Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Firecats

Firecats Fórum bárója

Egy láda kinyitásához három kulcsra van szükség.
    Bővebben az új belépési bónuszról ITT olvashatsz.

2. henrygazda

henrygazda Junior szaki

Sziasztok több küldetésben is elakadtam mert nincs licsim. 83-as szintű vagyok hogy tudnék hozzájutni? Köszi

3. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Szia!

A licsi szobrát a Bahamarama sziget Szentélyében, a 7. kamrában tudod kiváltani aranybanánért. Ha ez megtörtént, a szigetről lépj be a bal oldali piros kosárba és csp-ért megvásárolhatod a fát. A szobor kiváltásával a piacodon is megjelenik a licsi.

4. Okkkay

Okkkay Fórum ismerője

Ha most veszek talányos fát de nem ültetem ki, és később (az event után) szintet lépek, és akkor ültetem el, akkor abból a facsemetéből lehet az új szintemnek megfelelő fa?

5. Firecats

Firecats Fórum bárója

Igen, akkor annak megfelelően kaphatsz fát a csemetéből.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 16.10.16
    Okkkay kedveli ezt.
  6. Haha0723

Haha0723 Fórum-zöldfülű

Egy kérdésem lenne: Rackónál ma kiírta, hogy TPbónusz 75%, de ahogy aratok, nem lesz több a TP.
    Frissítettem, ki- és beléptem, de így sem történt semmi. Valami gond lehet vagy csak é

7. Firecats

Firecats Fórum bárója

A 75% TP bónusz a 21. napon lesz ma még csak a 15. napnál tartunk szerintem elnéztél valamit.

8. Haha0723

Haha0723 Fórum-zöldfülű

Értem, köszi a gyors választ!
    (Nem olvastam figyelmesen a közleményt, elnézést.)

9. pozsipisti696

pozsipisti696 Utánpótlás-írogató

Sziasztok !
    A kérdésem a következő lenne :
    Az Aranyesővirág fát és a Sárkányfagyümölcs fát , hogy tudom még esetleg megszerezni ?

Üdv: pozsipisti696

10. Firecats

Firecats Fórum bárója

A sárkányfagyümölcs eddig egy alkalommal volt megszerezhető az aranyesővirágot fa válogatáskor lehetett megkapni. Mivel mind kettőhöz állandó gazdaköri feladat tartozik úgy gondolom még elérhetőek lesznek. Ha másképp nem csere napon csereberélve azokkal akiknek már nincs szükségük rá.

pozsipisti696 kedveli ezt.
  11. pozsipisti696

pozsipisti696 Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen !!!!

12. kissne1967

kissne1967 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Azt szeretném megtudni napok óta figyelem hogy kevés a teknősöm pedig 8 db van kitéve ma reggel learattam 35 db volt lett 40db, hogy van ez? Nézzetek már utána kószönöm. ID33476208

13. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

A gördeszkagyárad ha ki van téve, az 3 teknőst is eszik a táp mellé.

14. kissne1967

kissne1967 Utánpótlás-írogató

Köszönöm a választ,arról elfelejkeztem!

15. pacimaci8

pacimaci8 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! 39. szinten vagyok,kevertem több száz egértápot,és nem jelenik meg a pajtámban. Pedig egérólat vehetnék.

16. Csocsoovb

Szia!

Én szívesen segítek (utánanézek), amennyiben megadod a szükséges információkat:

17. pacimaci8

pacimaci8 Fórum-zöldfülű

pacimaci8
    ID:5439142
    Több mint 300 egértápot kevertem már,és nem látszik. /nem tudom,hogy miért középre teszi/​

Moderátor által utoljára szerkesztve: 16.10.16
  18. Csocsoovb

Szia!

Eddig összesen 320 egértápod készült el a malomban, ebből pontosan 320 darabot el is adtál a piacon.
    Akkor mit keresel a pajtában?

19. pacimaci8

pacimaci8 Fórum-zöldfülű

Jé,nem is emlékszem,hogy eladtam volna,akkor kevergetek tovább,ha érdemes. Kösz szépen.

20. ilimami

ilimami Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    A moziban megjelenő szöveget nem értem. Nyelvet sem ismerem, de én az egészet nem értem.
    Tudna nekem valaki segíteni.
    Nagyon megköszönném!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.