Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia hekalé!

A pajtában láthatod minden fatermés mögött a pajtaértékét.

2. Andzsi1971

Andzsi1971 Fórum nagymestere

Szia! Köszönöm szépen!

3. *Rózsalány*

*Rózsalány* Törekvő

Sziasztok !
    Kérnék egy kis segítséget !
    Kiváltottam a Bölcs tölgyön a kupákat 300 csillagért, de nem tudom hogy kell bedobálni a fejlesztéseket :( :(
    ID 51 958 961
    Köszönöm a segítséget előre is !

4. Elektropunk

Elektropunk Aktív író

Szia!

Ha kint van a farmon,szedd be őket,és a bölcs tölgyön add be őket.

5. Nildia

Szia *Rózsalány*!

Az Állatenyésztő és Mezőgazdasági kupákat le kell bontanod a farmodról.
    Majd a Tölgyön megnyitod a rúnát, és oda beadod őket :

25. Élő legenda - Hírnév az egész gazdaságban
    A kupád hatása a farmod összes területén érvényesül, így mindenhol növeli az esélyt arra, hogy különleges tárgyakat találj betakarításkor. Ez persze a kupád szintjétől is függ!

Ára: 300 csillag

Nem elég a rúnát csillagokért kiváltani, be kell dobálnod a már meglévő kupafejlesztéseidet is ahhoz, hogy a hatásuk a teljes farmon érződjön. A hiányzó kupa fejlesztéseket nem kapod meg a rúna kiváltásával! Természetesen csak a menüben lévő fejlesztéseket tudod beadni. Ahogy adod be a kupafejlesztéseket, úgy nő a rúna hatása.
    Amikor a kupákat beadtad, az aktiválás megtörtént! (Bár az ott megjelenő szöveg egy kicsit megtévesztő lehet sajnos.)

6. *Rózsalány*

*Rózsalány* Törekvő

Köszönöm mindkettőtöknek, egy ki-belépés segített ! :)
    Szép álmokat mindenkinek !

7. Szikrázó

Szikrázó Utánpótlás-írogató

Sziasztok!Egy modi segítségét szeretném kérni.Vettem kb.30 lápi pócot a piacon a pénzt levonta a játék,viszont a lápik nem kerültek be a pajtába :( Vagy valamit elnyomtam volna?Lehet véletlenül nem is lápikat vettem? :) ID:1052245 KÖSZÖNÖM! (A gazdakörit csinálgatom,így többet vásároltam ennél a 30-nál,de az utolsó vásárlásnál kerületem gondba)

Leho69 kedveli ezt.
  8. rozsaviola42

rozsaviola42 Törekvő

Kérdezném, hogy mi az oka, hogy egyre kevesebb felröppenő jön. Eddig olyan szépen kaptam, s ha így megy továbbra is, pont a felhősort nem tudom megszerezni, a kitehetők megvannak, de így nem sokat érek vele. Köszönöm ha válaszol Valaki. Sziasztok

9. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!
    Az eventes felröppenő száma nagyban függ attól, mit aratsz, milyen hosszú az érési ideje.
    Nem lehet sok felröppenőt várni az eventes növény aratásából.
    Érdemes a leghosszabb érésidejű növénnyel, állatos ólakkal vagy terményes fejlesztésekkel kipróbálni, a te farmodon mi a legjobb alapállás.
    Az aktuális eventcsevegőben javaslatok is olvashatók:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/gondűző-teaházi-csevegő.14073/page-25

10. mamarygen

Szia!
    Sajnos nem lápi pócot vásároltál.
    9 tételben 37db festékpalettáért fizettél a piacon.

11. Szikrázó

Szikrázó Utánpótlás-írogató

Köszönöm a választ!

12. rozsaviola42

rozsaviola42 Törekvő

Köszönöm válaszod, minden fám xxl-es,az ólak fejlesztettek, minden neon ól megvan,ezek mind kitéve,98 és félen vagyok, szerettem volna 100-at elérni, de valószínű feladom annyi évi munkámat, én nem tudok annyi pénzt játékra költeni,így a szerencse nagy ívben elkerült a több mint 6 év alatt. Kívánok több szerencsét a játékosoknak mint ami nekem volt, sziasztok.

13. icu1965

icu1965 Utánpótlás-írogató

Sziasztok. ID.2447957 Az a gondom hogy csak telefonon sms útján tudok farmaranyat venni, hiába küldöm el valami gond van. Azt írja ki hogy hiba lépett fel próbáljam ujra de mindig ez történik. Ha todtok segítsetek, előre is köszönöm. Sziasztok

14. mamarygen

Szia!

A játék oldalán nincs gond a telefonos, sms rendeléssel.
    Kérlek érdeklődj a mobil szolgáltatónál, miért nem jut el a rendelésed a címhez.
    Ha lehetőséged van, próbálj később rendelni, más napszakban.

15. Nildia

16. semiske

semiske Utánpótlás-írogató

Sziasztok, kérdezném, ha szabadságra megyek, akkor azt a szomszédaim látják valahol köszi

17. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

18. semiske

semiske Utánpótlás-írogató

19. csupor1970

csupor1970 Járnitanuló

Segítséget kérnék!
    Napok óta nem tudom learatni a Kerge kertet. belépés és frissítés után sem. A csík 99% -nál megáll aztán
    már kilépni se tudok!
    ID 14371000

20. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

-Javaslom, hogy töltsd le, és telepítsd a legújabb Firefox böngészőt a számítógépedre.
    A legújabb Firefox verziót az alábbi linket megnyitva tudod letölteni:
    http://www.mozilla-europe.org/hu/firefox/

-Töröld a sütiket, ürítsd a böngészési előzményeket. Ehhez egy kis segítség
    << ITT >>
    Ezt attól függetlenül érdemes végrehajtanod, mikor végezted el utoljára.

-Érdemes lehet egy másik internetes böngészőben megnyitni a játékot, például: Firefox, Google Chrome, Opera, stb.

-Szükséges lehet ellenőrizni, hogy a számítógépeden hány program fut egyszerre, függetlenül hogy internetet használ vagy nem, mert nagyban tudja rontani a farmozás élményét.

-Próbálj állítani a FlashPlayer beállításain, töltsd le a
    FlashPlayer újabb változatát, segítség
    << ITT >>
    -Az
    << ITT >> található "FlashPlayer elmentett adatainak törlése
    -és a FlashPlayer sütijeinek (Flash cookies) ürítése rész pedig különösen fontos amit
    << ITT >> találsz.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.