Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!
    Nem sok. Csak, ha szerencséd van. A rendszer sorsolja a csibét a mentorhoz, nem irányított, nincs választási opció. Még egyszer ugyanahhoz a mentorhoz kerülni ritka véletlen.
    Jobb, ha írsz neki egy levelet, és elnézést kérsz tőle. Meg fogja érteni.

HéricsBáró, missuzy_53 és zselyke07 kedveli ezt.
  2. zselyke07

zselyke07 Fórum-zöldfülű

Szia.
    Nagyon szépen köszönöm a segitséget.
    Irni fogok neki.
    További kellemes estét!

Leho69 kedveli ezt.
  3. Titokzatos85

Titokzatos85 Fórum ismerője

Köszönöm

4. Theeme

Theeme Törzsjátékos

Szeretném megtudni,hogy a mai ajándéknál Rackó a harmadik lakat felnyitásánál valmi cukrot írt ki csillogó -villogó tüneményként tünt el .mi ez a cukor ,van vmi jelentősége?

5. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

"Kérem a cukrot" dekorációt kaptál ajándékba. Farmos dekorációs menüben megtalálod. Megéri megkeresni :)

HéricsBáró kedveli ezt.
  6. koko-moko

koko-moko Fórum-zöldfülű

Sziasztok.
    nem talaltam topicot a mozira.kozepen azt a forgo bigyot nem tudom megallitani:(Mit kell avval csinalni.idaig ment,de most nem birom:(

7. |Tamás|

Szia!

Ha arról a "reklámról" van szó, amire én gondolok, akkor amikor rendes, kerek alakú alakzatot látsz-e vagy sem. Amúgy ha ráviszed az igenre, nemre az egeret, akkor mutatja, hogy mit kell keresned.

8. koko-moko

koko-moko Fórum-zöldfülű

el se birom inditani csak a kozepen forog a kor.amire kattintva adja be a kepet.ket.van az a forgo bigyo amire rakellene kattintani csak akkor jutnek a kepekhez,de nem sikerul leallitani a forgo kort.

9. |Tamás|

-Javaslom, hogy töltsd le, és telepítsd a legújabb Firefox böngészőt a számítógépedre.
    A legújabb Firefox verziót az alábbi linket megnyitva tudod letölteni:
    http://www.mozilla-europe.org/hu/firefox/

-Töröld a sütiket, ürítsd a böngészési előzményeket. Ehhez egy kis segítség
    << ITT >>
    Ezt attól függetlenül érdemes végrehajtanod, mikor végezted el utoljára.

-Próbálj állítani a FlashPlayer beállításain, töltsd le a
    FlashPlayer újabb változatát, segítség
    << ITT >>
    -Az
    << ITT >> található "FlashPlayer elmentett adatainak törlése
    -és a FlashPlayer sütijeinek (Flash cookies) ürítése rész pedig különösen fontos amit
    << ITT >> találsz.

10. koko-moko

koko-moko Fórum-zöldfülű

koszonom,de ezeket mar megcsinaltam,na mind 1 majd kiokoskodom.

11. rozsa58

rozsa58 Járnitanuló

én azt szeretném kérdezni hogy miért nem látom hogy mit szedek le vagy hogyha játék van nem látom a felröpiket és most olvasom az új eventet ott kellene látni őket hogy letudjam szedni

12. |Tamás|

Szia!

Beállítás kérdése az, hogy mutatja a felröppenőket vagy sem. Kérlek a beállítások között nézd meg, és kapcsold be a funkciót.

13. rozsa58

rozsa58 Járnitanuló

köszönöm válaszod, síkerült helyre hozni

14. .-Máté04-.

.-Máté04-. Aktív író

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy most néztem a "Halloweeni felhősor vásár"-t és ott van egy olyan, hogy "Gyülekezős sötét fellegek felhősor" és annak a leírásában van egy olyan hogy "Elérhető" 23:30 ó na ez mit jelent addig lehet 1-szer aktiválni?

Üdv:

15. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A kérdéses felhősor 24 óránként aktiválható majd!

A képen látható elérhető időpont csak tájékoztató adat! Azon a farmon (tesztfarmon) ahol készült, az aktiváláshoz szükséges idő a 23:30 óra, amikor ismételten "aratható" lenne.

16. zoldert

zoldert Fórum parancsnoka

17. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!
    Pár pillanattal ezelőtt "kerültek elő" a hiányzó növények nevei. A közleményekben már olvasható:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/Újdonságok-a-játékban.14392/

A táblázatban a javítást, a mennyiségek mellé a növény neveket is pótoljuk.
    Türelmet kérünk mindenkitől! Még van idő, hisz a küldetések még nem elérhetők.

HéricsBáró, Leho69 és zoldert kedveli ezt.
  18. .-Máté04-.

.-Máté04-. Aktív író

Rendben értem köszönöm.
    Üdv:

19. azsdavidka

azsdavidka Fórum-zöldfülű

Sziasztok, a chattel milett?
    Meg lett szüntetve?
    Nem rég kezdtem el ujra játszani

20. nyulacska93

nyulacska93 Utánpótlás-írogató

De azt írja hogy kell hozzá valamilyen tollgyűjtő kéz...azt hogy??

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.