Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia Vazulnéne!
    Itt a válasz.

Vazulnéne kedveli ezt.
  2. Vazulnéne

Vazulnéne Haladó

Köszi :) Majd türelmes leszek

Leho69 kedveli ezt.
  3. lilijázmin05

lilijázmin05 Aktív író

SZIA.Nagyon kevés teafiltert kapok.Utána néznél.KÖSZI.

4. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    A Kazimir által közkincsé tett információ kapcsán (miszerint a Top Gamers Club felszámolásra kerül)érdeklődnék. A TGC tagoknak biztosított különleges receptek közkinccsé válnak, vagy ezek után a földi halandók részére végleg elvesznek, mert senkinek sem lesz esélye, hogy TGC tag legyen? Esetleg erről még nem döntött senki, csak az a lényeg, hogy ne legyen TGC tagság? Köszönöm, ha nem törlitek ki a kérdésem!

ördög0 kedveli ezt.
  5. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia franyo121!

A kérdés okafogyott.
    A recepteket az évekkel ezelőtti TGC tagok kapták.
    Aki ez után vált TGC taggá, a receptet nem kapta meg eddig sem.
    Így hiába is került be valaki, a recept eddig sem járt neki utólag.

Leho69 kedveli ezt.
  6. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

7. Vanessza

Vanessza Junior szaki

Szia Vazulnéne!
    Jelenleg a 98. szintemmel kaptam meg a mentor tisztséget. Elképzelhető, hogy alacsonyabb szinten játszó játékosok is megkaphatják. A rendszer választja ki, teljesen véletlen szerűen. Mióta beindult a mentorrendszer jelentkeztem és vártam türelemmel :) Ezt tanácsolom neked is.
    További kellemes napot és jó játékot kívánok :)
    Üdv: ]Fanny[

Vazulnéne kedveli ezt.
  8. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Köszönöm a válaszod! Mivel eddig nem voltam TGC tag, és már nem is lehetek, így nem tudhattam, hogy a receptek már nem járnak automatikusan.

9. Vanessza

Vanessza Junior szaki

Sziasztok! Szeretném megkérdezni, hogy a fűvészkertet, ha kiváltom a bölcs tölgynél, kezdetben mennyi fát tehetek bele? Mert, ha csak 4-et, akkor nem sok értelme van, hiszen ugyan annyi területet foglal 4 fa tároló nélkül is. Különbség annyi, hogy kidobok rengeteg csillagot is. Lehet én értettem valamit félre?
    Előre is köszi a választ.
    Üdv: ]Fanny[

10. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Szia!

Itt olvashatod a Füvészkert teljes, részletes leírását, melyben a kérdésedre is választ találsz:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/füvészkert-a-második-raktárház.14072/#post-525033

11. süsü1954

süsü1954 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Remélem jó helyen említem, hogy sajnos nálam nem rendeződött az első hetet záró "zöldséges saslik" megérkezése.
    Van megoldás?
    (Mindig mindent időben megnyitottam)
    Köszönöm a segítséget.
    Üdv.
    Süsü ID 2174813

12. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Szia!

Ha a kagylója nyitva van, akkor a dekorelem is a farmodon van. Kérlek alaposan és türelmesen nézd végig az összes szóba jöhető helyet (ládában a dekorelemek között, a farmterületeken, a paszuly nem tematikus szintjein) .
    Ne feledkezz meg róla, hogy lehet, hogy már kitetted valahová csak takarásban van. Ha mi meg tudjuk találni, Neked is sikerülni fog, csak a Te időd megy vele :)

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/meglepetéskagyló-naptár.14003/#post-526487

13. Vanessza

Vanessza Junior szaki

14. csian

csian Járnitanuló

Köszönöm szépen a segítséget. Úgy oldódott meg a dolog, hogy átraktam a főfarmra és itt működik a dolog.
    Viszont kérhetnék segítséget , köszönöm előre is.
    Nem tudok bemenni a gazdakörbe mert ha rákattintok csak ságga oldal jelenik meg. idáig még csak csak nagy nehezen beengedett, de most semilyen úton módon nem tudok bemenni, még a kertek közötti váltás , frissítés sem segít. Próbáltam az óránál, de nem is reagál a kattintásra.Töröltem sütiket, takarítom a gépet napont és még sem tudok bejutni.
    Üdv csian. ID. 10109878

15. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Az ellenőrzésre jogosult Kollégám belépett a farmodra. Mindent rendben talált.

Javaslatunk:
    - ellenőrizd az internetkapcsolatodat, van-e zavar az adatforgalomban-feltöltési és letöltési sebesség mutatója stb..;
    - lépj be a farmodra egy másik böngésző közreműködésével és így ellenőrizd, el tudod-e érni a gazdaköri feladatokat ;
    - amennyiben ez sem hoz eredményt, akkor törölnöd kellene a flashpayert, majd a legfrissebb verziót telepíteni.

csian kedveli ezt.
  16. mamarygen

17. Tron35

Tron35 Járnitanuló

Sziasztok ! "Minden egyes földeden maximum 5 vadaskertet tarthatsz fenn egyszerre." Ez mit jelent, mert felette az van, hogy kiváltod a tölgynél és a másodikat meg megveheted. Akkor még vehetek hármat ?

18. mamarygen

Szia!
    A távlati célokra vonatkozik a maximum 5 db/farmos területenként.

Ezt az idézetet a figyelmedbe ajánlom:

19. Tron35

Tron35 Járnitanuló

Köszi ! várjuk a távlati célokat.

20. tanítvány

tanítvány Utánpótlás-írogató

Nem tudom, hogy jó helyen kérdezek-a mozival kapcsolatban. Megjelenik a vászon és rajta középen belóg egy függőleges pár centis sáv. Kattingatog, akkor átvált kékre. Nem jelenik meg a Sajnos.... felírat sem. Ez most mi? Köszike, ha ti tudjátok.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.