Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!
    Fúrógép mint speciális felröppenő, csak a raktárházak aratásából érkezhet!

Nem minden aratás adja! A színes fejlesztések eléréséhez több darabot kell összevárnunk. Ez hosszú időt jelent/jelenthet.

A Raktárházak csevegőjében ezt a témát érintik a gazdák :
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/raktárházak-csevegője.14044/page-108

2. bébi54

bébi54 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Megnéztem be van állítva magyar nyelvre,és mégsem magyar csináljatok valamit.
    Köszönöm!

3. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Ahhoz hogy segíteni tudjunk, szükségünk lenne a farmod nevére és az ID-számra!

Szíveskedj megadni ezeket az adatokat mert addig nincs hol mit nézni az ellenőrzést végző BoardAdminisztrátor munkatársamnak.

4. bébi54

bébi54 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Ezeket a farmokat nem tudom használni mert nem magyarul írja ki, pedig be van állítva magyarra. bébi54 ID:22261889 szikrácska ID:21512514 cuna757575 ID:20791209 Légyszi segítsetek. Előre is köszönöm

5. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Kérlek takarítsd ki a számítógépedet, majd a farmerama.hu-t pötyögd be, jobb felül ellenőrizd a magyar nyelvet, és ez után lépjél be a farmra.

6. papageno53

papageno53 Járnitanuló

Szia! Aktiváltam az Öreg Tölgynél a Vadaskertet 500 csillagért, de nem találom sehol! Mit csináltam rosszul?
    Köszi a választ!:)

7. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

8. rozsaviola42

rozsaviola42 Törekvő

Mért nem tudom a felhőre kirakni a figurákat, teljesítettem minden feladatot, mutatja is a felhőt a rátevőkkel, de nem enged rátenni 1 se. léci nézzétek meg, segítsetek. ID: 1749184 Köszi előre is, sziasztok.

9. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Nagyon egyszerű: a felhőt még nem kaptuk meg, majd csak valamikor event után fog érkezni.

10. EDDAFAN

EDDAFAN Fórum-zöldfülű

Sziasztok! A doki küldetése felhősoromra nem engedi kitenni a rá való dolgokat pedig megszereztem mindent. Miért nem engedi??? köszönöm a választ előre is

11. Csocsoovb

Szia!

Ahhoz, hogy a Doki I - Doki II dekor elemeket ki tudjuk helyezni a felhőre, az alábbiakat kell tennünk.
    - kihelyezni Doki I elemet a Bahamarama szigetre
    - ráhelyezni a Doki II fejlesztést
    - törölni a farmról a dekor elemet, ezáltal a menüben egyben kerülnek tárolásra
    - az így összeragadt dekor elemet már ki tudjuk helyezni a felhősorra

A régebbi kakukkos dekor elemeknél szintén hasonlóan kell eljárnod.

12. sárgarigó65

sárgarigó65 Fórum-zöldfülű

Hová lesz a piacon eladott csengő pengőm, mert nem jelenik meg pénznél ???

13. Csocsoovb

14. EBK1

EBK1 Törzsjátékos

Sziasztok. A csibeszobában , a mentoráruházban kiváltottam a különleges szomszédot tegnap előtt, de csak ott van, látszik a szomszédok között, de nem küld semmit. Tapsi Füles a szomszéd

15. Csocsoovb

Szia!

Én szívesen segítek (utánanézek), amennyiben megadod a szükséges információkat:

16. incimami

incimami Fórum bárója

Sziasztok. Hogy tudom aktiválni. A felhősort?

17. Nildia

Szia incimami!

Milyen felhősort szeretnél aktiválni?
    mert ha a mostani eventes felhősort, akkor az event ismertetője tartalmazza a választ MIKOR tudod használatba venni, hasznos lenne eventtel kapcsolatos információt minden esetben legelőször az event ismertetőjének alapos tanulmányozásával kezdeni :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/nyári-sportparádé-csevegő.14210/page-42#post-554169

Amennyiben nem erre irányul a kérdésed, akkor a felhősor pontos megnevezése szükséges : a játékban jóval 100 fölötti felhősor található, mégis melyikkel van gondod???

18. zsóka56

zsóka56 Fórumlakó

Szia ! Teljesitettem a feladatokat a mostani játéknál, már a közösbe is adtam be állatokat. Az a nagy bánatom, hogy a felhöre nem tudom kitenni az elemeket. Ha megcsináltam mindent, akkor hol vannak a kitehetök? Elöre is köszönöm a választ! Üdvözlettel: Zsóka

19. Nildia

Szia zsóka56!

Legyél olyan kedves az event ismertetőjét alaposan áttanulmányozni, mindenki számára ott az információ mi a helyzet a közösségi jutalmakkal.......

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/nyári-sportparádé-csevegő.14210/page-42#post-554169

Eventre irányuló kérdésre legtöbb esetben az rejti a választ, mit rejti, világosan leírja - mindig azt kellene tanulmányozgatni először!

20. Theeme

Theeme Törzsjátékos

Kérdezném,hogy a trágyadomb mennyisége növekedett?-ugyanis ha rákattintok hogy megnézzem,akkor 600/300 -at ír ki.
    Még egy kérdés.a piacon nem látni a termények eladásánál a bájitalt még úgy sem,hogy eladtam belőle.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.