Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Bettina7676

Bettina7676 Fórum biztosa

Nildia Board admininisztátor köszönöm szépen ,hogy utána néztél de én a hétfőn 19-én délután betett kaméleonokat kerestem 20-án a Baby Boom indulása után azok tűntek el a pajtából hiányoztak viszont a tenyészólba se voltak! Azért sikerült tenyésztem elég kaméleont! Köszönöm még egyszer a fáradságod ezzel lezártam magamba az esetet és pontos jegyzetet készítek azóta! (Biztos volt bent kaméleon mert 6 jelvényt megkaptam a 80 ból)

2. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusz!
    Azért nem jelenik meg, mert még nem tenyészthetők. Az anakonda és a teknős csak alapállatként létezik.

3. KISHONŐR

KISHONŐR Fórum ismerője

Szia! A segítségedet kérem, nem tudom mit sikerült tegnap vásárolnom 740 Ft-ért. ID:11294479. Köszönöm.Lennél kedves megnézni? Munkásokat vettem, arról sem jött mail...Na talán majd egy másik admin...
    Szép napot! Megnézné ezt nekem valaki? Köszönöm.

Utoljára szerkesztett: 21.9.16
  4. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia!

Ismétlem, nem volt bent kaméleon!
    Az odakóborolt plusz jelvényekből lett olyan színű jelvényed! Ugyanis a madár és ízeltlábú kategória állataival tele volt a teleped, ne csodálkozz, hogy kaptál plusszban olyat is. Alaposan olvasd át az eventismertetőt, ott szerepel, hogy is jutsz jelvényhez.
    Nem volt kaméleonod betéve éjszakára!

5. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia!

Nem tudom neked megmondani, ugyanis semmiféle jogosultságunk nincsen a megrendelési adatokhoz.
    Sem a farmaranyos logodban, sem a payment logodban nem szerepel adat.
    Maximum a payment support tud felvilágosítást adni, ha találsz a kapcsolatfelvételi lapon olyan kategóriát.
    A sima support sem látja a rendelési adatokat.

Payment supporthoz segítség :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/probléma-a-fizetéssel-a-payment-support.766/

6. Bettina7676

Bettina7676 Fórum biztosa

Köszönöm szépen! Elnézésed kérem amiért ennyi munkát okoztam! Köszönöm a türelmed! Kellemes napot sikeres tenyésztést! Nagyon szégyellem magam amiért ekkorát tévedtem! Az event ismertetőből számítottam plussz jelvényre kaptam is!

7. snhilda

snhilda Utánpótlás-írogató

Sziaszok!
    Segítségeteket szeretném kérni kivitáp ügyben. Honnan lehet babérlevelet szerezni, ami kell a táphoz?
    Köszönöm!

8. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A farmon a 95. szint elérése a feltétele a babérlevél termelésének.

Azok a gazdák, akik még nem tartanak azon a szinten, megvásárolhatják a tápot a piacon.

A "borsos" árú kivitáp ellenértéke gyorsan megtérülhet egy ügyes piaci manőverrel. Minden termék, áru nagy mozgásban van ... könnyű cserearányt találni, megteremteni a táp értékét.

9. snhilda

snhilda Utánpótlás-írogató

köszönöm!!!!

10. jutka1942

jutka1942 Utánpótlás-írogató

Szia.Az lenne a kérdésem hol lehet hozzá jutni cukoralma és tamarilló fához.A tengeri kaland feladathoz kellene.Gazda nevem jutka1942 id:17631858 Köszönettel várom segítséget.

11. mamarygen

Szia!
    Mindkét termést a bahamás fák adják:

Az annónafa termése a cukoralma. A paradicsomfa termése a tamarilló.
    [​IMG] [​IMG]

Maja majmok szentélyéből lehet a fák jogát megszerezni, majd a piros kosárból megvásárolni a fákat!

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/maja-majmok-szentélye.700/

12. jutka1942

jutka1942 Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen.

13. zoldert

zoldert Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    A kérdésem az lenne, hogy szabályozva van, hogy milyen avatart lehet használni.

Egy bizonyos oldalra feltettem egy avatart amely miatt rendszeresen tiltanak, ezért érdekelne a véleményetek erről.

http://kepfeltoltes.hu/160921/___Farm_avatar_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Szerintem a játéknál is megjelenik a a farmerama felírat melyért nem kell minden játékosnak jogdíjat fizetni, hiszen ingyenes játék. A Google keresőben is rengeteg képet lehet találni felírttal együtt, ezért érdekelne mit lehet így használni.

Várom a kérdésemre a választ.

14. mamarygen

Szia!

Az adott oldal supportját kellene kérdezned! Valamilyen szabályzatnak ott is lenni kell, úgy gondolom.

A linken látható kép használatát a felirat miatt nehezményezhetik ... biztosat mondani csak ők tudnak.

15. zoldert

A Farmerama Magyarország oldaláról van ebben az esetben szó, nem értem milyen jogon sajátítják ki egy általánosan használt feliratot amelyért ők sem fizetnek jogdíjat, evvel az erővel minden játékost tiltani kellene aki a játékot használja, hiszen a farmerama felírat megjelenik a játék betöltése után a keret tetején.
    Ebben az esetben viszont már a játék tisztaságáról beszélünk és a hivatalos fórumot is fogják támadni, hiszen a felirat itt is rendszeresen megjelenik.

Írtam az oldal supportjának és válaszra sem méltatnak, nem is értem miért kell engedélyezni egy ilyen rajongói oldalt ahol ők diktálnak, jogdíjat lopnak, a fórum dizájnjáról nem is beszélve amely teljesen megegyezik a hivatalos fórummal csak más színnel jelenik meg.

Utoljára szerkesztett: 21.9.16
  16. mamarygen

Tegyél kérlek különbséget a játék hivatalos fóruma és egy rajongói oldal között. A két fórum soha nem lehet azonos!!

Itt, a játék hivatalos fórumán sem lehet használni az avatarokban farmerama feliratos képeket!
    Ajánlom a szabályzatok átolvasását, értelmezését!

Ismét kérlek arra, ott érdeklődj, ott tegyél panaszt, ahol a gond jelentkezett!

17. zoldert

Köszönöm a válaszodat.
    Itt a fórumon is találkoztam ilyen avatarral és nincs kitiltva, no erről ennyit.

18. mamarygen

Ugye most a Te problémáddal kapcsolatban írtál?
    Ha találtál ilyen avatart, tedd meg a lépéseket és jelentsd! Akár a hozzászólásban szereplő jelentés gombbal, akár egy supportos bejelentéssel.

19. csocsoszán1950

csocsoszán1950 Utánpótlás-írogató

Szép napot! A hitelkártyás vásárlás nem működik, a többi sem, úgy vettem észre. Tudna valaki válaszolni, hogy lehet vásárolni ? Telefon kizárt. Köszönöm!

20. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Pontosan mit szeretnél vásárolni, és milyen típusú kártyával? Meddig jutsz el? Hol a hiba a fizetésben? Kicsit bővebben kifejtenéd ezt a kérdésed/jelzésed?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.