Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. vagone52

vagone52 Utánpótlás-írogató

Még mindig nem lehet, mozizni, mikor kapcsoljátok ki a reklámblokkolót?

2. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Ha reklámblokkoló van telepítve a böngésződben, azt neked kell kikapcsolni, mi nem tudjuk megtenni helyetted.

Ha nincs ilyen kiegészítő neked telepítve, és mégis ezt az üzenetet látod a moziban, akkor várj türelemmel. Ha van előadás, akkor el fog indulni - ha nincs, akkor nem tehetsz mást, mint várakozol.

3. levendula6565

levendula6565 Junior szaki

szia tudsz nekem segiteni?? hol lehet meg szerezni a függöágy készitö üzemet? levendula6565 vagyok köszönöm a segitséget

4. thugabo

thugabo Fórum-zöldfülű

A mai napon a novemberi felhősort szerettem volna megvásárolni fél 7körül, 8 órakor és negyed 9 után. MasterCard hitelkártyám adatainak megadása után a vásárlás most-ra kattintottam, megjelent a kérjük várjon, a fizetés folyamatban válasz érkezett, aztán mindhárom esetben visszanavigált a gép a megrendelési oldalra.
    A kártyám él, fedezet van rajta, és a tegnapi nap folyamán vásároltam és megkaptam a Farma-aranyat. Mielőtt a vásárlást elkezdtem volna, a Tamás által javasolt mind kijelölést és a keresőbe a november beírását elvégeztem.
    farmnevem: thugabo ID: 25585807.
    Kérlek segítsetek.

5. Csocsoovb

levendula6565 kedveli ezt.
  6. Csocsoovb

Szia!

A supportra kell írnod ebben az ügyben:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-support.6729/

7. Sozinho

Sozinho Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Nekem is az lenne a gondom, mint az előttem íróknak, megvettem a November 2016 felhősort, meg is jelenik, de nem lehet rá pakolni. ID: 1857430

8. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Miután megvetted, játékból ki és beléptél? Ez után ellenőrizted?

9. Sozinho

Sozinho Utánpótlás-írogató

Nem, mert a másik felhősor "működött anélkül is! Köszönöm!

10. csybu

csybu Járnitanuló

Sziasztok! Szintén a novemberi felhősorral van gondom! :/ megvettem, kiírta,h sikeresen megvettem de a paszulyon nem látom, csak a júliusit, de azt nem szeretném most megvenni. már többször is kiléptem, rákerestem, de semmi :/ Kérlek segítsetek!

11. |Tamás|

Szia!

Nagyon szívesen megnézem neked, de ehhez sajnos nem adtál megfelelő mennyiségű információt nekem.

12. csybu

csybu Járnitanuló

Bocsánat! felhaszn.: csybu ID: 2728537
    Köszönöm! :)

13. |Tamás|

Megadott farmon elérhetőek a novemberi felhősorok.
    Vásárlást követően Kérlek lépj ki a játékból és ismételt belépést követően ellenőrizd a farmodon. Lépj be az égig érő paszulyra, bal loldalt a szűrő rendszer állítsd a "mind" kategóriára és úgy lapozd végig a felhősoraidat. Bal fent található egy kereső mező, melybe begépelve a november szót kihozza a felhőket.

14. csybu

csybu Járnitanuló

Köszönöm szépen!
    Már az előbb is végig pörgettem mindet, a keresőbe is beírtam, de semmit nem hozott fel. Az zavarhatott meg,hogy szürke volt az egész felhősor. De már meg van! Köszönöm!! :*

15. Janka2002

Janka2002 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Valami baj van a bankkártyás fizetéssel? Nem tudom megvenni a novemberi felhőcsomagokat,mert folyamatosan pörög csak az ikon ha rányomok a vásárlásra, nem történik meg a fizetés!

16. |Tamás|

Szia!

Egyelőre nem kaptunk információt róla, elképzelhető, hogy karbantartás történik a mastercardnal. Amennyiben fontos a megrendelés, akkor ajánlom , válassz másik fizetési módot. Például Paysafecard, amely minden Inmedioban vagy OMV kúton elérhető.

17. Janka2002

Janka2002 Fórum-zöldfülű

Köszönöm! Akkor inkább várok 73h alatt csak megoldódik a probléma.

18. levendula6565

levendula6565 Junior szaki

19. Bettina7676

Bettina7676 Fórum biztosa

Sziasztok! Nagyon köszönöm mindenkinek az ötletet,tanácsot,hogy jutok paysafecard kártyához! Sikerült meg van a felhősor csomag! Most abban kérném a segítségét annak a játékostársnak aki már használta és ismeri miképp tudom elhasználni a megmaradt összeget? Szupertápra nem elég mert a lányom is azzal vásárolt! Van még egy kártyám! Köszönöm a segítséget! Bocs,hogy ide írtam de nem tudtam melyik kérdés csoporthoz tartozik!

kovacstne kedveli ezt.
  20. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Szia! Az előző kártyát őrizd meg és katt a + jelre oda beírod az előzőkártya kódját és hozzá adja maradékot a maradékot az újhoz.Látni fogod a továbbiakat.Én is elhibáztam a maradékot, mert kidobtam az előző kártya kódjátxD

HéricsBáró kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.