Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. egresinebobe11947

egresinebobe11947 Fórummogul

Sziasztok! S.O.S megcsináltam a második feladatot és meg is kaptam az építési tervet, de nem tudom, hogy hol kell elkezdeni a gyakornoki szárnybontogatót. Nagyon kérem a sürgős segítsége. Köszönöm.

2. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    A városban, a műhelyben kell megépítened.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/hatodik-képregény-event-a-megegyezés.11461/#post-91488

3. Pepi8484

Pepi8484 Fórum-zöldfülű

Hali meg tudná valaki mondani hogy tudnám megváltoztatni a fiókom nevét?

4. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Névváltoztatásra sem a játékban, sem a fórumban nincs lehetőséged. Különleges estekben a support teheti meg ezt (névazonosság vagy nem megfelelő név használata).

5. -East17-

osztrak12 kedveli ezt.
  6. egresinebobe1

egresinebobe1 Kivételes tehetség

Kedves t.HUNder köszönöm a gyors választ. Megtaláltam.

7. wacek54

wacek54 Junior szaki

Sziasztok!
    Most tudok termelni party malomlapátot. Esetleg tudtok ötletet adni, hogy mire lehet felhasználni?

8. -East17-

Szia!

Egyelőre nincs felhasználási lehetőség, az event után minden bizonnyal piacképes lesz mint a többi hasonló termény.

9. norbeetattoo

norbeetattoo Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Szerintem a tapasztalatpont gyűjtéssel még ha éjszaka szedném le akkor sem végeznék pedig répás kenyerem is van szerintetek hagyjam abba ezt a feladatsort hiszen
    úgysem tudok tovább haladni majd?

10. -East17-

Szia!

A lehetőségeidet neked kell mérlegelni, és nem csak a répás kenyér ad több pontot. Ott van még a cukkinis almatorta (60%) vagy a húsvéti lekvár (30%), ezeket egyszerre is használhatod. További tanácsokért ide érdemes ellátogatnod:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/hatodik-képregény-event-csevegő.11453/page-100

11. lompi01

lompi01 Kivételes tehetség

meg tudná mondani valaki, hogy a Levesmester gazdaköri mikortól elérhető? nem voltam pár napig és nem találok információt erről, csak véletlenül láttam meg a Fórumban, köszönöm a választ

12. -East17-

Szia!

Várhatóan holnap 14 óra körül lesz játékban.

13. Galaxys8901

Galaxys8901 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Szeretnék érdeklődni,hogy mosómedve ólat,hogy lehet szerezni.Mert,úgy néztem a műhelybe nincs,venni sem tudok!Akkor,hogy lehet ehhez hozzáférni.Érdekes módon titkosügynök képzőm van,azt sem tudom honnan.
    Előre is köszönöm a választ!

14. -East17-

Szia!

A titkosügynök képző a mostani event nyereménye. A sima ólat viszont csak titokzatos tenyészetből kaphatod, építeni vagy venni nem lehet.

15. Galaxys8901

Galaxys8901 Utánpótlás-írogató

Köszönöm a válaszod!Tényleg nem emlékeztem a titkosügynök képzőre.:DBocsi!

16. Szama

Szama Fórum veteránja

Sziasztok! tudnátok nekem segíteni abban, hogy megnézitek learattam-e reggel a tönkölybúzát, szegfűt a farm 3 területén? (főfarm, szántó, tölgyes) Csak mert nekem úgy rémlik, hogy learattam és elültettem a flittermákot, viszont mikor később ránéztem a farmra, hogy learassam a gyakornoki bontogatót, akkor tönkölybúza és szegfű volt a földben...Köszönöm!!!!
    Gazda: Szama ID: 1997550

17. -East17-

Szia!

Az aratásokat nem tudjuk ellenőrizni, de jelen pillanatban mind a három területen a mák van elültetve, 11:30 óta.

18. Szama

Szama Fórum veteránja

Köszönöm, hogy megnézted! Mondjuk történt már ilyen máskor is, hogy valahogy eltűnt az új vetés, és a régi fogadott később. Ez ellen mit lehetne tenni? Géptakarítás esetleg, vagy más megoldás?

19. -East17-

Lassabb munkavégzés. Ilyenkor a szerverhez nem jutnak el az általad végzett munka adatai. Mikor készen vagy, várj 10-20 másodpercet mielőtt kilépnél vagy másba fognál. Jelen esetben a mák valóban el van ültetve, tehát az aratást vette a rendszered délelőtt, csak a kijelzés volt hibás. Erre viszont a géltakarítás valóban lehet gyógyír.

20. Dávid_gazda_garázda74

Dávid_gazda_garázda74 Törzsjátékos

A húsvéti lekvár mindenre: föld,fa,olak,kitehetök-re 30% +TP/BTP-t ad? :D

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.