Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. puskasjozsef

puskasjozsef Utánpótlás-írogató

Köszönöm ,én a földet nem tüntettem el.

2. tnagy59

tnagy59 Utánpótlás-írogató

Csak azt szeretném kérdezni, ha befizettem az öreg tölgynél az 500 csillagot hol van a földterület ahol az állatokat lehet tenyészteni

3. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

4. ambrusne

ambrusne Fórum nagymestere

Hol találom a Manifaktur-át amit ma lehetett kíváltani 500 csillagért és mit tud???

5. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusz!
    A Manufaktúra kiváltója a Bölcs Tölgy jobb alsó részén található 3 négyzet alakú rúna legalsója. Feltöltöttem egy képet, amin fehér négyzettel jelöltem meg a Manufaktúra kiváltási helyét : http://kepfeltoltes.hu/160630/Manufakt_ra_helye_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

6. Rodin

Rodin Fórum veteránja

7. Szama

Szama Fórum veteránja

Sziasztok! A piacon látni új fákat, azok titok csemeték lesznek? Barátbors, galagonyabogyó, selyemakácvirág, tamariszkuszmag.

8. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Szia!

Ezek valóban a közeljövőben fognak játékba kerülni, egyelőre hagyd kérlek figyelmen kívül. Amint lesz róla további információnk, meg fog jelenni a hivatalos kiírásokban is.

osztrak12 kedveli ezt.
  9. Szama

Szama Fórum veteránja

Rendben. Köszönöm.

10. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Félve kérdezem ha nem zavarok senkit,hogy ma reggel 3 Békatóról arattam volna 1-1 békát. Azonban állatoknál csak 2 db-ot ír jóvá. Miért?--Nem keverem a Létragyártóssal,mert ott Létra jön tudom. Ha segít valaki,akkor megköszönöm. Gazda: osztrak12 ID: 46647915

11. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia osztrak12!

Ugye tisztában vagy vele, hogy a Létrakészítő 3 békát elfogyaszt indításkor?

Leho69 és osztrak12 kedveli ezt.
  12. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Óhhh ! Köszönöm. Ezért kérdeztem félve már eleve,hogy valamit nem érzékelek jól most.
    Köszi

13. Altegor83

Altegor83 Járnitanuló

Szép napot! A mozi ma nem igazán akar működni, beenged, megjelenik felül középen egy kis fekete kocka és ennyi. Pedig olyan szorgalmasan kattintgatok :D

14. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Szia!
    Köszönjük a jelzést, tudunk róla, viszont hibáról nincs információnk. Ma így jelzi, hogy nincs megtekinthető reklámfilm. :)

15. Flowers66

Flowers66 Fórum ismerője

Sziasztok! Reggel óta repked az egyik VB léghajóm, aminek nagyon örülök!! :D Eltűnik, de visszajön. A másik a szédült szántón van, az már hónapok óta nem repült. Mitől függ ez? Eláruljátok? Vagy csak úgy random megy össze-vissza? xDKöszönöm!

16. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Szia!

A lustát töröld kérlek és tedd ki ismét, utána minden rendben lesz vele.

17. balatoni028

balatoni028 Járnitanuló

Sziasztok,balatoni028,ID19339532,az,lenne,a,kérdésem,lehet-e,küldeni,szupertápot,ajándékba,szomszédnak,barátnak,és,ha,igen,hogyan

18. balatoni028

balatoni028 Járnitanuló

19. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szupertápot nem lehet. Sem szupertrágyát.
    Ezeket csak mentorok küldhetnek a csibéiknek, de a szupertáp esetében is csak 22. szinttől,
    egészen a csibe 39. szintjének végéig. 40.től már nem csibe.

20. Vazulnéne

Vazulnéne Haladó

Sziasztok ! Az mitől függ hogy egy mentornak jelentkező mennyi idő múlva kap csibét ? Szinttől ? Kb. egy hónapja jelentkeztem de gondolom 59. szinten akkor nincs sok esély :/ Ja és minden nap beléptem azóta

Leho69 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.