Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A tegnapi hivatalos bejelentés alapján a javítás megtörtént, a szoba jutalmait mindenkinek jóváírták, léphetsz tovább a második szobába:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/6-képregény-event-hiba.11473/#post-96021

2. Evica34

Evica34 Fórum-zöldfülű

3. -Agica79

-Agica79 Utánpótlás-írogató

sziasztok! melyik barkácsolt ól ad mosómedvét?????? köszi a választ

4. egresinebobe1

egresinebobe1 Kivételes tehetség

Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni, hogy mosómedve-ólhoz hogyan tudok hozzájutni, mivel a titkosügynök-képzőhöz tápot készíteni úgy tudok, hogy van mosómedve odúm is.
    Köszönöm a választ.

5. -East17-

6. -East17-

7. -Agica79

-Agica79 Utánpótlás-írogató

8. egresinebobe1

egresinebobe1 Kivételes tehetség

Köszönöm a választ, de akkor a titkosügynök-képzőm nem fog működni, amíg valamikor a egyszer-csak a titokzatos tenyészetből kifejlődik? De erre meddig kell várni?
    Köszönöm a válaszodat.

9. -East17-

A mosómedve és a tápja ami kell a titkosügynök képzőhöz, a piacon megvásárolható. Maga a táp pedig a malomban is keverhető.

10. katigazda1

katigazda1 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni: Az event 2. feladatába nem tudom betenni a lámpafüzért, a flittermákot, ill. a hunyart. Többször frissítettem, elindítottam a ccleaner programot, és még mindig nem tudom betenni. Emiatt nem jutok az építési tervekhez.
    ID számom: 32738442.
    Köszönöm előre is a választ.

11. -East17-

Szia!

Az első szoba javítása/jóváírása során lépett fel ez a hiba néhány játékosnál. Már dolgoznak ennek is a javításán.

12. katigazda1

katigazda1 Fórum-zöldfülű

Nagyon szépen köszönöm a gyors választ.

13. ibolya79

ibolya79 Járnitanuló

sziasztok én nem igazán értem most mi van az elsö feladat felénél jártam és mégis megkaptam a jutalmat megállt az óra is
    most akkor nem kell több tp nem kell ujra kezdenem ha a hibák javitásra kerülnek

14. -East17-

Szia!

Így van, a javítás mindenkinél lezárta az első szobát akinél még nyitva volt és jóváírta a jutalmakat, léphetsz a következő feladatra.

15. 6Ásós

6Ásós Fórum-zöldfülű

Üdvözletem mindenkinek! A gyakornoki szárnybontogatóhoz, hogy jutok? Megvan a három tervrajzom, minden ami szükséges, de nem tudom hol építhető fel.

16. -East17-

Szia!

Máris megmutatom (a városi műhelyben):

Ashampoo_Snap_2014.11.08_12h51m11s_003_.png

17. 6Ásós

6Ásós Fórum-zöldfülű

Nagyon szépen köszönöm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

18. .rózsabimbó.

.rózsabimbó. Junior szaki

.rózsabimbó.ID: 13932283

19. -East17-

Szia!

A keresett játékelemmel nem rendelkezel, nem is volt még a birtokodban.

20. Helga

Helga Utánpótlás-írogató

Moderátor által utoljára szerkesztve: 9.11.14
    pusztacsói kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.