Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Nem érted el még a 25.ik szintet

2. salátaföld

salátaföld Fórum-zöldfülű

köszönöm

3. mimi

mimi Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Ma egyszerűen nem tudok a kerek kerékhez bemenni. Kérek szépen egy ellenőrzést.
    ID 10641913 mimineni

Update:
    Sikerült, köszi.

Utoljára szerkesztett: 8.8.16
  4. böbe4948

böbe4948 Fórum mestere

Sziasztok! A farmról készült képet holtalálom meg?

5. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

6. Evike001

Evike001 Járnitanuló

Sziasztok

Érdeklődnék hogy a Bahamán kiváltotta a Fűvészkertet ahova a fákat tudom betenni
    Az épületet hol találom meg ?

7. mamarygen

Szia!

A bal oldali fás menüben keresd, alapszíne is elütő a többi fától.

8. -nótata-

-nótata- Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Az induló paszulyos eventtel kapcsolatban kérdezném,hogy lehet a felhőre kitett tárgyat visszatenni a menübe(kitehetőbe)? Köszi előre is a választ :)

9. GYuGYu1003

GYuGYu1003 Fórumszaki

Szia meg kell várni amíg a paszuly beérik nem aktiválod újra hanem leszeded a dekór elemet! rá viszed az egeret az itemre megjelenik a kalapács arra kat és vissza kerül a menübe :)

-nótata- kedveli ezt.
  10. tistvan

tistvan Járnitanuló

Sziasztok Én is kérdeznék egyet elértem nagy nehezen a felhősort de sehol sem találom. Mi lehet az oka?

11. GYuGYu1003

GYuGYu1003 Fórumszaki

Szia a felhősornál váltsál át a minden kategóriára :)

12. tistvan

tistvan Járnitanuló

Köszi így már megvan de nem értem miért van szükség a kategóriákra osztásnak

13. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Nagyon egyszerű: nem mindenki akar egy kattintással 140 felhősort learatni, mert esetleg pár felhősort más időpontban lenne neki célszerű lezárni. A kategóriák alkalmazása ezen segít.

14. sültbagoly

sültbagoly Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Sajnos kb két hete gondom van a malommal. Nem tudok 1 adagnál több tápot előállítani.Tehát 3 hely van és három adag táp.az a kis rublika ahol be lehetett állítani a kívánt mennyiséget,meg sem jelenik nálam. Köszönöm előre is a segítséget :)

15. mamarygen

Szia!

A malomban a mennyiség kijelzése nem minden böngészőből érhető el. Ez nem a játék hibája.
    A böngészők működésére nincs a farmeramának ráhatása, azt nem a játék üzemelteti.

Javasoltuk több napja már, de most is az a kérésünk, hogy egy másik böngésző közreműködésével lépj be/lépjetek be a farmra.
    A Mozilla Firefox böngészőre optimalizált a játék, azon gond nélkül lehet a tápok előállítását több darabra is beállítani.

16. Tejcsifatakarok

Tejcsifatakarok Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Az hogy lehet hogy a kis cowboy kitehetőmből 1-t kaptam,édességdobozból viszont 3-t? nem 2-2-nek kéne lenni?

17. mamarygen

Szia!

Az eventben nyert kitehető tárgyak most nem egyforma mennyiségben érkeznek, ha a teljes feladatmegoldást végigvittük.

A kis cowboy-ból 1db, az édességdobozból 3db, az álomhozó csillagból 2db,
    míg a legértékesebb TP-t adó tárgyból=léggömbexpressz 2 db kerülhet hozzánk.

18. Csöre52

Csöre52 Junior szaki

Sziasztok!Mind a 4 kitehetőt megszereztem és a felhősort is és mégsem tudom kitenni sehová, mert nincs hely a paszujon!!!!

19. mamarygen

Szia!
    Kérlek arra, keresd meg az event felhősorát a paszulyon!

Minden felhősor kategória kijelölése (paszulyágas ikon).
    A nagyító ikon kapcsolása, majd a kereső mezőbe a "Csibész" szó beírására ... előkerül a felhőd, amire a tárgyak rápakolhatók lesznek.

20. farmercsajszi00

farmercsajszi00 Haladó

Szép napot!
    Felhősorom egy része eltünt.Miként tudnám visszaállítani?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.