Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia Theeme!

A trágyadomb méretei : 100-200-300. Ezek duplázhatók a prémium tagság adta előnyök miatt, tehát prémium gazdának 200-400-600.

Bátran használd a piac felületén felül a jobb sarokban található szűrőt : keress rá : bájital a termény kategóriában.

2. EDDAFAN

EDDAFAN Fórum-zöldfülű

NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM A SEGITSÉGET !!

3. Napsugar2013

Napsugar2013 Utánpótlás-írogató

Szia. Farmaranyat szerettem volna rendelni átutalással, mindig így szoktam. Most viszont a megadott bankszámla számot nem fogadja el a bank, visszadobja hogy nem megfelelő. Megnéztem és nem 24 számból áll hanem 26-ból. Mi a teendő? Köszi a választ.

4. Nildia

Szia Napsugar2013!

Az alábbi közleményt ajánlom figyelmedbe : esetedben a HU utáni 65-öt kell elhagyni. Az utolsó 24 szám a számlaszám :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/Új-hitelintézet-a-bankolási-felületen.10459/

5. Animama1954

Animama1954 Utánpótlás-írogató

szia anyári sportparádéval kapcsolatban szeretném kérdezni minden feladatot teljesitettem és mégsem tudom a felhösorra kirakni vajon miért

6. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

7. Animama1954

Animama1954 Utánpótlás-írogató

köszi a segitséget szia

8. Napsugar2013

Napsugar2013 Utánpótlás-írogató

9. Nildia

Szia!

Direkt kihangsúlyoztam, hogy neked a 65-öt kell elhagynod.
    Csak egy sémát mutattam, ebbe helyettesítsd be a saját farmodon található számsort, ennyire egyszerű az egész.

10. EBK1

EBK1 Törzsjátékos

Köszönöm szépen, azóta sem jött semmi Tapsitól. EBK1 ID: 18127264

Sziasztok. A csibeszobában , a mentoráruházban kiváltottam a különleges szomszédot tegnap előtt, de csak ott van, látszik a szomszédok között, de nem küld semmit. Tapsi Füles a szomszéd
    Farm: EBK1 ID: 18127264

Moderátor által utoljára szerkesztve: 14.8.16
  11. Nildia

Szia EBK1!

Ahhoz, hogy lásd mit is hoz, a beállításoknál be kell kapcsolnod az Ajándékok mutatása felugró ablakban opciót.
    Eddig kaptál:
    - 9600 tp
    - 1 db lángos
    - 10 db szerszám

12. EBK1

EBK1 Törzsjátékos

1. öszi Nidia, be van kapcsolva, azért fura, hogy nem látom. Amikor az ajándékaimat nézem, akkor is csak a napi szomszédoktól érkezőket látom. Te hol látod mit kaptam?

13. Nildia

Szia!

Ezt csak felugró ablakban látod akkor amikor kapod - a listában nem tárolódik. Ha nem figyelsz, elmulasztod.
    Én a farmod adatlapján látom. Ez neked nem hozzáférhető.

14. rozsaviola42

rozsaviola42 Törekvő

A felhő nekem ott van, de a ráhelyezhető tárgyak közül csak 1 van a raktárban, azokat is utólag kapjuk meg? Szia

15. Nildia

16. erika760329

erika760329 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! A sportos eventnél hogyan lehet a közös sávot kitölteni? Leadtam az állatokat,a sáv még mindig zöld. Mennyit kell leadni,és hogy kell összefogni a szomszédaimmal? id:17532412

17. -Palika17-

-Palika17- Fórum admirálisa

Szép Estét!

Ha kész vagy az egyéni részekkel, akkor indul el a közös rész.
    Oda közösen adtok bele és ha zöld teljesen a csík és mind négy elem pipálva van, akkor készen vagytok az eventtel.
    A közösségi jutalmak jóváírása az event befejezését követően néhány munkanapon belül fog megtörténni.

Még egy kis segítség:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/nyári-sportparádé-2016.14206/

18. Nildia

Szia erika760329!

A közös rész napokkal ezelőtt befejezetté vált, indulás után pár órával.
    Így az egyéni rész utáni plusz bedobás teljesen okafogyott.

19. Tomi851009

Tomi851009 Járnitanuló

sziasztok
    Kérdésem lenne, hogy mért nem tudom kihelyezni a narancs, és piros tyúkólat? az alap és a sárga ólat ki tudom tenni, de már a narancs és pirosat nem tudom rá helyezni ... szerintetek kinek, írjak, kihez forduljak???

20. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

A narancs és a piros is az alapra megy rá, nem a sárgára.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.