Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. csocsoszán1950

csocsoszán1950 Utánpótlás-írogató

majd szupertápot. Próbáltam most is, meg malmot, de nem sikerült. Master Card. American Express.

2. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Master Card fizetési móddal jelenleg nincs probléma,ezt most jelenleg meg is néztem, működik. American Express kártyás fizetés jelenleg nem működik.

3. csocsoszán1950

Azzal próbáltam, mind a 3 félét megvásárolni, de egyiket sem sikerült. Mennyi idő múlva jelenik meg tulajdonképpen a megrendelt aru?

4. |Tamás|

Mastercard fizetési mód azonnali tranzakció, perceken belül meg kell jelennie a farmon a megrendelt áriunak. Érdemes a farmon területek között barangolni, vagy ki-be lépni addig, amíg megérkezik.

5. csocsoszán1950

Na, majd próbálkozom! Köszönöm a segitséget!

6. böbe4948

böbe4948 Fórum mestere

Sziasztok! Miért nem tudom kitenni a bahama szigeten a Tikitotem megnyert ajándékot?

Előre is köszönöm

7. |Tamás|

Szia!

Tikitotemet csak akkor tudod használni, ha a tukán szobra ki van váltva.

8. 19770308

19770308 Fórum ismerője

a tukán szobor hol van??

Tündi1001 kedveli ezt.
  9. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Itt már megtalálod?[​IMG]

10. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Sziasztok!

Nem találom sehol sem, hogy milyen állat fejlődhet ki az újonnan megszerzett Topáz titkos tenyészetből...

Dobtak egy linket a mészkövesbe, ami visszavitt egy 2016. májusi linkre...de ott picik a képek, ha rákattintok akkor pedig hiba ablak ugrik fel....Mi jöhet ki belőle?:)

11. Susie0509

Susie0509 Fórum hercege

Szia
    Ha már megszerezted a TOPÁZ titokzatos ólat, akkor rátudsz kattintani az i betűre, a titkos ól bal oldalán felül, ott megtalálod a listát, ami kifejlődhet belőle.
    Zsuzsa

12. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

13. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

14. Tomi851009

Tomi851009 Járnitanuló

sziasztok
    kérdésem lenne party pörgetésen nyertem piros halásztanyát, de sehogy nem tudom, ki rakni, a narancs szinthez kell 260 arany? mit tudok ezzel kezdeni?

15. Susie0509

Susie0509 Fórum hercege

Szia Tomi
    A piros ólat is alapra kell kitenni, de ha nem sikerül, még az is lehet, hogy alappal együtt van és akkor simán üres helyre kitehető.Most néztem meg, hogy valószínűleg Te halastóra szeretted volna kitenni, mert azt lehet 260 FA-ért megvenni, nem arra, hanem halásztanyát kell barkácsolnod a városban lévő barkácsműhelyben.
    Zsuzsa

Utoljára szerkesztett: 21.9.16
  16. whiteswam11

whiteswam11 Törekvő

Sziasztok!az lenne a kérdésem,hogy a tikitotem műhelyt hol találom meg?köszönöm a segítséget.ID:21206344

17. |Tamás|

Szia!

Köszönjük a jelzést! Azt még szeretném megkérdezni, hogy mely képek megnyitásakor jön fel ez az oldal? Összes kép vagy csak valamelyik? Ha csak valamelyik, akkor Kérlek írd meg, hogy melyikek.

18. |Tamás|

Szia!

Alapra kell ráhelyezni a piros fejlesztést, nem kell hozzá sem a narancs, sem a citrom.

19. |Tamás|

Szia!

Bahamán kihelyezhető, amennyiben elérhető számodra a tukán ( kiváltottad a szobrát)

20. paloooo

paloooo Fórumelemző

Szia!
    Anakondát miért nem tudok tenyészteni?

Gazda: paloooo ID: 19969409

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.