Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. _Ildikó77_

_Ildikó77_ Fórum-zöldfülű

Sziasztok!Szeretném megkérdezni ha aktiválom a szabadság módot akkor a "Kagylót" és a Rackó is elveszik?Nem valószínű hogy lesz netem hétvégén.Köszi a választ:)

2. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

El, a szabadság mód arra való, hogy az aktivitásod ( hőmérőd) ne csökkenjen, viszont semmilyen farmos műveletet nem csinál meg helyetted.

3. _Ildikó77_

_Ildikó77_ Fórum-zöldfülű

Köszi a választ.

4. Gábormester

Gábormester Törzsjátékos

Miért nem jelenik meg a raktáramban 0:10-kor a pár perccel korábban kinyitott kagylóból kapott 5 db "Hattyú" talányos tenyészet? Ki-belépés után sem... Gábormester ID: 23477348 Köszönöm.

5. csippike

csippike Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Nálam sem jelent meg a kagyló ajándéka. csippike ID 21876393

6. lilike19540905

lilike19540905 Utánpótlás-írogató

Itt sincs semmi ajándék. lilike81 ID 9347137

7. lala101955

lala101955 Fórum-zöldfülű

Én sem kaptam meg

8. Eső-Cseppke

Eső-Cseppke Junior szaki

Nálam sincs semmilyen tenyészet.

9. klau9414

klau9414 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

32-ik szinten tartok és a kagyló adott egy 5 darabos hattyú-talányos csomagot (az első, ami igazán megérte) de nem találom sehol, holott megkaptam. Ilyenkor mi van? Mert bosszant egy kicsit, hogy nincs a ládámban sem.

Köszi a segítséget előre is: Klau9414

10. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

11. Syssy81

Syssy81 Fórum-zöldfülű

Gazda: Syssy81 ID: 2068506
    A vadaskert aratása után nem kapom meg a fúrógépet, s így nem tudok fejleszteni. Már tudatosan figyeltem 2 aratást is. Valamit nem csináltam jól, vagy technikai hiba van?
    A válaszokat előre is köszönöm.

12. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Teljesen jól csináltad, csak egy bizonyos szónak a ragozása nagyon tudja befolyásolni a szó jelentését. Szép magyar nyelv, egy szónak 100 jelentése tud lenni :)
    Kapunk vagy kaphatunk. Ebben az esetben a kaphatunk a megfelelő szóhasználat.

13. kareszom

kareszom Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Sajnos én is kinyitottam éjfél után a kagylót, és nem kaptam ajándékot.
    Most olvasom, hogy nem kellett volna. Mit tudok csinálni?
    Köszi szépen.
    kareszomID: 6565866

14. Csocsoovb

Szia!

Jelenleg nem kell tenned semmit, várjuk mi is a fejleményeket.
    https://board-hu.farmerama.com/inde...ajándékának-megérkezésével.14057/#post-521764

15. rézi56

rézi56 Fórum-zöldfülű

megteltek a területek nem tudok termelni nincs hely sok az ól kérlek benneteket sziasztok

16. Eva0220

Eva0220 Fórummogul

Mikorra várható a mai ajándék, aki nem kapta meg?

17. Csocsoovb

18. Csocsoovb

Szia!

Ez egy stratégiai játék, nincs lehetőséged egyszerre termelni mindent. Fontossági sorrendet kell felállítani a céljaidnak megfelelően és annak elérése érdekében célirányosan kell haladni.

19. afranya1945

afranya1945 Fórum nagymestere

Hello! A talányos hattyutenyészetemet nem kaptam meg 5 db. Üdv.

20. Eva0220

Eva0220 Fórummogul

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.