Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. hamuska

hamuska Fórumszaki

Nagyon köszönöm a segítséget és a válaszod.

2. inkognito2002

inkognito2002 Haladó

Sziasztok, az a problémám, hogy kaptam ajándékba terméket, és sehol sincs. Az ajándékoknál mutatja, de nincs a polcomon. Most hol keressem. A segítséget előre is nagyon megköszönöm, remélem jó helyen kérek segítséget. Ha meg tudná valaki nézni, nagyon megköszönnném. ID: 53644765 farm: inkognito2002

3. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!
    A napi ajándékként érkező termékek egy hiba miatt nem érkeznek meg a címzetthez.
    A központban a probléma megoldásán dolgoznak.

Türelmet kérünk!

inkognito2002 kedveli ezt.
  4. inkognito2002

inkognito2002 Haladó

Szia, nagyon szépen köszönöm a gyors választ.

5. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A közlemények, értesítések a központ utasításai alapján kerülnek kifüggesztésre.
    Amíg ez nem történik meg, addig a help topicokban van moderátori válaszban az információ.

Ugye ismered a játék szabályait!
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/farmerama-a-játék-szabályai.6830/

Nagy értékű ajándékokról írtál, és nem egy db-ról, amit várnál. Ez nem egy mindennapi ajándékozási alkalomnak tűnik.

Fontos a pushing elkerülése:
    Kérlek, fokozottan figyelj minden szempontra.

6. icu1965

icu1965 Utánpótlás-írogató

Szia, igen tudom hogy miből mennyi van. Az 5 fa ki volt helyezve a farmra és mind a 4 fajtából 1-1 volt még a raktáramba amikor beadtam a 40 érmét és csak 1 tamariszkuszt kaptam,ezért van abból 2 db. a raktárba. Mindegy, azért szerettem volna még belőle mert ha lehet majd ajándékozni ( és persze ha ezeket a fákat is lehet) egy játékostársamnak szeretnék küldeni mert ő nem tudott csak 1-1-et venni. Mégegyszer köszönöm. Sziasztok.

7. gnati

gnati Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Én már leveleztem olyan ügyben, hogy lejárt a kártyám és az újjal szeretnék rendelni.Kaptam választ mamarygentől, hogy töröljem a régi adataim és vigyem be az újat. Ma megkezdődött az event és én nem tudok rendelni mert azt csináltam amit mondtak erre meg az a hiba üzenet jelenik meg hogy az én kérésemre törölték a rendelési lehetőségemet. Ráadásképpen én prémium tag vagyok most már jó 6 éve és azt írta ki ha törölni akartam az adataimat, hogy a meglévő csomagot is törli. Hát én ezt nem akarván, kiléptem és végűl nem töröltem semmit. Szeretnék rendelni a másik kártyámmal ami csak 2017-ben jár le, de már azt sem engedi. Írtam a supportnak, de most ez komoly, hogy lemaradok az eventröl egy félre tájékoztatás miatt! Igen ez nekem fontos nem hiába vagyok aktiv, költök pénzt 6 éve, hogy bármiről lemaradjak. Egyébként meg megnéztem, szépen le van írva az enciklópédiában mit kel csinálni de az nem mi van akkor ha nekem 2 kártyám van egy prémium tagságom és csak 1 változik ezek közűl. Én már nem tudom hova írjak de segítséget szeretnék minél előbb!
    gnati
    id:7610001

8. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Természetesen a Support adja a végleges választ, érdemes megnézned a levelezési fiókodat ( amire kérted a választ, alap esetben a regisztrált email cím). mamarygen jól mondta, törölni kell a fizetési adatokat, utána feltudsz vinni egy másikat. prémium csomag amit kifizettél, az felhasználható, függetlenül, hogy törölted-e vagy sem. Azért kell törölni, mert ha prémium lejárta előtt szeretnéd törölni, akkor már nem lehetséges, automatán vonja a következőt.

9. hugineni

hugineni Aktív író

Sziasztok.A nublon csigak mkor alakulnak at tenyesz allatnak?El olvstam az event ismertetot.De vagy nem ertem.Vagy nincs rola informacio

10. |Tamás|

Szia!

