Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mamóka1cc

mamóka1cc Fórumgróf

Azért kérdeztem, mert új táblázattal találkoztam. Benne a Kész szöveg volt "használható". Eltelt x idő. Azóta már Nincs elérhető video szöveg van. Ezért gondolom, hogy az előző időszakban volt, csak nem tudtam megnézni.
    Szerettem bemenni, nézegetni. Sok kicsi sokra megy
    Remélem, hamarosan lesz info
    Köszi

2. szazsuma

szazsuma Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Nektek is volt már olyan a mozifilmeknél, hogy "A te élményeidet más felhasználók értékelték"? Nem tudom mit tegyek vele.

3. Firecats

Firecats Fórum bárója

Ha egy kicsit vissza olvasol láthatod, hogy sokaknak van problémája a mozival egyenlőre még nincs megoldás rá.

4. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A tikitotem-műhely a szigetes menüben keresendő, amennyiben megszerezted azt a Vadon állatai eventben.
    Javaslom, használd az ólas menü kereső funkcióját. A kereső mezőbe beírt pontos ólnév nyomán kínálja a menü az ólat kihelyezésre.
    Tikitotem-műhely

Használatba vételének feltétele a tukánodú szobor kiváltása a maja majmok szentélyének hatodik kamrájában!

Tulajdonságai:

• Kihelyezhető: Bahamarama, Esőerdő
    • Szükséges terület: 2x2
    • Szükséges szint: 1
    • Kategória: madár
    • Érésidő: 22:00 óra
    • Amit ad: 180 BTP, 1x Tiki totem
    • Etetéséhez szükséges táp: 1x tukántáp, 3x tukán

5. Kincső52

Kincső52 Haladó

Kedves Moderátorok!
    Olvastam az új ÁSZF-t, és nem értem a következő kifejezéseket: „Tolás” (boosting) és „tápolás” (pushing). Legyetek szívesek megmagyarázni, vagy megmondani, hogy hol találok rá magyarázatot.
    Köszönöm.

6. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Játék szabályzatában pontosan le van írva.

"4. Indokolatlan segítségnyújtás (pushing)

A szabálytalan segítségnyújtás minden játékunkban tilos. A pushing alatt két vagy több felhasználó összejátszását értjük, azzal a céllal, hogy az egyik játékos előnyt szerezzen. A pushing tilalma érinti az olyan felhasználói fiókokat, amelyeket ugyanaz a játékos üzemeltet és azokat is, amelyek több játékoshoz tartoznak. A játék fejlesztői fenntartják maguknak a jogot, hogy eldönthessék, hogy két felhasználói fiók közötti interakciót pushingnak ítélnek-e meg vagy sem."

"Tolás" (boosting) pedig hasonló, csak nem saját farm, hanem másik tulajdonban lévő farm nagyfokú segítése.

7. erikaréka

erikaréka Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    A teliholdas farmra néhány perce beléptem és arattam. Egyetlen szellemelemet sem kaptam. Ennek mi az oka? Előre is köszönöm a választ!

8. |Tamás|

Szia!

Amennyiben olvastad az event csevegőt, akkor olvashattad, hogy nem kaptunk bő felröppenőt, ezt még befolyásolhatja az érési idő, és ültetett növény fajtája is.

9. gabocagaba

gabocagaba Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

A fő farmon szerettem volna elvetni a kapott öt event növényt, de csak négyet kaptam, hiába kerestem másik földön is, ezért a többit bevetettem, így jobban lehet látni hogy csak négy új növényem lesz. Megkaphatnám azt az egyet , ha már öt a kezdő mennyiség?
    Válaszotokat köszönöm!
    játékos nevem: gabocagaba
    ID számom: 2531753

10. erikaréka

erikaréka Utánpótlás-írogató

Köszönöm.

11. |Tamás|

Szia!

Ellenőrzésünk alapján mind az 5 darab növény elültetésre került. Kérlek nagyon alaposan nézz körbe. Legközelebbre tudom ajánlani, hogy az 5db-os mennyiséget ne géppel ültesd, ha feltétlen tudni szeretnéd, hogy hova került, hanem ültesd kézzel. Gép nem egymás mellé ülteti a növényt akkor ha nincs elegendő mennyiség az összes földterület elültetésére.

12. gabocagaba

Kedves Tamás!
    Légy szíves, nézz utána, mert én nem találom az ötödiket sehol sem, most ért be az első négy, addig nem is aratok hogy ne legyen probléma, tényleg négy van. Igaz, nem kézzel vetettem, de először az új növényre kattintottam, és csak utána a maradék földre tettem a másik növényt.
    Köszönöm a segítséged.

13. |Tamás|

Kérlek, nagyon alaposan nézz körbe a farmon. Én azt az információt kaptam, hogy megtalálták nálad mind az 5 növényt.

14. gabocagaba

Aki adta az információt, segíthetne megtalálni, mert én már sokadszor néztem körbe, de a főfarmon még mindig csak négy 2x2-es mezőn virít az új növény, azóta nem arattam ott, a többit sem vetem még, bizakodva hogy előkerül az a fránya egy.Kíváncsi lennék hol van.?:?
    Türelmedet köszönöm és várok

15. |Tamás|

Sajnos nem tudok térképet nyújtani számodra, hogy melyik négyzet kockába mi van elvetve. Egyesével szedj le mindent, akkor megfogod találni azt a fránya nagyon elbújt 5. növényt is.

16. gabocagaba

Kedves Tamás!
    Úgy tettem ahogy tanácsoltad, de nem került elő, egyébként ahogy már írtam csak a főfarmra tettem le azt a négyet, mivel gondoltam hogy ott a legkevesebb a szabad föld- összesen hat db 2x2- es van,- a többi az állatoké. Erre a négyre letett lidércet még meg is Kata Katáztam, így lett 28 db, ami ha ötről beszélve is 35 db lenne. Ettől függetlenül az összes farmot végig kukkoltam, hiába.... eltűnt a negyedik dimenzióban, de már feladom, nem rabolom az idődet.Sajnos az enyémet elszúrtam a kereséssel, így most nagyon lemaradtam a gyűjtögetéssel,de ez csak az én hibám amit a nyakasságomnak köszönhetek.
    További jó estét, és kevesebb reklamációt!!
    Megpróbálom elvetni azt a kevéske lidércvirágot, csak nehogy megcsappanjanak reggelre:)

17. antika037

antika037 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Lehet, hogy el vagyok, maradva, de nem tudom, hogy juthatok a SÖTÉTLŐ SZENTJÁNOSBOGÁRhoz!
    Ha valaki tud, segítsen. Köszi!

18. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Jack boltja, első oldal, második sor, legvégén

mebajah kedveli ezt.
  19. Koppi2

Koppi2 Haladó

Szia Modi!

Elkövettem azt a botorságot, hogy az összes kísértetemet beadtam..:(
    Honnan kapok minimum 5 darabot, hogy "vetni" tudjak az elkövetkező időben ?

20. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia!

A játék kb 5 óránként kiegészíti 5 magra a növényeidet.
    Gyanítom, reggelre lesz majd magod belőle.

Koppi2 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.