Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Firecats

Firecats Fórum bárója

Szia!

Regisztrációkor kaptál egy vissza igazoló emailt azt visszanézve magad is meg tudod tenni.

stuccos12 kedveli ezt.
  2. fidibusz1962

fidibusz1962 Utánpótlás-írogató

Szeretnék macskaházacskákat venni, de sehol nem találom az állatok között. Tényleg nincs, vagy csak én vagyok béna?

3. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Türelmedet kérem!

Türelmeteket kérjük!

4. luszilke151

luszilke151 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy a gazdaboltban miért nem lehet megvásárolni a macskaházacskát és a bodzát ?

5. mamarygen

Szia!
    Továbbítottuk a központba a hiba jelzését.

Türelmet kérünk Tőled is és Mindenkitől, aki érintett!

6. Szép napot kívánok! Hogyan lehet macskaházacskához jutni? Ha nem vásárolható, akkor hogyan lehet a most futó eventet teljesíteni? Köszönöm a választ.

7. mamarygen

Szia!

Hiba következtében nem látható a Gazdaboltban a macskaházacska ól.

Türelmet kérünk a javításig!

8. luszilke151

luszilke151 Utánpótlás-írogató

Köszi ! Bocsi nem olvastam vissza azt hittem csak nálam problémás .

9. Csuni

Csuni Junior szaki

Sziasztok!
    Szeretnék segítséget kérni.Három mesterséget kezdtem el kitanulni!!
    Az alkimistát,a természetgyógyászatot és a virágkötőt,az első kettőben elértem a harmadik szintet,de nekem nem kínál fel semmilyen lehetőséget,hogy kapjak ingyen egy választható következőt.
    Köszönöm a segítséget
    nevem:Csuni
    ID:52713890

10. mamarygen

Szia!

A csillagokért kiváltható mesterségek nem tartoznak abba a kategóriába amelyet említesz.

Csak a lekvárfőző-virágkötő-pék mesterség az érintett a hármas szabályban. Ezek közül ha kettőben eléred a harmadik szintet, akkor a harmadik mesterség ingyen érkezik.

Ismertető:
    https://board-hu.farmerama.com/inde...az-iparosodás-kezdeti-lépései.1945/#post-5209

11. Csuni

Csuni Junior szaki

Szia!
    Köszönöm válaszod,nem eléggé figyelmesen olvastam az ismertetőt.
    Ezek szerint akkor már csak megtudom vásárolni a másik kettőt.

12. Köszönöm a választ, jó lenne sietni vele, mert az idő halad, s állat hiányában lemaradok az event befejezéséről.

13. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Macskaházacska ismét elérhető a gazdaboltban, Kérlek nézz be a gazdaboltba egy játékból ki és belépést követően.

14. gagi56

gagi56 Utánpótlás-írogató

Nem találom, hogyan lehet megszerezni a bahama fűvészlertet? Lécci segítsetek! Köszönöm!

15. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

16. gagi56

gagi56 Utánpótlás-írogató

Köszönöm!! (Ez miért nem jutott eszembe!!??)

17. Okkkay

Okkkay Fórum ismerője

Azt hiszem, ez félig bugnak számít, bár végül is pontosan szabályozott része a programnak....
    A piacon ugye mindennek van egy maximum ára, olyan termékeknek is, amiből jelenleg egy sincs a piacon.
    Így a tenyészmacskának is.
    A gond, és egyben rendszerhiba, hogy a kalikónak a beállítható max eladási ára írd és mondd fele az alap macskáénak. Értelemszerűen senki nem akar eladni, amitől persze nem változik az alap ár, amitől nem változik a maximum ár, stb. Pang a tenyészcicus-piac, holott eladó is, vevő is lenne rajta.

18. ifeli100

ifeli100 Utánpótlás-írogató

Sziasztok
    Mire való a fotó amit a malomban filmből lehet keverni és hol szerezhető a film?
    A válaszokat előre is köszönöm.

19. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

20. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia!

A macska alap ára 450 csengőpengő.
    Amit most alap árnak látsz a piacodon, már a számtalan adás vételnek köszönhető épp aktuális ár, köze nincs már a legelső, játékba kerüléskori alap árhoz. Azt már rég a kereslet kínálat határozza meg.
    A tenyészmacskák ma kerültek játékba, jó eséllyel még vannak olyanok is, amelyiknél egyetlen adás vétel sem történt.

Okkkay kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.