Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Nem kapunk a raktárházak aratásakor automatikusan fúrógépet!
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/vadaskert-az-első-raktárház.14039/

2. tifani56

tifani56 Junior szaki

Köszönöm szépen

3. KataMara

KataMara Fórumlakó

Sziasztok!
    Hol tudok venni egy havi arató-vető gépet ami 1480 ft-ba kerül?
    Köszönöm előre is a választ.

4. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Város - bank - különlegességek - "szezonmunka" munkások.

5. afranya1945

afranya1945 Fórum nagymestere

Hello!
    Megcsináltam végig a szerencse nap gazdaköriét,de nem kaptam meg a 3 parti pörgetést és a felhősort sem.

ID szám: 24400208

Moderátor által utoljára szerkesztve: 12.9.16
  6. Omega_

Omega_ Fórum-zöldfülű

Hello!
    Vettem egy bagolytojást de nem találom sehol!!!
    Segítenétek?!?

7. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Dekorációk között keresd. Szűrőt állítsd a "mind" kategóriára és úgy keresd. Először Bagolytojást keress, mert az a neve. Ezt kihelyezed, 168 óra (1hét) múlva learatod, akkor alakul át bagoly fává, ami a végleges elem. Ezt fogod tudni 30 percenként aratni.

Bővebben itt tudsz róla olvasni

8. Omega_

Omega_ Fórum-zöldfülű

9. Omega_

Omega_ Fórum-zöldfülű

Sajnos így sem találom!!!

10. |Tamás|

Dekorációs menü jobb felső sarkában található egy kereső mező. SZűrőt állítsd a minden kategóriára. Kérlek kezd el beütni a nevét, és már ki is dobja ha található olyan a menüdben.

11. Omega_

Omega_ Fórum-zöldfülű

Csak elkábult bagolyhölgy van, pedig múlt héten vettem meg!!!

12. |Tamás|

User Id számodat és felhasználói nevedet amennyiben megadod, akkor megtudjuk nézni, hogy megtalálható-e a menüdben, vagy vettél-e egyáltalán. Hova próbáltad ki tenni? Esetleg nem sikerült már kitenni?
    Jelenleg nincs illetékes kolléga, aki megtudná nézni, így arra a válaszra kicsivel többet kell várnod.

13. Omega_

Omega_ Fórum-zöldfülű

Omega_ID: 21484859

14. |Tamás|

Kérdésed/problémád továbbítottam, amint ellenőrzik, ugyanezt a hozzászólásodat fogom/fogják idézni, amiről a fórum jobb fent az értesítéseknél jelez, ha nem kapcsoltad ki ezt a funkciót. Ezt a topicot azért látogasd a válasz megérkezéséig.

15. |Tamás|

Szia!

Az általad megadott farmon ellenőrzésünk alapján mindent rendben megkaptál. Felhő sort is tudod használni, és a party pörgetés is felhasználható. Megnyitod a kereket akkor nem egyből a party pörgetés rész tárul eléd át kell váltani! Felhősor pedig használható, dekorációk a menüdben, tehát csak ki kell pakolnod a felhőre.
    Kérlek nézz körbe nagyon alaposan!

16. |Tamás|

Sikerült ellenőrizni, megvásároltad, és még nem helyezted ki. Ott lapul a menüdben bagolytojás formában. Ne munkással próbáld meg kihelyezni, hanem kézzel. Miután belépsz a dekorációk menübe, Kérlek állítsd át a szűrőt a mind kategóriára és ott kell lennie. Jobb felső sarokban található kereső, Kérlek használd. Ennél többet sajnos nem tudunk megtenni, neked kell kihelyezni.

17. Welsibárdok

Welsibárdok Utánpótlás-írogató

Nem kaptam meg 3 parti pörgetést,az event utolsó feladatára
    ID:11878371

18. |Tamás|

Szia!

Kerekkeréken a normál pörgetések között kerested vagy a party pörgetések között? Amikor megnyitod a kereket, akkor a normál pörgetéseket hozza fel. Ahhoz hogy party pörgetéseket lásd, át kell váltani a kereket.

19. Welsibárdok

Welsibárdok Utánpótlás-írogató

átváltottam

20. |Tamás|

Az általad megadott farmon ellenőrzésünk alapján 2016-09-10 11:45:57-kor megkaptad a party pörgetéseket. Pörgetéseket azonnal fel is használtad.
    • 13.500 TP (2016-09-10 11:47:48)
    • Nyúl ól 3. szint (piros) (2016-09-10 11:47:41)
    • Madárijesztő (2016-09-10 11:47:33)

Mai napon a 4. feladat gyémánt részét teljesítetted, ennek pedig nem party pörgetés a nyereménye.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.