Nublon csigák, (lila) azt tenyészteni kell a tenyészházban ahol a tyúkot, kacsát, disznót és a többi állatot tenyészted ( 2 szupertáp + opcionálisan bájital)

11. gnati

gnati Fórum-zöldfülű

Na szép követtem a tanácsodat, töröltem a gyémánt csomagomat erre kaptam egy e-mailt, hogy sajnálják a döntésemet. Ez rőhej...én játszani akarok, nem megyek sehova és igen is kérem a meghosszabítását a gyémánt csomagnak, miért nem lehet egy ilyen egyszerű dolgot elintézni csak úgy hogy hidakat égetünk fel magunk mögött?! Légyszi ezt továbbítsátok az illetékeseknek.Miért kell pont azokkal kicseszni akik pénzt szeretnének áldozni a játékra?A többiek rég tenyésztenek én meg lemaradok az egészről---

12. |Tamás|

Ha nem mondod fel, akkor automatikusan levonja a következő prémium árát, automatán hosszabbítja a prémiumot arról a számláról, amelyik meg volt adva a megrendelésnél.
    Amit törlöd az adatokat, akkor feltudsz vinni másik fizetési adatokat, de a kifizetett prémiumot tudod használni továbbra is, hisz kifizetted.
    Törlés után visszaírhatod ugyanazokat az adatokat, hisz nem kerül tiltólistára.

13. heidydi

heidydi Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy ha kiváltom a bölcs tölgy "Élő legenda" ágát 300 csillagért, akkor mit kapok?
    Mert én kiváltottam, levonta a 300-at, és nem történt semmi. Most feleslegesen gyűjtögettem a csillagokat??
    Megtudnátok nekem ezt magyarázni légyszi?
    Előre is köszi!
    heidydi ID:39988136

14. |Tamás|

Szia!

2 fajta kupa 15-15 fejlesztését kell beledobálni az élő legendába.
    Kupák ott fejtik ki hatásukat, ahova ki vannak téve, és ráadásul külön-külön. Az Élő legenda esetén ez a 2 százalék érték összeadódik, és minden területen kifejti hatását.

15. heidydi

Szóval akkor most kiváltottam, de nincs meg a feladatsorom még, és azért nem tapasztalok semmit? Hogyan lehet bedobálni a kupákat az élő legendába?

16. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Teljesíteni kell a gazdaköri feladatokat, amik kupát adnak. Utána rákattintasz a tölgyön az élő legendára és egyesével berakod őket.
    El kellene olvasni az enciklopédiát.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/az-erdei-tisztás-ismertetője.2159/
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/küldetések-a-gazdakörben.6870/

17. heidydi

Köszönöm a linket! Sajnos már rég játszottam és töménytelen mennyiségű újdonság van, nem tudom tartani a lépést!! És ez a fórum is átláthatatlan számomra, nem is szívesen használom, de ez a mostani eset nagyon megijesztett, és csak azért írtam. Elénézést ha kellemetlenséget okoztam! Még egyszer köszi!

Leho69 kedveli ezt.
  18. hugineni

hugineni Aktív író

Azt tudom.Kesz van a feledatom.Ki fejlodtek a dublon tehenek.De az event le irasban olvastam,hogy.A csigakbol-vagy a csigak mellet.Fejlodnek ki olyan sznitu tenyesz allatok,mint amilyen szinten a csigak vannak.Csak azt nem ertem ez mikor lesz meg

19. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szívesen!
    Nincs semmi kellemetlenség. Csak javasoltam, mert akkor hamarabb megérted a dolgokat.
    Tanácsolom, hogy az enciklopédiában mindig nézz utána, ha valami újdonsággal szembe mész. Ha nem értesz valamit, vagy nem vagy biztos a dolgodban, mindig fogsz találni olyan gazdát, aki segít. Enciklopédia ismerete nélkül csak gyenge farmer lehetsz.;)

20. [Lacko]

[Lacko] Fórum ezredese

Keves Modik!

Valaki megnyitná a Tenyésztős topic-ot!

Köszönöm!

sziszi1965 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.