Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A kihelyezett földek darabszámát kell beszoroznod. Azt is vedd figyelembe, hogy a föld méretétől függ a TP is.

2. TOPI41

TOPI41 Kivételes tehetség

Akkor sem tudom hogy hol találo meg az építési tervet Ki guvadt már a szeme a nagy keresésben Ne haragudj hogy ilyen fa fejü vagyok ííícsak azt kérem hogy ird le hogy hogy tudnám elő csalogatni és kirakni hogy el kezdjem a malom lapát termelését Válaszod ujfent nagyon szépen meg köszönöm

Lajos580527 kedveli ezt.
  3. -East17-

A tervet nem kell sem keresni sem kirakni. A segítségével műhelyes ólat kell építened (a vakond képe alatt). Részletesen itt olvashatod az event leírásában a teendőket:

https://board-hu.farmerama.com/inde...épregény-event-a-megegyezés.11461/#post-91483

4. _ferike_

_ferike_ Fórum ismerője

Köszönöm a válaszod, nem nagy tétel a tévedés, mert nálam 776 kis földterület van, flittermákot vetettem. TP növelők a következők : Bölcs Tölgynél a 10% + cukkinis almatorta (60%) + Húsvéti lekvár (30%) + Répás kenyér (20%) = 12TP * 220% = 26.4 TP. Ez rendben is van, de ha beszorzom 776 kis területtel, akkor 20486.4 TP-t kellene kapjak, a 20176 helyett. Hová lett 310.4TP ?
    Ismétlem, nem kekeckedés részemről, nem is nagy tétel, csak valami nem stimmel.
    Amúgy ez a reggel 6 óra utáni vetés aratásakor háromnegyedegy tájban volt, és már nem is izgat, csak észrevettem Uzsi911 hsz.-át, és azért írtam meg én is a tapasztalatomat, amúgy a 310.4 osztva 26.4-el, 11,757575......-t ad, tehát nem kerek szám, mint az ember várná.
    Amúgy nem kell semmit korrigálni, mert mint már emlitettem, így is bőven meglesz a 60000TP + 1 vetéssel :(
    Köszönöm
    _ferike_ ID 4 091 177

Most megnéztem a hunyort is, ott 776 kis területen 17,6TP -vel számolva 13657,6 TP kellett volna legyen aratáskor, de csak 13192TP-t kaptam. Hiányzik 465,6TP.
    A kellemetlen, hogy ezek miatt mégegy vetést kell csinálni, hogy kijöjjön a 60000TP. (Ugyan még akkor is benne leszek a 24 órában )

Utoljára szerkesztett: 7.11.14
  5. -East17-

Értelek, de a pontos okot nem tudom, csak gyanítom, hogy kerekítési problémák okozzák az eltérést.

6. TOPI41

TOPI41 Kivételes tehetség

Végre meg találtam Idős vagyok és lassan forognak már a kerekek Még egyszer köszönöm hogy zavartalak és érthetően leirtad hogy mit kell csinálnom

7. phpmaster

phpmaster Fórumszaki

Szép esstét kivánok mindenkinek , szeretném megkérdezni hogy ez a feladat mikorra várható a gazdakörbe ?

8. -East17-

Szia!

Szerepel a kiírásban a dátum:

(2014.11.10) 14 órától lesz elérhető a játékban.

9. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Sziasztok. Valaki segítsen, mert nem értem mi történt a 6. képregény event első feladánál, elíndítottam az órát , beadtam a növényeket.
    Újra beültettem, de mire most visszamentem az óra eltűnt, ezzel együtt kaptam 1 farmmunkás kupont, 2 party pörgetést,
    1 titkzatos csemetét és a titkosügynökképző teljesen hiányzik. Az órát pedig én nem állítottam meg, kérném a hiba korrigálását valahogy, nem tudom mi a hiba. ID : 21909199 Farmnév: Fenyvesi1010

10. -East17-

Szia!

A javítás megkezdődött, a szoba újra nyitása után folytatható lesz a feladat a hiányzó nyereményekért:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/6-képregény-event-hiba.11473/#post-94149

11. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Sziasztok..szeretném megkérdezni hogy a mostani horroros eventnél kapott felhősor a (vérmacis:))...jól adja-e a Tp-ét?...mert most arattam a paszulyon..és úgy láttam nem adta az 5000 tp-ét...de a kijelzőn megjelent a farmomon hogy "bónusz 20 % teliholdas növény aratáskor"...vagy ez mindig megjelenik ha learatom a paszulyt ha van teliholdas event ha nincs?? Köszönöm a választ.

12. -East17-

Szia!

A TP mozgást nem tudjuk ellenőrizni, de ilyen probléma nem merült fel még a felhősorral kapcsolatosan. A 20% bónuszt minden esetben kijelzi, bár használni most nem tudod.

13. Böbebaba60

Böbebaba60 Fórumprofi

Sziasztok!
    Sajnos nem kaptam meg a nyereményemet, csak hiányosan! Az órát elindítottam, ..eltűnt.... facsemete helyett csak 3 van meg, a party pörgetésemből 3 hiányzik, a munkás kuponom sem annyit adott és az ügynökképzőm sincs meg..
    Gazda: Böbebaba60ID: 4507014

14. -East17-

Szia!

A javítás megkezdődött, a szoba újra nyitása után folytatható lesz a feladat a hiányzó nyereményekért:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/6-képregény-event-hiba.11473/#post-94149

15. arvak

arvak Utánpótlás-írogató

Szisztok, a mostani eventnél valami gond van. ma délután elindítottam az órát az első feladathoz, amikor most nem rég visszajöttem a farmra, az óra eltűnt a növényeimmel együtt. Nem értem, nem állítottam meg az órát, és odavan minden , amit adott volna az első feladat, azaz farmmunkás kupont kaptam, a többi sehol. Egyből beadta a 2. feladatot. Itt valami nem nincs rendben, kérem segítsen valaki. ID: 52015978 Farmnév: arvak

16. őszanyóka75

őszanyóka75 Fórum-zöldfülű

üdv! Azt szeretném megtudni,hogy a gazdaköri kreatív evőpálcikás feladathoz hol találok pálcikákat,hogy juthatok hozzá?

17. -East17-

Szia!

A pálcikákat a panda terményes ólja állítja elő. Amennyiben kiváltottad a Maja templom 4. kamrájából a pandakuckó szobrát, úgy már te is építhetsz a műhelyben pálcikahegyezőt.

őszanyóka75 kedveli ezt.
  18. hófehérke2002

hófehérke2002 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    A régi képregénybe a gazdaköribe, nem lehet beadni a kért dolgokat!!
    Kérlek S.O.S. !!!
    Köszi!!

19. -East17-

Szia!

A Képregénygyűjtemény nevű feladatsor nem üzemel. A mostani nagy event időkorlátos és két ilyen nem működik egyszerre, egy időben.

20. -East17-

Szia!

Ugyanerre a kérdésre pont feletted adtam választ, neked is segítségedre lehet.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.