Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. capella2004

capella2004 Junior szaki

szia.
    köszi szépen a választ,sajnálom.

2. aquapark

aquapark Utánpótlás-írogató

Sziasztok, köszönöm a választ. Akkor nincs lehetőség az XXL sófa megtalálására? Nem baj, ettől még lehet játszani, ez egy játék, még egyszer további szép estét, jó játékot!

3. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Szia!

Sajnos egy bizonyos idő elteltével már nem tudjuk visszakeresni az elveszettnek vélt tárgyakat, rövidebb időszakban is csak időbeli vagy eseménybeli támponttal tudunk keresni, egyszerűen képtelenség az összes tevékenységet sorról sorra végigböngészni.

4. fénylő.

fénylő. Kivételes tehetség

Nemtudom jó helyre írok-e...
    Azt szeretném megtudni,hogy madárijesztőket most sem lehet majd cserélni?
    Köszönöm a segítséget.
    fénylő

5. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Szia!

Erről egyelőre nincs információnk. Mindamellett, hogy minden Kereskedelmi- és csereeventhez kapunk listát a nem küldhető és cserélhető tárgyakról, ez csak egy támpont. Általános érvényű szabály, hogy az a küldhető, ami a csereablakban megjelenik.

6. fénylő.

fénylő. Kivételes tehetség

Értem,köszönöm :) Akkor csak reménykedni tudok,hogy talán igen :)

7. scarlett-21

scarlett-21 Utánpótlás-írogató

sziasztok.én nemrég lettem 40. de úgy haladok mindjár 41. szinten leszek.még épül a pékségem és még csibém sincs

8. ~Kley~

~Kley~ Fórum-zöldfülű

Türelmes voltam-vagyok, s köszönöm az utánajárást... :)

mebajah kedveli ezt.
  9. leácska

leácska Haladó

Sziasztok!
    Most a belépésnél kaptam egy csomó tenyészállatot, de nem tudom miért? Valaki tudja?
    :D:D
    örülök neki, és remélem nem véletlenül történt
    bocsi, már olvastam fentebb, hát jól jött, köszi :D

mebajah kedveli ezt.
  10. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Szia!

A választ a Barátságos idegenek event leírásában találod:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/barátságos-idegenek.14086/
    Az eventből megmaradt nubloncsigák kerültek beváltásra.

11. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Szia!

Semmi sem pottyan csak úgy az ölünkbe, mindenért meg kell dolgozni. A pékséged szép lassan fel fog épülni, ahogy teljesíteni tudod a hozzá tartozó gazdaköri küldetést.
    Csibét elsősorban a magas szintű játékosok kapnak, hiszen a mentor-rendszer egyik legfontosabb funkciója a kezdő játékosok segítése. Még közöttük is nagyon sokan évek óta várnak arra, hogy a rendszer végre csibéket sorsoljon a számukra. Játssz türelmesen és előbb-utóbb Te is mentorrá fogsz válni.

mebajah kedveli ezt.
  12. Almyna0

Almyna0 Junior szaki

Sziasztok.

Délután belépéskor felugrott egy ablak, hogy kaptam 1 határmenti pulykát, viszont több színes csigám maradt meg a nubloncsigás event után. Meg tudná valaki nézni, hogy a többi színes csigáért mit kaptam? Csak a felugró ablak nem sorolta fel mindet, vagy eleve csak egy került átváltásra? Előre is köszönöm a segítséget.

Farmnevem: Almyna
    ID: 36910874

13. SenseiZen

SenseiZen Fórum ismerője

Sziasztok, meg akartam nézni a képet amin a roncsfeltárásos képet lehet(ne) megnézni, de nekem csak egy nagy fekete ablak jelenik meg és azt írja hogy nem jeleníthető meg mert hibákat tartalmaz. Ránéznétek hogy nektek működik-e, mert akkor én lehetek nagyon béna valahol :eek:

14. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Szia!

Egy játékostársunk javaslatát követve mindenki meg tudta nyitni a linket:

https://board-hu.farmerama.com/inde...tárás-event-csevegő.14144/page-12#post-534865

15. SenseiZen

SenseiZen Fórum ismerője

16. peterzon70

peterzon70 Járnitanuló

sziasztok!
    ma reggel ahogy be léptem a FARMERAMÁBA azt írta ki, "gratulálok a következőket szerezted meg:1 dalmata,1 maszatos kakukk stb.... ezeket mivel szereztem????? előre is köszike a választ.
    ID:6915216

Bocsika,már meg találtam a választ :D elnézést

Moderátor által utoljára szerkesztve: 15.7.16
  17. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Sajnos a technikai háttér nem működik tökéletesen ennek ellenőrzésére, így ezt nem tudom neked ellenőrizni.
    Több hasonló beszámolót is kaptunk tegnap, ennek eredményeképpen ma újra futtatnak majd egy szkriptet, ami ellenőrizni fogja a korábbi jóváírásokat, és az esetlegesen felmerülő hiányokat pótolja az érintettek számára.

18. mormota59

mormota59 Utánpótlás-írogató

mormota59 -ID 53946335
    Megvettem 15 aranybanánért a *tigrincs*szobrot a szentélyben.Sehol sem jelent meg a tigrincs ! Sem a boltban,sem a *tenyésztelepen*,sem a *baharama állatok* között.

19. gkittus

gkittus Törzsjátékos

Sziasztok!

Az érésgyorsítók között nem találtam infót, hogy a nem bahás területre is van-e olyan termésnövelő a fákra, mint az ananászos süti a bahán. Nem kacsakata. Kösz.

20. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Itt megtalálod, mit is váltottál ki pontosan:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/maja-majmok-szentélye.700/

Gyanítom, nem erre gondoltál kiváltás alkalmával.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.