Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Nem jól tudod, a gazdaköri küldetés teljesítésével nem kaphatunk új raktárházat!

Leírás:
    Raktárházak

2. mamarygen

Szia!

Olvasd el a regisztrációs információkat az adott weboldalon, kérlek! Fordítóval esetleg.

A rajzoláshoz is van segítség az internetes oldalakon.

3. Szépségem

Szépségem Utánpótlás-írogató

Köszönöm a segítséget

4. kati122

kati122 Fórum-zöldfülű

Szia! Nekem még mindig ugyan az a bajom nem tudok terjeszkedni, földet, sem semmi a 10-szinten vagyok! :-(

5. mamarygen

Szia!

A főfarm területén Neked kell a bal oldali menüből a területeket kihelyezni. Az ólakkal és fákkal is ez a teendő.
    Úgy kell ezt a műveletet is elvégezni, ahogy a Tanító Bagoly mutatta.
    A vetőmagokat is az alma jelű ikon alól tudod használni.

Az ólakat csak föld nélküli, csupasz földre teheted, ahogyan a fákat is.

Ha valamit nem akarsz használni, akkor lehetséges törölni is. Átrendezésnél is segít ez a művelet.

Javaslom, nézd át a növénytermesztés, állattartás ismertetőjét.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/növénytermesztés-gaztámadás-trágya-szupertrágya-víz-földek-vetőtábla.487/

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/Állattenyésztés-tyúk-nyúl-stb-ólak-istállók.758/

Ha van még kérdésed, írj, kérdezz!

mebajah kedveli ezt.
  6. peterzon70

peterzon70 Járnitanuló

sziasztok!Én azt szeretném kérdezni,hogy a "szerencsés nap"hoz kell holdféreg,azt hogy kapok????

7. mamarygen

8. peterzon70

peterzon70 Járnitanuló

9. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Csak nekem van megint olyan problémám, hogy nem működik rendesen a vetőtábla, mindig rá kell kattintani a szint szerintre, csak ugy hozza elő az egészet, eddig jó volt, de most a rendes farmon sem működik úgy ahogy kellene, szóval eltünt megint a fülecske.

10. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Kérlek töröld a sütiket, és rakd rendbe a gépedet, esetleg próbáld meg másik böngészővel.

11. Emma021177

Emma021177 Utánpótlás-írogató

Miért nem tudok hollót és denevért tenyészteni ?

Mit kell kiváltanom hozzá ?

Moderátor által utoljára szerkesztve: 8.9.16
  12. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Köszi próbálkozom. Csak azt nem értem, hogy a tesóm is erről a gépről játszik, nála most sincs ilyen probléma,csak az én farmomon.

13. |Tamás|

Szia!

Denevér: Első sor, balról a második kis sárga denevér ikon
    Holló: Második sor, balról a 4. ikon. Holló, zöld kalapban az ikonja.

Ezeket kell kiváltani ahhoz, hogy utána bármikor tudj denevért, és hollót tenyészteni.

14. |Tamás|

Több farm esetén nem is elegendő a napi szintű takarítás, hanem minden belépés előtt muszáj, hisz a 2 farmnak a sütije keveredik, és abból lesznek a nem valós, hibás megjelenések.

15. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

OK. Értem

16. Kisfenyő

Kisfenyő Rutinos

Leho69 kedveli ezt.
  17. |Tamás|

18. |Tamás|

Ezt sajnos nem tudom neked megmondani, mert nem vezetek listát arról, hogy mi jelenik meg épp a léggömbön és mi nem.

19. nogi-domi

nogi-domi Utánpótlás-írogató

Köszi :( Hát akkor ezt nagyon benéztem, de gondoltam, hogy borzalmas mennyiséget kell hozzá leadni és a végén kapok egy vadaskertet. Szerintem egyet sem fogok teljesíteni, mert így ennek semmi értelme.

20. nogi-domi

nogi-domi Utánpótlás-írogató

Leho69 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.