Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!
    Konkrétan mely kedvencek mozgását "hiányolod"?

2. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

3. qqce

qqce Junior szaki

Sziasztok. Érdeklődni szeretnék, hogy a 10% érésidő csökkenés a bahama fáknál hogy érvényesül, prémium gazdáknál.

4. Lizikertje

Lizikertje Fórumelemző

Sziasztok! Egy ideig nem játszottam és néhány infó kiesett a memóriámból. A tenyésztelepen az édes rózsa lekváron és a bájitalon kívül mit kell még érésgyorsítónak betenni?
    Köszi a választ.

5. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

6. Csocsoovb

Szia!

Pontosan minek a működésére vagy kíváncsi?
    Honnan van a 10% érésidő csökkenés?

7. Csocsoovb

Lizikertje kedveli ezt.
  8. bherczeg

bherczeg Haladó

Sziasztok!Azt szeretném kérdezni hogy ha a barátnőm farmján vagyok ott már lehet vásárolni a piacon az aranyeső virágot és a sárkányfagyümölcsot.Elég sok van eladó az ő piacán de ha belépek az enyémbe soha nincsen ,és elvileg ha rögtön belépek az enyémbe kellene hogy legyen de nics.És én magasabb szinten vgayok mintő.Köszönöm a segítséget előre is.

Sajnos én is észre vettem hogy rendszeresen kisebbet ad és ezért sajnos nem jutok a feladat végére.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 21.6.16
  9. Csocsoovb

Szia!

Mivel több piac van, nem ugyan az látható egyik farmon a piacon, mint a másikon - kivéve, ha véletlenül ugyan azon a piacon vagytok.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/piac-működése.947/

Tenyésztés: az egyik állat az öröklődési szabályoknak megfelelően érkezik, az ajándékba kapott (Boom miatt) tenyészállat azonban bármilyen lehet, független a betett tenyészállatok nagyságától.

10. Ryrie

Ryrie Fórum-zöldfülű

Segítsetek, kérlek, szereztem egy búvárboltot, de akárhogy igyekeztem, sehogy sem sikerült kacsacsőrű emlős kifutót szerezni... :'( hogyan lehetne valahol találni ilyet? Vagy mit csináljak a búvárboltommal, nem tudom használni.... úgy szeretnék kacsacsőrű emlőst... :'(

11. püsökgabriella

püsökgabriella Utánpótlás-írogató

Sziasztok azt szeretném kérdezni, hogy hányadik szintig lehet eljutni a játékba?

12. Gizkó

Gizkó Utánpótlás-írogató

Szép napot Csocsoobv!!!!!!
    Bocs, hogy zavarlak. Teljes tanácstalanságba zuhantam >:( Beváltottam a Bölcs Tölgynél a vadasparkot, hogy az ólakat kitudjam tenni, de nem találom sehol. A feladatsort is megcsináltam a Gazdakörben. Segíts kérlek!!!!!! Köszönöm!! Gizkó gazda :mad:

13. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Kacsacsőrű emlős lakot titokzatos tenyészetből tudsz szerezni. Amennyiben feltétlen szeretnéd üzemeltetni a búvárboltot, és nincs kacsacsőrű emlős lakod, akkor piacon tudsz venni kész állatot.

14. |Tamás|

Szia!

Főfarmon 200, bahama szigeten 400-as a maximális szint.

15. |Tamás|

Szia!

Vadasparkot az állatok között kell keresni ahol a normál ólak megtalálhatóak.

16. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

Köszönöm a választ! Eddig ezek animációja a beállítástól függetlenül működött. A bekapcsolástól sajnos olyan mértékben lelassul a farmom, hogy szinte sosem használom. Reménykedtem benne, hogy visszaállítják, de akkor nálam inkább maradnak repülés nélküliek.

Leho69 kedveli ezt.
  17. püsökgabriella

püsökgabriella Utánpótlás-írogató

Köszönöm a választ

18. qqce

qqce Junior szaki

Szia, kalózpapagáj hajó, 10 % érési idő csökkenés Bahama fák esetében 2 órán keresztül.

19. |Tamás|

Szia!

Érik fa, learatod a kalózpapagáj hajót. 2 órán keresztül 10%-al gyorsabban érik a fa, majd letelik a 2 óra, ekkor visszaáll a normál érési gyorsaságra.

20. qqce

qqce Junior szaki

Értem, köszönöm szépen.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.