Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Enigma

Enigma Fórum-zöldfülű

Hogy tudom a -nyihaha- nevü farmomat átadni**********

nem kívánatos információk törlése! |Tamás|

2. varga1234

varga1234 Fórum hercege

köszi :))

3. varga1234

varga1234 Fórum hercege

köszi :))

4. Sziguska

Sziguska Törzsjátékos

Sziasztok!

Észrevétel az event ismertetőhöz: a csibész-lovagoltatás eventnél a Gida és a Bárány 12. szintjénél is az Édességdoboz a nyeremény , viszont a Kis cowboy nyeremény lemaradt.

5. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

6. |Tamás|

7. |Tamás|

Szia!

Nem elírás. Édességdobozt többet kapunk, míg a kis cowboyt máshonnan tudjuk megszerezni.

8. Sziguska

Sziguska Törzsjátékos

Köszönöm a választ. :)
    Sehol nem találtam a kis cowboyt a leírásban, ezek szerint ez is a külön jutalom kategória. :music:

9. |Tamás|

Event ablak tetején lesz, szintlépés után kapjuk.

10. marcsi2001

marcsi2001 Utánpótlás-írogató

Sziasztok ! azt szeretném kérdezni mi lehet az oka annak, hogy már több alkalommal tettem fel szomszéd keresésen hirdetést és egyetlen szomszédot sem kaptam, pl tegnap is tettem fel egy kérést, köszönöm Marcsi2001

11. marcsi2001

marcsi2001 Utánpótlás-írogató

Sziasztok ! azt szeretném kérdezni mi lehet az oka annak, hogy már több alkalommal tettem fel szomszéd keresésen hirdetést és egyetlen szomszédot sem kaptam, pl tegnap is tettem fel egy kérést, köszönöm Marcsi2001

12. |Tamás|

Szia!

Az egy dolog, hogy teszel fel hirdetést, viszont nem biztos hogy bejelöl valaki Téged szomszédnak. Olvasgasd a topicot, és aki szimpatikus, jelöld Te magad szomszédnak.

13. |Tamás|

Szia!

Az egy dolog, hogy teszel fel hirdetést, viszont nem biztos hogy bejelöl valaki Téged szomszédnak. Olvasgasd a topicot, és aki szimpatikus, jelöld Te magad szomszédnak.

14. .inkin.

.inkin. Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Kedves Tamás!
    Segítséget kérnék: az ajándék / csere-bere event alkalmával elküldtem Yvygazda szomszédomnak egy "Sínen"-t, de nem érkezett meg még azóta sem hozzá! Viszont az én menümből eltűnt. Utána tudnátok nézni, hol veszett el? A küldés még pénteken, vagy szombaton (nem emlékszem pontosan) történt.
    User: .inkin.
    UserID: 39083124
    Előre is köszönöm!
    Üdv: .inkin.

15. .inkin.

.inkin. Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Kedves Tamás!
    Segítséget kérnék: az ajándék / csere-bere event alkalmával elküldtem Yvygazda szomszédomnak egy "Sínen"-t, de nem érkezett meg még azóta sem hozzá! Viszont az én menümből eltűnt. Utána tudnátok nézni, hol veszett el? A küldés még pénteken, vagy szombaton (nem emlékszem pontosan) történt.
    User: .inkin.
    UserID: 39083124
    Előre is köszönöm!
    Üdv: .inkin.

16. |Tamás|

Szia!

Ellenőrzésünk alapján, Yvygazda -nak ezen a csere napon nem küldtél semmit. Mostani csere event alkalmával 1db cseréd volt, ez sem
    Yvygazda -nak és nem is a sínen dekor. Ezen a farmon, amit megadtál, nem is volt sínen dekorációd.

17. |Tamás|

Szia!

Ellenőrzésünk alapján, Yvygazda -nak ezen a csere napon nem küldtél semmit. Mostani csere event alkalmával 1db cseréd volt, ez sem
    Yvygazda -nak és nem is a sínen dekor. Ezen a farmon, amit megadtál, nem is volt sínen dekorációd.

18. .inkin.

.inkin. Fórum-zöldfülű

Köszönöm!

19. .inkin.

.inkin. Fórum-zöldfülű

Köszönöm!

20. szupercsősz1

szupercsősz1 Utánpótlás-írogató

Sziasztok. Kiváltottam Valdemárnál a mesterség helyét, minden rendben volt a lekvárfőzőt megkaptam, a Virágkötészetet nem engedi hogy hozzáférjek a gazdakörihez. Harmadik szintet már elértem a péknél és a természetgyógyásznál is. Mit csinálok rosszul? Megnéznétek. Id: 15244633

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.