Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Mutatnál erről a szövegről egy képernyőmentést?

2. lilijázmin05

lilijázmin05 Aktív író

SZIA.Nem tudom hogy kell.ID.47621343.

3. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

4. emike55

emike55 Utánpótlás-írogató

Szia!
    Kérdésem, miért csak 2 farmaranyért tudok ajándékba küldeni holdférget? Eddig arany nélkül tudtam ajándékozni. Sajnos 6 farmarany bánja az ajándékozásomat. Van egy másik játékom is, ott ingyen tudtam ajándékozni a holdférget. Köszönöm a válaszod. ID:37778477

5. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia emike55!

Ha a napi 5 vagy 7 ingyen lehetőségedet már felhasználtad, akkor csak aranyért tudsz küldeni. Ez az információ az event ismertetőjében is benne van.

6. WU22

WU22 Utánpótlás-írogató

7. jopek1979

jopek1979 Utánpótlás-írogató

jo reggelt mindenkinek

az lenne a kerdesem hogy mikor lehet megvenni a macska olakat a piros kosárbol?
    a masik kerdesem ha tenyésztéskor megveszem a nagykosarat akkora szomsédaim kapnak 10 tápot,ha 10 szer veszem meg akkor 10× 10 kapnak??? ezt nem tudom sajna

köszönöm a választ elöre is

Utoljára szerkesztett: 11.9.16
  8. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Az, hogy a macskaól mikor kerül be a gazdabolti kínálatba, azt sajnos nem tudom neked megmondani. Amennyiben 10 nagy kosarat vásárolsz amiben van 10 szupertáp a szomszédok számára, akkor igen, 10X10 szupertápot kapnak.

jopek1979 kedveli ezt.
  9. jopek1979

jopek1979 Utánpótlás-írogató

[QUOTE="|Tamás|, post: 567040, mgy a macskaól mikor kerül be a gazdabolti kínálatba, azt sajnos nem tudom neked megmondani. Amennyiben 10 nagy kosarat vásárolsz amiben van 10 szupertáp a szomszédok számára, akkor igen, 10X10 szupertápot kapnak.[/QUOTE]
    köszönöm szépen szép napot

10. pillarinandorne

pillarinandorne Járnitanuló

Sziasztok !Amióta bejött a vadaskert meg a hasonló épületek azóta furóra várok hol is van az igazságos játék?!Megcsináltam a feladat sorokat hogy tudjak fejleszteni,de egyetlen egy fúrót nem dobott pedig próbálkoztam mindennel ,létezik egyáltalán?vagy csak mézes madzag volt?Köszönöm a választ!mielött a tölgyhöz invitálnál kiváltottam a létező mindent

11. |Tamás|

Szia!

Sok más játékossal vagy így, hogy nincs fúró. Akinek van, annak is csak 1 érkezett. Ez a fejlesztés nem a közeljövőre kell tervezni, itt kicsit távolabbi célokat kell(ene) kitűzni. Feladatot pedig ráértél volna akkor megcsinálni, mikor már tudod azt, hogy tudsz fejleszteni. Az a feladat már teljesítve, így arra nem lesz gondod. Türelem.

12. tifani56

tifani56 Junior szaki

Sziasztok szeretném kérdezni hogy a szarvast hol lehet megszeretni köszönöm szépen

13. |Tamás|

Szia!

Farmos, normál titokzatos ólból fejlődhet ki a szarvas.

14. .-Máté04-.

.-Máté04-. Aktív író

Sziasztok!
    Aktiváltam 300 csillagért az Élő legenda rúnát ás beadta a kupáimat is és azt írja, hogy: Ha aktiválod, 22% lesz annak az esélye, hogy különleges tárgyat találsz betakarításkor!
    Az lenne a kérdésem hogy akkor most aktiválva van vagy nem mert a 300 csillagot levette és még annyi hogy mindenhol érvényes a 22% ha aktiválva van vagy csak a Bölcs Tölgynél?

Üdv:

15. -rex18-

-rex18- Törekvő

sziasztok másnak is van olyan hogy jelenkezet mentornak és még nem kapott csibét ?

jopek1979 kedveli ezt.
  16. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusz!
    Itt egy kép a jobb érthetőséghez : http://kepfeltoltes.hu/160911/Bolcs_Tolgy_runai_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
    A bal oldali a befizetett, míg a jobb oldali a következő befizetés utáni százalékot mutatja. Ez már az aktiválást mutatja. A hatása pedig az 5 (normál farm, szédült szántó, erdei tisztás, esőerdő, bahama) ültethető földre vonatkozik

17. .-Máté04-.

.-Máté04-. Aktív író

Nagyon szépen köszönöm. Mostmár értem.

18. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!
    Nagyon sokan várják, hogy mentorok lehessenek.
    Azt azonban tudni kell, hogy kevés a "csibe" szintű játékos, aki valóban játszik is.

Türelem, egyszer majd csak lesznek csibéid!

19. -rex18-

-rex18- Törekvő

szia kösz a választ

20. siva1970

siva1970 Fórum-zöldfülű

Sziasztok

!!! ... Segítségetekre van szükségem .... !!!

Betakarítás a raktárházba

Szeretném felyleszteni a Vadas kertem és a Manufaktúrát ..!!!!!!!!!!
    Szeretnék fúrógépet gyülyteni amit betakarításkor autómatikusan kapunk !!!!!!

KÖSZÖNÖM

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.