Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!
    Néhány napja van jelen ikonban a piacon 4 db fatermés. Nem elérhető még, a fák sem.
    A hivatalos közleményekben lesz értesítés arról, amikor a játékba kerülnek.

2. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Titkos fák lesznek vagy bárki álltal "ingyen" megszerezhető mint pl a cukorjuhar stb...

bindi5454 kedveli ezt.
  3. mamarygen

Ilyen információ nem áll a rendelkezésre.
    A közlemény erre is kitér a megjelenés napján.

bindi5454 kedveli ezt.
  4. gaboores

gaboores Járnitanuló

Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni,hogy ha valakinek gyűrűt ajándékoznak annak mi az előnye?
    Tévedésből arra nyomtam rá,de akinek küldtem nem fogadta el így visszakaptam az aranyat amibe került.

5. mamarygen

gaboores kedveli ezt.
  6. gaboores

gaboores Járnitanuló

Köszönöm szépen a gyors választ!

7. Botond670

Botond670 Járnitanuló

Nem tudom tapasztaltátok-e hogy alig van felröppenő a játékba, én már vettem, de még több száz kellene, annyit nem lehet megvenni:(( Ti hogy álltok a felröppenővel?????

gaboores kedveli ezt.
  8. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia Botond670!

Először is, ez nem csevegőtopik - itt nem beszélgetünk - megvan annak is a helye a fórumon.
    Segítségkérő topik, ahol moderátori segítségnyújtás történik elsődlegesen.

Az event vásárlás nélkül is teljesíthető, ezt javaslom figyelmedbe :

https://board-hu.farmerama.com/inde...összefoglaló-az-eventek-teljesítéséhez.10944/

Az eventről beszélgetni pedig itt tudsz :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/gondűző-teaházi-csevegő.14073/page-21#post-527103

9. bözsiMama2015

bözsiMama2015 Fórum-zöldfülű

Ezen a farmomon ha beérett a vízágyú föntről elindul egy nagy óramutató és a farmot széltébe áthintázza és ugy látom hogy valami buborékok vannak a földön ------- most locsol e mert vízet meg nem látok ??? a többi farmomon meg nem csinálja ha learatom a vízágyut köszi a választ

10. Nildia

Szia bözsiMama2015!

A farmok beállításaival van összefüggésben : az animációk kapcsolót be kell kapcsolni ha látni akarod, kikapcsolni pedig ha nem.
    Biztos, hogy a farmok beállítása nem megegyező.

11. bindi5454

bindi5454 Fórum veteránja

Kérdésem lenne: Tegnap 2 ágacskát visszavettek. Honnan volt, mire kellett, miért vették el és miért ilyen drágán, 8 tp-t és 8 csp-t adtak érte. Bocsánat, de ez valahogy kimaradt az életemből. Nem tudok róla semmit. Lehet, hogy akkor voltam kényszerpihenőn, feltörték a farmomat.

12. Nildia

Szia bindi5454!

Valamelyik event kelléke kerülhetett beváltásra - akár növény, akár malomtermék, akár felröppenő.

bindi5454 kedveli ezt.
  13. Bajci2

Bajci2 Járnitanuló

Sziasztok !

Nem találtam meg hova kéne írnom ,úgyhogy .....
    Na az lenne a kérdésem ,hogy a *Vadaskert első raktárház* az majd küldhető elem lesz Csere event folyamán ????

bindi5454 kedveli ezt.
  14. Nildia

Szia Bajci2!

Kb kizárt az esély, mint a Varázsfának és hasonlóknak.

bindi5454 kedveli ezt.
  15. Bajci2

Bajci2 Járnitanuló

Rendben köszönöm!

Akkor még valami a * A meglepetéskagyló felhősor * belül a Zöldséges saslik nem találom sehol és az eventnek vége !
    erre valami ötlet ?

bindi5454 kedveli ezt.
  16. Nildia

bindi5454 kedveli ezt.
  17. Bajci2

Bajci2 Járnitanuló

bindi5454 kedveli ezt.
  18. hekalé

hekalé Junior szaki

Sziasztok! Kérlek segítsetek abban, hogy a kereskedők mennyiért veszik be a faterméseket ?
    köszönöm szépen!
    Olvastam a pajtaértékről. Mi az? Azon veszik át? hogyan tudom megnézni, hogy melyik termés mennyit ér a kereskedőnek?
    még egyszer köszönöm

bindi5454 kedveli ezt.
  19. bindi5454

bindi5454 Fórum veteránja

Köszönöm.

20. Nildia

SZia!

Valóban???? Mindent leszedtél???? És vissza is pakoltad olyannyira, hogy nemsokára be is érik?????
    Ugyan ne állíts már valótlant, mert állításod ilyen könnyedén ellenőrizhető : magyarul nem igazán tettél erőfeszítést a saját farmodon, hogy a saját problémádat megoldjad!

Parancsolj :

bajci.png

mebajah és _Cygnus_ kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.