Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kata7555

Kata7555 Haladó

Sziasztok ! Szeretném megkérdezni, van már egy vadaskertem,és ha a gazdakörben a feladatokat megcsinálom akkor kapunk-e még, vagy csak farmaranyért lehet vásárolni ? Köszönöm a választ ......

2. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Szia!
    Az elsőt válthatod ki csillagokért a Tölgyön (vagy a Gazdaboltban megveheted FA-ért), a másodikat megveheted (ha szeretnéd) FA-ért. A Gazdakörben kizárólag a már meglévő Vadaskerted fejlesztéséért (több férőhelyért) teljesíted a feladatokat, újabb Vadaskertet nem kapsz a feladat elvégzéséér
    t.

sziszi1965 kedveli ezt.
  3. h.lajosvilmos

h.lajosvilmos Fórum veteránja

Értjük.....de nem értjük!!! Legyen feladatban megszerezhető,legyen jó nehéz,de az,hogy csupán a vakszerencsén múljon 1-1 fúró megszerzése..... Ez nem Las Vegas....

ArtemisHunter2.0 kedveli ezt.
  4. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Szia!

Pedig a játékban szereplő felreppenők megszerzése bizony leginkább a szerencsén múlik. Nézd csak meg, hogy hány fakalapácsot gyűjtöttél az évek alatt! Ha leosztod hónapokra, hetekre, megdöbbentően alacsony számot kapsz. És ez csak egy példa. Vannak extrém ritkán érkező felreppenők, jelenleg a fúrógép is az.

h.lajosvilmos kedveli ezt.
  5. Vazulnéne

Vazulnéne Haladó

Sziasztok! Szomszédoknak szupertápot vagy szupertrágyát hogyan lehet küldeni ?

6. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia Vazulnéne!

Direkt sehogy.
    Csak akkor kapnak, ha mondjuk te akciós vásár alkalmával nagy csomagot vásárolsz farmaranyért - akkor kapnak ők is ajándékba.

Vazulnéne kedveli ezt.
  7. Vazulnéne

Vazulnéne Haladó

Ja , értem :) köszi a választ

8. icu1965

icu1965 Utánpótlás-írogató

Sziasztok. Köszönöm hogy megpróbáltatok segíteni.Nem találtam meg a fákat de nem gond csak azért bosszantott mert már 860ezer körüli értékű fa termést kellett érte beadni.Mégegyszer köszönöm szép napot sziasztok.

9. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!
    Segítünk, mert ez a dolgunk.

Az ellenőrzés adatai:
    - a menüben van a farmodon 2 tamariszkusz fa és 1-1-1 db a barátcserjéből-galagonyából-selyemakácból;
    - a földekre kihelyezve 5-5-5-5 db érésben az új fákból.

Vesd össze a vásárlásaiddal a látványt és az olvasott adatokat.

10. Luca_511

Luca_511 Fórum hercege

Sziasztok!
    Reggel valahogy beakadt Rackónál valami, ezért aztán nem láttam, hogy mit kaptam.
    Meg lehet tudni, hogy sikerült azért az ajándéknyitás?
    Köszönöm :) Luca_511ID: 13667325

11. mamarygen

Szia!

Itt láthatod Rackó ajándékát: 2016-07-07. 06:05:01 -órakor 2970 tp és a napi szabad pörgetés

Luca_511 kedveli ezt.
  12. dorina.bgr

dorina.bgr Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogyha a gyümölcspiac Nagy mennyiség-hez beadtam pl 150.000 értékben termést, de nem lesz meg a maradék idő alatt a 224.000 akkor az mind elveszik?
    Köszi előre is :)

13. mamarygen

Szia!
    Sajnos a leszállított értékek ha nem érik el a "megállapított küszöböt", szintjelző mennyiséget, akkor elvesznek, nem hasznosulnak.

Nézz szét a piacon, és próbálj kihozni kedvező mennyiséget, amivel a veszteséget csökkentheted.

14. geliko

geliko Haladó

Sziasztok!
    Az esőerdőben nem működik az automata faszüret. Ccleanert indítottam, másik böngészővel próbáltam. A farmon és a szigeti ültetvényen is gond nélkül működik, csak az esőerdőben nem. Köszönöm, ha meg tudnátok nézni.
    geliko ID: 30890816

Utoljára szerkesztett: 7.7.16
  15. mamarygen

Szia!

Sajnos alkalmanként a szigeti fák automata szüretében adódnak problémák, ugyanis a növekedésserkentő ill. a kalózpapagáj tojás aktiválása bekavar a folyamatba.
    Ezt a gondot a központban ismerik, dolgoznak a megoldáson.

Ha van lehetőséged, időd, automatázz 1-2 óra múlva. Amennyiben szorít az idő, arass manuálisan az esőerdőben.

Egy kérésem is van:
    Az aláírásodban szerepel egy olyan link, mely nem használható a fórumon. (Nem engedélyezett ez a rajongói oldal.) Legyél szíves azt eltávolítani. Köszönöm.

16. geliko

geliko Haladó

Köszönöm a választ. Nálam csak az esőerdőben jelentkezett eddig. :)

17. mamarygen

Ez a dolog alapja, "bekavar" időszakosan a terület az automatizálásba.

Egy kérésem is van:
    Az aláírásodban szerepel egy olyan link, mely nem használható a fórumon. (Nem engedélyezett ez a rajongói oldal.)
    Legyél szíves azt eltávolítani. Köszönöm.

geliko kedveli ezt.
  18. kotorék13

kotorék13 Fórum-zöldfülű

Szia két szomszédom küldött csatnit és nem kaptam meg ki-be léptem nincs sehol

19. mamarygen

Szia!

Ahhoz hogy ellenőrizhessünk, szükség lenne a farmnévre és az ID számra.
    Kérlek, pótold ezeket az adatokat.

20. kotorék13

kotorék13 Fórum-zöldfülű

kotorék13 54186328

Moderátor által utoljára szerkesztve: 7.7.16
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.