Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zigus

zigus Törzsjátékos

Csak azt szeretném kérdezni ,hogy a trágyázást mikor oldják meg úgy mint a vizet meg az ültetést jó lenne mert így kicsit kevesebb kattintgatás lenne a milliók közt ...köszi..

2. -Miki83-

-Miki83- Utánpótlás-írogató

Szia! A Tengeri kalandhoz szükséges tamarillo,cukoralma fákat hol lehet megszerezni,leírást nem találtam,de a fa termések sem vásárolhatók a piacon.

Meellcc kedveli ezt.
  3. Meellcc

Meellcc Fórumelemző

szia! a tamarillo a paradicsomfa termése, míg a cukoralma az annónafáé. Mindkettő jogát ki kell váltani a szentély 10-es rekeszébe első és második fa "szobra" alatt. Aztán már tudod venni a fát és termelni a termését. Amint kiváltottad, a piacon is látni fogod őket, ott lesznek.

4. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

A kérdés úgy lenne helyes, hogy megoldják-e, nem pedig a mikor.
    Mert ugyebár az aratás sem működik úgy, mint a vetés.

Röviden: hivatalosan sehol nem jelezték, hogy dolgoznának rajta.

Ivibaba54 kedveli ezt.
  5. y_u_c

y_u_c Utánpótlás-írogató

sziasztok, van már valami hír a kőmadár party kunyhóról? remélem nem maradtam le semmiről :)

6. Csocsoovb

HéricsBáró kedveli ezt.
  7. y_u_c

y_u_c Utánpótlás-írogató

8. LoweE

LoweE Utánpótlás-írogató

Sziasztok! LoweE ID:1594642 A bahama szigeten az ültetvény részbe nem tudok belépni. 99 százalékig betölt és utána sehova. Csak erre az egy területre nem enged be már a negyedik napja.

9. Csocsoovb

Szia!

Töröld a sütiket, ürítsd a böngészési előzményeket. Ehhez egy kis segítség:
    https://board-hu.farmerama.com/inde...rítése-a-sütik-cookies-törlése-ccleaner.6733/
    Ezt attól függetlenül érdemes végrehajtanod, mikor végezted el utoljára.

10. rózsabimbó1

rózsabimbó1 Fórum mestere

jó reggelt mindenkinek.érdekelne,hogy cukoralmát hol lehetett kapni...bahán nincs olyan fám a kiváltatlan közt,piacon nincs...vagy különleges nyeremény volt?akinek nincs,annak nem is lesz?remélem érthetően kérdeztem.előre is köszönöm a választ.

óóóó megtaláltam a választ...én is köszönöm a választ...fura elnevezések vannak,életben eszembe sem jutott volna...szép napot :)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 9.11.16
    Leho69 kedveli ezt.
  11. martinaipolyi

martinaipolyi Fórum-zöldfülű

Sziasztok. Nekem egy olyan gondom lenne, hogy rénszarvastáphoz gombát honnan tudok szerezni?? Vagy esetleg azt valamelyik szinttől termeszthetem??

12. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Szia!
    40-es szinttől elérhető.
    A farmon bal oldalon a piros kosárból tudsz szerezni, vagy a piacon megvenni:)

13. kópé37

kópé37 Fórum-zöldfülű

Köszönöm

14. qpee1

qpee1 Utánpótlás-írogató

sziasztok! a töktánc kitehetőt hol lehet megszerezni?

15. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

16. qpee1

qpee1 Utánpótlás-írogató

köszi

17. zigus46

zigus46 Aktív író

Elég szomorú pedig igen megkönnyitené szegény szántó vető munkáját add tovább...köszike..

18. gréta201105

gréta201105 Fórumszaki

sziasztok! gazdakör-szentjános bogár-2/1 jutalma 1 db szentjános rejtek De nem tudom hol keressem!

19. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!
    Rémséges ól, a farmon az ólas menüben találod, ha megkaptad a gazdakörből.
    Rémséges szentjánosbogár rejtek
    Megszerezhető A szentjánosbogár elnevezésű gazdaköri feladatból

Kihelyezhető : Fő farm, Szédült szántó, Erdei tisztás!!!
    Etetése szentjánosbogártáppal

20. stuccos12

stuccos12 Törekvő

Kedves Moderátorok,
    a segítségeteket szeretném kérni abban, hogy megtudjam, mikor regisztráltam a játékba. Nem tudom, milyen adatok kellenek hozzá.
    További szép napot!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.