Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. robeszka74

robeszka74 Junior szaki

Sziasztok!

Ha, mindkét felhősort megveszem a júliusi is aktiválódik? És a júliusi mit ad?

Köszönöm.

2. lesliewind

lesliewind Utánpótlás-írogató

Köszönöm!
    Meg leltem csak ezt tette előre July 2016 Magic Stalk Pack csomagot, és ez megkavart egy kicsit.
    Üdv: lesliewind

3. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Egyelőre Kérlek ne vedd meg, mert egyelőre nem tudom, hogy miért jelent meg ez a bank felületén. Erről nem volt tájékoztatás, hogy ez is megjelenne.

4. robeszka74

robeszka74 Junior szaki

Köszönöm.

5. GyörfiRózsa

GyörfiRózsa Haladó

Szia!
    Nálam is gond van a 2016 novemberi felhővel. Paysafecard-dal vettem meg, meg is kaptam pakolni nem lehet rá, mert visszavisz a bankba, ahol van még egy csomag a 2016 július. Ja és nem a novemberit kaptam, hanem a júliusit. Megnéznéd mi a gond?
    Farmnév GyörfiRózsa
    ID 5252142
    Előre is köszönöm!

6. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Én is megvettem a felhősort, de ugyanúgy mint a többieknél, nem jelenik meg, ID:28744290, vissza is igazolták, paysafevel vettem

7. |Tamás|

Szia!

Ellenőriztem az általad megadott farmot, rendben megjelent a novemberi felhősor, 1 dekort rajta is hagytam, természetesen nem kötelező azt használnod rajta.
    Kérlek, állítsd a mind kategóriára és keresd meg.

Leho69 kedveli ezt.
  8. |Tamás|

Szia!

Ellenőrizve, rendben tudod használni a felhősort.

Leho69 kedveli ezt.
  9. |Tamás|

Sziasztok!

Kérek mindenkit, miután megvette a novemberi felhősor csomagot, lépjen ki a játékból, és ismételt belépést követően ellenőrizze.
    Felhősoron lehet állítani különböző szűrőket, állítsuk a "mind" kategóriára.
    Felhősoron található kereső mező, beírjuk hogy november, kifogja hozni.

Júliusi csomaggal kapcsolatban egyelőre nem tudok mit mondani, erről nem kaptunk információt, hogy ez ismét vásárolható lenne.

.dina1. és Leho69 kedveli ezt.
  10. mamika57

Nem tudom már 3szor ki-be léptem és mindig visszavisz a banki oldalra.

11. |Tamás|

Biztos jó felhősorra kattintasz? Júliusi megjelent a felhőkön, és ha nem vetted meg eddig, akkor valóban a bankba visz. Kérlek, ellenőrizd, hogy november vagy júliusit kattogatod? Novemberi minden gond nélkül működik nálad, júliusira nem néztem rá hogy meg van-e neked egyáltalán.

12. GyörfiRózsa

GyörfiRózsa Haladó

Sajnos még mindig a júliusi van , és nincs rajta egy dekor sem.

13. mamika57

Mostmár jó, úgy csináltam, ahogy fentebb javasoltad, beírtam a keresőbe, hogy november és tudtam is aktiválni . Köszi a sgítségedet !

Nálam is, de én a novemberit vettem meg, mostmár tudom használni.

Leho69 kedveli ezt.
  14. |Tamás|

Kérlek, állítsd a szűrőt a "mind" kategóriára, és üsd be a keresőbe hogy november. Kifogja hozni! Mint írtam, kint hagytam az egyik felhőn egy kutyás dekort is....

15. GyörfiRózsa

GyörfiRózsa Haladó

Beírtam hogy november és nem jöttbe egy felhő se! A júliust is beírtam akkor bejött a 3 üres felhő. Nem értem Neked hogy jön be?

Köszönöm a segítséget és a türelmedet, végre megvan a novemberi felhőm, és aktiváltam is.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 14.11.16
  16. nyulacska93

nyulacska93 Utánpótlás-írogató

Sziasztok. Segítsetek nekem abban hogy licsifát honnan tudok szerválni!? Köszi

17. kissgizi01

kissgizi01 Utánpótlás-írogató

Naaa..., ez király! Meg vásároltam a NOVEMBERT..., és a képen láthatót kaptam! S nem is tudom használni..., mert vissza visz a bankolási oldalra! Olvasgatom a reklamációkat, hogy másnál is így "sikerült"...:cry:
    http://www.kepmegoszto.com/201611141738/5829e880c84ed-nevtelen.html
    Naaa..., ez jól benyaltam...:mad:

Ahhh..., meg vannnnnnnn...

Utoljára szerkesztett: 14.11.16
  18. |Tamás|

Szia!

Bahama szigeten elérhető a fa, miután a maja majmok szentélyében kiváltottad a hozzáférés jogát.

19. mamika57

Írd be a felhősornál a keresőbe, hogy november, akkor megjelenik, ezt Tamás Modi tanácsolta, mert én is így jártam, sőt többen is, de ezt megcsináltam és tudtam aktiválni a felhősorokat.

20. |Tamás|

Szia!

Akkor kérlek, alaposabban olvasd el. Megjelent a július és a novemberi felhősor csomag. Amennyiben vissza visz a bankolási oldalra, mikor rá szeretnél tenni valamit, akkor az azt jelenti, hogy nem vásároltad meg. Kérlek, a szűrőt állítsd a mind kategóriára, aztán a kereső mezőbe írd be hogy november. Ha megvásároltad, akkor ott is lesz. ( Persze, csak vásárlást követően egy játékból ki be lépés után.)

Matold kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.