Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Biztosan kiváltottad a mesterséget a tölgynél, ellenőrizted a rúnát?

Pontos farm név, User ID?

Utoljára szerkesztett: 25.9.16
  2. Csocsoovb

Szia!

Ha megnyomtad a gombot, azzal a kép a vágólapra került. Onnan egy képszerkesztő program megnyitását követően CTRL+V kombinációval tudod beilleszteni a képet, majd azt el kell mentened a gépedre.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-support.6729/#post-21573

3. Zsanett888

Zsanett888 Utánpótlás-írogató

Azt látom, aktív és le is vonta a kiváltásért a csillagokat. Még lehet rajta fejleszteni.
    Zsanett888 ID: 9797261

4. Csocsoovb

Szia!

Te 50 csillagot költöttél el, a mesterség kiváltásának az ára azonban 150 csillag - tehát nem jó rúnát váltottál ki.
    A bölcs tölgy rúnáiról itt olvashatsz részletesen:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/az-erdei-tisztás-ismertetője.2159/

5. szkitti43

szkitti43 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!Már régóta foglalkoztat a napi belépési bónusz kérdése mert nem értem hiába olvasom el újra és újra a leírást.Párom majdnem mindennap tapasztalat bónuszt kap a dobozból én jó ha havonta egyszer.Nem 5 nap után jár egy jobb bónusz?

6. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!
    Nem 5 naponta kaphatunk jobb, értékesebb bónuszt!

Szintfüggő is a jutalom, ha naponta látogatjuk a farmot és Rackót.
    A leírásban van egy példasor, amit követve a lehetőségek megismerhetők.

Mivel a szintlépések a magasabb értékeknél nagyon sok idő múlva következnek be, bizony az a pár ismétlődő lehetőség az ajándékokra megszokottá válik. ( az ajándék kategóriák egyedi csoportosításúak)

A közeli jövőben lesz változás a napi belépési bónusznál. Érdemes lesz figyelni a híreket, hivatalos közleményeket!

7. puskasjozsef

puskasjozsef Utánpótlás-írogató

Szeretnék szabadságra menni van 1000-nél több ezüst csillagom ,de 35 arany csillagot kér. Azt ,hogy tudok varázsolni. Illetve ,hogy tudnék szabadságra menni.
    puskasjozsef ID 3462897

8. deby76

deby76 Járnitanuló

Sziasztok,merre találom a csere oldalt?

9. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

10. deby76

deby76 Járnitanuló

Köszi szépen.

11. Nildia

12. juliska12

juliska12 Törzsjátékos

Segítségre lenne szükségem most vettem tápot tukán flamingótigris ....de nem kaptam meg ID 49706210 előre is köszönöm.

13. Nildia

Szia!

Pontosan mikor vettél?
    Pontosan milyen állatnak vettél?
    Tételesen véleményed szerint ezeknek mennyit vettél?

14. juliska12

juliska12 Törzsjátékos

pontosan nem tudom de az biztos ,hogy 2millió cspből lett 1.5 millió öt lett a pénzt levette kb.5-10db között

15. Nildia

Szia!

Egyáltalán nem vettél tápot - ellenben a felsorolt állatokból vásároltál.
    Eltévedtél a piacon, nem a tápos piacon voltál, hanem az állatoson.
    Az állatok pedig a pajtádban vannak.

16. juliska12

juliska12 Törzsjátékos

Nagyon köszönöm a segítséget.

17. Vacak06

Vacak06 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!A főtéren található gazdakör.Arra rámentem és azon belül van a fő farm és a képregénygyűjtemény.A képregény gyűjteménynél ki van írva 55:50 perc van vissza elvileg belőle.A kérdésem a következő lenne,hogy a fő farmon amik vannak feladatok azok meddig maradnak kint?Ott nem találtam időt semmit.27-es szinten vagyok még csak és ezt a gazdakört csak most vettem észre sajnos,azt sem tudom mióta van kint egyáltalán.Köszi előre is minden segítséget!!!

18. mamarygen

Szia!

Véletlenül elindítottad az egyik képregény-gyűjtemény feladatsorát. Ne aggódj miatta.
    Itt tájékozódj:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/farmerama-képregénygyűjtemény.10880/

Ha nem szeretnéd megoldani, akkor hagyd figyelmen kívül. Lejár az idő, és eltűnik a jobb oldali kijelző a farmodról. Azt a pergamen típusú lapot be is csukhatod, és nem zavar a kapálásban, aratásban, stb-ben ...

19. Vacak06

Vacak06 Utánpótlás-írogató

Értem tehát ha lejár az idő eltűnik.Okés.De mi van a Fő farm részével.Az is el fog tűnni?Mert ott nem találtam időt ,semmit. Csínytevés felső fokon,új otthon ,edzésmenű stb.... Ezekre mennyi idő van hogy mindegyik feladatot végig tudjuk csinálni?Itt rengeteg a feladat... :(

20. mamarygen

Ezek a feladatok nem időhöz kötöttek, amit írtál. Bármikor foglalkozhatsz velük. Már csak akkor, ha van hozzá beadandó állatod, növényed, terményed stb.

A gazdaköri feladatok ismertetőjét itt olvashatod. Az első posztban sok hasznos onfó található, tanulmányozd, kérlek.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/küldetések-a-gazdakörben.6870/

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.