340/page-334#post-517677

Amennyiben a május 19-es fizetési problémád még mindig fent áll, akkor sajna nem a fórumra kell fordulnod, mert fizetési adatokhoz nem férünk hozzá, hanem a Support, azon belül is a probléma a fizetéssel opciót kell választanod, ami átirányít a Payment Supportra.

18. |Tamás|

Szia!

Központi információk alapján a vadaskert ugyanúgy működik, mint ha külön egyesével lennének kint az ólak.

19. |Tamás|

Szia!

Bölcs tölgyön kiváltjuk a vadaskertet 500 csillagért, akkor az ólak között a menüben találunk 1db vadaskertet amibe 4 db ólat tudunk belehelyezni.

Van gazdaköri feladat, amiben tervrajzot kapunk, ez ahhoz kell, hogy a vadaskertet később (fúró felröppenő kíséretében és egyéb anyagok kíséretében) fejleszteni tudjuk+2, később még +2 férőhellyel.

Amennyiben kiváltottuk az első vadaskertünket, akkor a gazdaboltban az ólak között 299 FA-ért tudunk venni még egy vadaskertet, szintén 4 db férőhellyel.

Kérlek, nagyon alaposan olvasd el a játékelem részletes ismertetőjét, amit itt megtudsz tekinteni.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/vadaskert-az-első-raktárház.14039/

20. icu1965

icu1965 Utánpótlás-írogató

sziasztok ID:24479957 nagyon szépen köszönöm

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.