Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Majd mutat neked valaki egy képet, 50-60 panni mennyi felreppenőt eredményez mondjuk event növény aratásakor.
    Egy - két darab hatása nem mérhető le aratásonként, de hosszútávon még ennyi is is hatásos lehet.

Csak termőterületre érdemes kitenned és akár pakolgatni is érdemes aratásonként jobbra - balra.

HéricsBáró és Forradalom kedveli ezt.
  2. buborékhal

buborékhal Junior szaki

Biztos hogy itthon él a szomszédom Tudom ,nem akarok vitázni követem a fórumokat ott van hogy naponta irnak hogy nincs mozi a blokkoló miatt fél óra mulva irnak hogy mégis van én akkor sem kaptam mozit,.meg megbeszélik h ki mit látott aznap,ha a szivedre teszed a kezed beismered hogy igazam van,nagyon nem igazságos,de ezt nem kérem hogy kimond.a mozi ugy látom tabu téma aki kap örül aki nem várjon és nincs magyarázat.Ezt látom és ez a véleményem

3. soosmargo

soosmargo Járnitanuló

Csipkebokorról érdeklődöm, 98-as szintű vagyok, valahol olvastam, hogy 97.színtről elérhető, de hol és mikor lehetett rá szert
    tenni. Hol maradtam le róla, köszönöm a szíves tájékoztatást, üdv.: soosmargo

4. agica48

agica48 Aktív író

Kijelölöm a kívánt fákat és tovább nem tudok lépni mennyiség 1 db mi a teendő????

5. Csocsoovb

Szia!

Itt olvashatsz róla:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/Újdonságok-a-játékban.14392/

Ellenőriztem: megjelenik nálad a kosárban.

6. Csocsoovb

Szia!

Ez ugyan olyan különleges szerszám, mint a kalapács, olló, stb.

7. Csocsoovb

Elég egy helyen kérdezned máskor :)

8. Csocsoovb

9. Csocsoovb

Szia!

Nem vitatkozok veled, mert semmi értelme.
    De egy dolog biztos: egy hazai játékos, aki nem trükközik semmivel, nem tud minden nap mozit nézni az év minden napján.
    Nem tabu a mozi, de sok mindenre nincs lehetőségünk a fellendítését illetően.

10. stuccos12

stuccos12 Törekvő

11. buborékhal

buborékhal Junior szaki

Ne haragudj nem kértem töled hogy csinálj akármit is ez ügyben,te csak azt vetted le az irásombol hogy egész évben minden nap néz valaki mozit.Nem ez a lényeg.Sajnálom ha valakit zavar a véleményem
    További szép estét mindenkinek

12. Csocsoovb

Szia!

Egy korábbi vásárlás alkalmával nem mentetted el az adataidat?
    Próbáltál már a zöld pipára kattintani?

stuccos12 kedveli ezt.
  13. Tomi851009

Tomi851009 Járnitanuló

14. stuccos12

stuccos12 Törekvő

Így ezen a felületen (tehát a csúszka segítségével még nem vásároltam FA-t), amikor pedig csomagot vettem, akkor más kártya (nem mastercard) adatokat adtam meg (de azt sem mentettem). A zöld pipára kattintva semmi sem történik - de ezt írtam. Olyan mintha kiikszeltem volna :( Másnak ez működik, csak nekem problémás?

15. EBK1

EBK1 Törzsjátékos

Sziasztok! Titokdobozt néztem, a váza ikon alatt. Van egy olyan ablak, hogy "szerszám" használni lehet. Mit jelent a használom? Hová kerül az a szerszám?

16. majoranna65

majoranna65 Haladó

Szia. Nekem is a mozival lenne problémám. Bár nem minden nap, de tudok nézni reklámokat (olimpiáról szólnak). A problémám, hogy hiába nézem végig, a jobb alsó sarokban lévő felirat szürke marad, nem tudok rákattintani a film végén. Így viszont mozipontot sem kapok. Hol lehet a hiba? Ez azóta van így, mióta történt az a kis probléma a moziblokkoló felirattal. Előtte gond nélkül kaptam mozipontot, ha néztem filmet. Előre is köszönöm.

17. aranyos8

aranyos8 Utánpótlás-írogató

Kiválasztottam és igen, van megfelelő farmaranyam. Még ma reggel sem működik... :(

18. barna030303

barna030303 Fórum bárója

Szia!
    A használommal jóváíródik az adott mennyiségű szerszám.
    A pajtában az "egyéb" fül alatt tudod megnézni miből mennyi van.
    A szerszámokkal a műhelyben tudsz barkácsolni ólakat. ;)

19. Csocsoovb

20. Csocsoovb

Szia!

Amit meg kel próbálni: utoljára használt fizetési mód törlése.

Az utoljára használt fizetési mód törléséhez nem kell mást tegyél, minthogy megnyitod a megrendelési oldalt, az oldal jobb felső részén rákattintasz az "Állapot és felmondás" feliratra, és ott a megjelenő szövegben:
    "Ha szeretnéd az utoljára használt fizetési módokat törölni, kérjük, kattints a „törlés” gombra.

stuccos12 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.