Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. ambrusne

ambrusne Fórum nagymestere

A régi macska ól megmarad - tehát akinek már van, nem kell venni????

2. SMAR57

SMAR57 Járnitanuló

Szia Tamás!

Köszönöm szépen a gyors választ:) Sajnos nyugdíjas lévén nem tudok farmaranyat venni, csak annyi van, amit a mozinál vagy néha egyes eventnél és gazdaköri feladatnál meg lehet szerezni:) Ezért mertem rákérdezni, hogy lehetséges lenne-e kevesebb arany ráfordítással is jól gazdálkodni/boldogulni.
    Minden jót!

Üdvözlettel:SMAR57

3. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Pontosan, csak elérhető a gazdaboltban a fejlesztése, és az alap macskaól is.

4. jozsef4071

jozsef4071 Fórum-zöldfülű

jó estét szeretlém meg kérdezni hogy mikor veszitek ki a mikulást kerge kertben

5. mani2004

mani2004 Törzsjátékos

Szép estét kívánok ! A tenyészállatok piacán olvasom ,h teherhordó csacsi xy lejárati idő 1193046:04 . Ez hogyan lehetséges ?

6. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!
    Azt Te tudod kivenni. Valamelyik kitehető (talán a Száguldó szán) animációja. Ha kitörlöd azt az elemet nem lesz Mikulás.

7. liba71

liba71 Fórum-zöldfülű

Nagyon szépen köszönöm!

8. dalmata10

dalmata10 Fórum biztosa

Szia irecats!
    Köszönöm a segítségedet megértettem, hogy csak egy Liluska94 nevű csibe létezik a játékban, viszont azt nem tudtam meg, hogy a levelek után miért nem kapom meg a csibepontot csak az ajándék után? Előre is köszönöm a segítséget.

9. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!
    Lehet, hogy tapasztalt farmer van mögötte. Ha letiltja a levelezést, leveleid nem érnek célba. Így csibepontot sem kapsz érte.

10. drágaság2

drágaság2 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Tud e valaki segíteni, hogyan tudnám a főfarmon és a piacon ezt az éjjeli sötétséget megszüntetni, már a szemem is kinézem. Köszike

11. kissme6

kissme6 Törekvő

Szia!
    Beállítások (jobb felső sarrok, fogaskerék, alsó villáskulcs), további beállítások, hóesés kikapcsolása, mentés, ki- és belépés.

12. csibike40

csibike40 Járnitanuló

Sziasztok!
    A piacon jó dolognak tartom ezt a lejárati újdonságot, de meglepődtem egy időponton.
    Böngészés közben találkoztam egy érdekes, nem max. 168 órás lejárati idővel:
    Szusi panda 1193045:42 óra
    Ez, ha jól számolom több mint 136 év. Ekkor én már lehet, hogy nem fogok játszani (bár nagyon szeretnék).
    Gondolom ez csak egy hiba, aminek a javításán már dolgoztok, vagy dolgozni fogtok.
    Készítettem egy képet is róla, de sajnos nem tudom beilleszteni.
    csibike40ID: 17860809

http://kepfeltoltes.hu/161027/Szusi_panda_www.kepfeltoltes.hu_.png

kép linkre cserélése |Tamás|

Moderátor által utoljára szerkesztve: 28.10.16
    alex0824 kedveli ezt.
  13. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Köszönjük a képet, Ellenőriztem nálad, Én már nem látom azt az ajánlatot, elképzelhető hogy megvették, vagy épp törlődött az ajánlat, mikor megnézted.

14. zitasinko

zitasinko Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Megvásároltam mindkét halloween felhősor csomagot, de nem tudom aktiválni, kérlek segítsetek!
    zitasinko ID 16043131

15. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusz!
    Amennyiben a "Gyülekező sötét fellegek" és a "Halloween a javából"-ra gondolsz, akkor nem árt tudnod, hogy a "Gyülekező sötét fellegek" kitevőit (rávalóit) csak Jack boltjából tudod beszerezni, akkor amikor aktív a teliholdas farm. A másikat viszont kompletten kapod meg, amit azonnal beüzelmelhetsz.

inanna11 kedveli ezt.
  16. -TIMITI-

-TIMITI- Utánpótlás-írogató

Hello.A maja majmok szentelyeben ha az okori szentelybe szeretnek tovabb haladni,mindenkepp 35 AB kell bevaltanom,vagy kihagytam valamit es azert?

-TIMITI-5997360

17. Firecats

Firecats Fórum bárója

Szia!

Minden újabb kamra kiváltásának megvannak a költségei. ITT mindent megtalálsz ami hasznos lehet a számodra.

-TIMITI- kedveli ezt.
  18. dalmata10

dalmata10 Fórum biztosa

Szia Leho69!
    Igen, gondoltam én is rá, viszont ha így van nem érdemli meg a napi ajándékot sem.(tőlem legalább is nem!).
    Köszönöm, hogy segíteni próbáltál, további szép napot kívánok.
    Üdv:dalmata10

19. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Rosszul adtad meg a csibe nevét, helyesen így néz ki: Lilluska94

Ilyen néven pedig több játékos is szerepel az adatbázisban sajnos.

dalmata10 kedveli ezt.
  20. pavlovicszsu

pavlovicszsu Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni Tőletek. A megvásárolható felhősorból a " A Gyülekező sötét fellegegek sort megvettem és nem jelent meg a kirakható elemek között. Nagyon kérlek Benneteket, hogy nézzetek utána!
    Várom válaszotokat Üdvözlettel pavlovicszsu gazda, ID: 12367358

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.