Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

2. azsdavidka

azsdavidka Fórum-zöldfülű

3. mamarygen

Szia!

A tollgyűjtő robotkéz egy barkács-elem. Nézz utána a pajtában az egyéb címszó alatt, neked van-e olyan elemed már.
    Ha van, akkor az építésben felhasználhatod.
    Ha nincs, akkor várakozni kényszerülsz, míg nem röppen fel aratás idején ilyen barkács a farmodról.

4. mamarygen

A fórumon minden kérdésedre választ kaphatsz. Figyelned kell, hol kérdezel ... minden topicnak célirányos a tematikája.

A fórum felépítése és használata is olvasható, itt tanulmányozható:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-fórum-felépítése-és-használata.6864/

Az ajándékkód, ha van ilyen az adott időszakban, az alábbi hivatalos értesítések között található, megtekinthető:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/ajándékkódok-bónuszkódok.905/

Most, jelenleg nincs ajándékkód a játékban!

5. nyulacska93

nyulacska93 Utánpótlás-írogató

Köszönöm a segítséget.

6. sipka44

sipka44 Utánpótlás-írogató

Szia ! A szentjánosbogár 4 -es feladatát teljesítettem, de nem találom a jutalom "sötétlő szentjánosbogár rejtekét".Kérem a segítséged.Köszönöm Nevem sipka44

7. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Szia!

A sötétlő szentjánosbogár rejteke teliholdas területre kihelyezhető ól. Míg zárva a terület, nem tudod használni.

HéricsBáró kedveli ezt.
  8. simsala98

simsala98 Utánpótlás-írogató

Köszönöm , nagyon kedves vagy!

_Cygnus_ és HéricsBáró kedveli ezt.
  9. Theeme

Theeme Törzsjátékos

Köszi a választ

10. vénsárkány48

vénsárkány48 Fórumlakó

11. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

HéricsBáró kedveli ezt.
  12. vénsárkány48

vénsárkány48 Fórumlakó

Köszönöm. Jobban figyelhetnék.

mebajah, HéricsBáró és Rylee86 kedveli ezt.
  13. soramay72

soramay72 Fórum hercege

Azért nem kicsit durva elkérni egy üres felhősorért 200 FA,:mad:

.dina1. kedveli ezt.
  14. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Megvettem mindkét felhősort, de nem találom a vázaikon alatt a teliholdas ládát. Hol keressem?
    Vagy valamit benéztem tán?
    kukac42
    ID: 19076710

15. incimami

incimami Fórum bárója

Sziasztok!
    Meg vettem a felhősort de üres csak egy van csak az első. Köszike a válaszodat előre is.

16. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok

Nem üres . Amit rá lehet tenni , azt a teliholdas területen le lehet termelni , és azt a gazdaköri küldetésbe beadni , majd ott ki lehet váltani rá a kitehetőket.

A felhősor tematikus, tehát csak az alábbi dekorációs elemek helyezhetőek ki rá:

17. mamarygen

Szia!
    Nem "üres" a felhősor, aminek az ára 200FA.

Kérlek, nézz bele a közleménybe, a vásárlással egyidőben értékes ajándékokat is kapnak a gazdák! Egyszeri alkalom ez, de nem nevezheted durvának!!
    Gyülekező sötét fellegek felhősor

A csomag csak egyszer vásárolható meg!

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/halloweeni-felhősor-vásár.14399/#post-591837

soramay72 kedveli ezt.
  18. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

Ha megveszem a második felhősort is a hozzá ajánlott cuccokkal, a felhőhöz tartozó kitehetőket majd csak teliholdkor lehet megszerezni? csak most lehet megvenni?

19. mamarygen

kukac42 kedveli ezt.
  20. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni.
    A moziba az van kiírva, hogy reklámblokkoló van bekapcsolva a böngészőmbe, ezért nincs vetítés. Chrome-ot használok.
    De a beállítások- tartalombeállítások részen már bejelöltem, hogy engedélyezze. Frissítettem is, mégis ugyanazt írja ki még mindig a mozi:S

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.