Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Aloha csanya52

Amit rá lehet tenni , azt a teliholdas területen le lehet termelni , és azt a gazdaköri küldetésbe beadni , majd ott ki lehet váltani rá a kitehetőket.

A felhősor tematikus, tehát csak az alábbi dekorációs elemek helyezhetőek ki rá:

Leho69 kedveli ezt.
  2. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    A felírat téves. Ha vártok és van film el fog indulni. Nekem elindult.

HéricsBáró kedveli ezt.
  3. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

4. Firecats

Firecats Fórum bárója

Leho69, andycyca87 és HéricsBáró kedveli ezt.
  5. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Köszönöm.:)

6. Vacak06

Vacak06 Utánpótlás-írogató

Nekem is segítene valaki???

7. HéricsBáró

Aloha Vacak06

A piac működése dinamikus, így az árak elég ingadozóak lehetnek és széles skálán mozoghatnak

8. Vacak06

Vacak06 Utánpótlás-írogató

Oké ezzel nincs is semmi baj. Csak én bármit is szeretnék eladni az mindig a legkisebb ár alatt van!!! Soha nincs közepes áron,vagy magasabb áron ,hanem mindig a legkevesebbért tudom csak kitenni szinte, és mindegy hogy mi legyen az... :(

9. HéricsBáró

Ha jól tudom , ha percenként eladod 2%-kal emelkedik? :)
    De erről [Lacko] többet tud:p

10. Firecats

Firecats Fórum bárója

Szia!

Figyelni kell gyakran a piac mozgását, ha valamire nagy a kereslet azt drágábban tudod kirakni, ha nincs kereslet lemegy az ára.

ANCINAGYI és HéricsBáró kedveli ezt.
  11. vénsárkány48

vénsárkány48 Fórumlakó

A moziban, ha mozi pontokat szeretnék szerezni, akkor ezt írja ki:
    "... reklámblokkoló alkalmazás működik a böngésződben. Kapcsold ki, hogy megnézhesd a videót és megkaphasd a jutalmad!"
    Becs szó? semmit nem telepítettem, nem is akartam, és nem is tudok. Így azt sem tudom mit jelent ez a szöveg, ami ma jelent meg először, és fogalmam sincs róla, hogy mit kellene tenni.
    Jó lenne mozipontokat szerezni, hogy legyen némi FAam.
    Tudna valaki segíteni? Megköszönöm.

12. Firecats

Firecats Fórum bárója

Szia!

Egy hibáról van szó amit már jeleztünk, épp keresik az okát.

HéricsBáró kedveli ezt.
  13. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Szia!

A Bölcs Tölgyön kiváltottad a Piaci varázslatot? Akkor az alapárhoz viszonyítva 75%-kal drágábban tehetsz ki valamit a piacra.

HéricsBáró kedveli ezt.
  14. csanya52

csanya52 Haladó

Koszonom

15. évaauth

évaauth Haladó

Szia!
    Megvettem 200 FA-ért a gyülekező sötét fellegek felhősort. A rávalókat nem adta meg. Ezeket hogy tudom megkapni? Köszönöm,ha segítesz!

16. HéricsBáró

Aloha évaauth

Amit rá lehet tenni , azt a teliholdas területen le lehet termelni , és azt a gazdaköri küldetésbe beadni , majd ott ki lehet váltani rá a kitehetőket.

A felhősor tematikus, tehát csak az alábbi dekorációs elemek helyezhetőek ki rá:

_Cygnus_ és *-ToFarmer-* kedveli ezt.
  17. Kisfenyő

Kisfenyő Rutinos

Sziasztok !
    Tud esetleg segíteni valaki abban, hogy a most megjelenő paszulyos aranyért megvásárolható felhősor végül is mit ad, ha megveszem?
    Nem találom a tájékoztatót róla, csak a gazdakörben a vásárlási lehetőséget, és ott az " i " -nél a felsorolást.
    Köszi előre is.

18. HéricsBáró

_Cygnus_ és *-ToFarmer-* kedveli ezt.
  19. Kisfenyő

Kisfenyő Rutinos

HéricsBáró kedveli ezt.
  20. Rea

Rea Utánpótlás-írogató

Segítséget szeretnék kérni, vettem egy "Gyülekező sötét fellegek" felhősort, de nem tudom kitenni, hibaüzit kapok, hogy nem áll rendelkezésemre, néztem a raktárba és tényleg ott sincs semmi ami a csomag tartalma kellene lenni.
    Segítséget előre is köszönöm.
    Gazda: Rea6901 ID: 2174673

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.