Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A hirdetés legelső megjelenésénél valószínűleg "keresztben jelöltél" vagy csak elutasítottad a kérdéseket a nyilatkozat végén.
    Mindezt azért írom, mert azóta sem tudod a szponzor által kínált feladatot teljesíteni. (leírásodat értelmeztem)

Ha lesz újabb szponzor, akkor ez a régi és használhatatlan ajánlat el fog tűnni a moziból.

Te is tudod, ha nincsenek szponzorok, akkor ajánlat, film, feladat sincsen.
    Nagyon sokan, sok ideje várakoznak így a mozira, a vetítésekre.

Egy lehetőség talán még elérhető: a nyilatkozatban szereplő e-mailre írhatsz levelet, amit a címzett megkap ... kérj ott segítséget vagy javítást tőlük.

2. Vacak06

Vacak06 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!!!Érdeklődni szeretnék ,hogy a kerti berkenye és a berkenye fa ez most ugyan az a két fa vagy ezek két különböző termést hoznak????Csak mert ezt kaptam a titokzatos fákból igaz az egyik xl a másik meg xxl-es fa.Köszi szépen előre is a választ!!!

3. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Két különböző fa.

https://board-hu.farmerama.com/inde...i-titokzatos-farmon-innen-szigeten-túl.14389/

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/növénytermesztés-gaztámadás-trágya-szupertrágya-víz-földek-vetőtábla.487/

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/titokzatos-csemete-rejtelmei-farm.2114/

4. Böbebaba60

Böbebaba60 Fórumprofi

Sziasztok!
    Érdeklődni szeretnék, hogy mi oka van annak, hogy a Baha - vadaskertet nem kaptam meg, pedig a gazdaköri kész feladatok között szerepel kipipálva?
    Előre is köszönöm a választ!

5. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Szia!

Baha-vadaskertet kétféleképpen lehet szerezni (gazdaköri feladatból nem):

• A maja majmok szentélyében váltható ki a hetedik kamrában 45 Aranybanán ellenében.
    • A szigeten található piros kosárra kattintva a gazdaboltban is megvásárolható 299 farmarany ellenében. (Erre akkor van lehetőségünk, ha elértük az 50. szintet. Amennyiben még nem tartunk ott, akkor előbb aranybanánért ki kell váltanunk a szobrot, hogy meg tudjuk vásárolni.)

A meglevő vadaskert fejlesztéséhez viszont a fúrók mellett szükségünk van a gazdaköri feladatokból szerezhető építési tervre.
    Bővebben itt olvashatsz róla:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/vadaskert-az-első-raktárház.14039/#post-537915

Böbebaba60 és HéricsBáró kedveli ezt.
  6. Böbebaba60

Böbebaba60 Fórumprofi

Köszönöm szépen a választ!
    Ezek szerint én valamit elnéztem! Millió bocsánat !!

HéricsBáró és _Cygnus_ kedveli ezt.
  7. magdi12.

magdi12. Utánpótlás-írogató

köszönöm a választ. ID 46986005

8. gődények

gődények Törzsjátékos

szia mamarygen
    egy kis segítséget kérnék próbáltam kinyitni a napi ajándékot a kulccsal és nem sikerült, megtudnád mondani mért nem?
    ID: 12480772
    Köszönöm gődények

9. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

10. gődények

gődények Törzsjátékos

köszi csocsoovb
    azt hiszem, hogy ez egy buta kérdés volt xD tőlem bocsi

11. SACAFARM219

SACAFARM219 Fórum-zöldfülű

12. Csocsoovb

Szia!

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/házasságkötés-válás-esküvői-lugasok-működése.443/
    A házaspár-szomszédok, egymás szintlépései után extra TP-t kapnak, szintén a gyűrű fokozatainak megfelelően:

• ezüst szintlépés: 2x-es TP
    • arany szintlépés: 3.5x-es TP
    • gyémánt szintlépés: 4x-es TP

13. d-robee

d-robee Utánpótlás-írogató

Üdv! Hány naponta lehet kapni 5 pörgetést?

14. Csocsoovb

Szia!

Ez nincs előre meghatározva konkrétan. Amikor aznapra járó ajándék 5 pörgetés akkor azt tudod megszerezni, de nincs megkötés arra vonatkozóan, ennek milyen gyakran kell előfordulnia.

15. kópé37

kópé37 Fórum-zöldfülű

Szia! Kópé 37 vagyok.ID29357502 számon Teljesítettem a kutyavilág eventet,de a felhősor nem jeleníti meg a felhőt. Kérlek segíts ki be léptem,és nincs itt.Köszönöm

16. Firecats

Firecats Fórum bárója

Szia!

A felhősorod ott van rátettük neked a kitehetőket. Arra figyelj, hogy baloldalon a felhősor kiválasztásánál a mindet mutassa rész legyen kiválasztva.

farm2.png

17. Fecó5

Fecó5 Fórum-zöldfülű

Sziasztok, kb két éve nem játszottam mar, de hal istennek nem felejtettem el a jelszavam, úgyhogy megint ott tudom folytatni ahol annak idejen abba hagytam a 88ik szinten. Anno premium tag voltam, szeretnek újra az lenni. Viszont a bankban nem találom rá a lehetőséget. Megnéztem az enciklopédiában hol találom, de nálam olyan nincs. Tudok farmaranyat venni, illetve Cash for Action ami elerheto, de a premium tagság nem. Ha belepek az üzletbe, három fül érhető el: játékpénz, kezdő csomag es különlegességek.
    Köszönettel:
    Fecó5 ID: 46677858

18. Firecats

Firecats Fórum bárója

Szia!

A prémium vásárlási lehetőség egyelőre szünetel. Bővebben ITT olvashatsz róla.

19. Sziasztok!Megindult már a Telihold event, vagy csúszik. Én ugyanis nem tudok belépni, mert NEM AKTÍV.

20. Firecats

Firecats Fórum bárója

Szia!

Frissítsd a játékot az event időben 15:00- kor elindult.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.