Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Javaslom az ismertető elolvasását:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/az-égig-érő-paszuly.592/

Ahol a felhőre kattintva vásárlást kínál fel neked, az azt jelenti, hogy azt a felhősort még nem szerezted meg.

2. Csocsoovb

Szia!

A rendszer a kiválasztást automatikusan végzi, abba beavatkozni nincs lehetőségünk.
    Nem kell semmi különlegeset teljesíteni ennek érdekében.

3. barnika201145

barnika201145 Junior szaki

Problémám van, nem tudom jó helyre írok-e. Ma kiváltottam a földicseresznye szobrot, majd meg szerettem volna venni a kosárból. Nem találtam délután. Most este ismét megpróbáltam venni. Nem találom. Mit csinálok rosszul? Így 5 év után, a 98-ik szinten, tehhát nem kezdő vagyok. Lehet hogy elfelejtetem valamit? A választ előre is köszönöm szépen!

4. Csocsoovb

Szia!

Ellenőrizted a maja majmok szentélyében a szobort, biztosan azt váltottad ki amit szerettél volna?
    A piros kosárra a szigeten lévő menüben kattintottál?

5. barnika201145

Köszönöm a gyors választ, igen azt váltottam ki. Az arany banánt el is vette.

Igen kattintottam a kosárra is. Pontosan azért írtam, hogy 5 éve játszom(elmúlt 5 év) és a 98-ik szinten vagyok, hogy nem kezdő. Nem az elsőt váltottam ki, nem az elsőt szerettem volna megvenni. Szomorú vagyok!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 16.11.16
  6. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Szia!

A Bahás piros kosárnál írd be a keresőbe, hogy földicseresznye. Mindegyik kosár alatt ott van, függetlenül attól, hogy kiváltottad a szobrot vagy nem váltottad ki. Ha nem váltottad ki a szobrot, akkor lakat van rajta és alatta írja, hogy Hozzáférhetővé teszem. Klikkelj rá és elvezet a kiváltandó szoborhoz.

7. barnika201145

Köszönöm szépen így csináltam és vettem is 4 darabot: De most már elegem van a földicseresznyéből, mert most meg nem találom amit vettem! Én így még nem jártam az 5 év alatt! Többször is próbálkoztam és nincs! Elnézést, hogy ennyi problémám van, engem is idegesít, de nem tudom mit tegyek. A tukántáphoz kellet volna, mert a piacon nagyon drága. Azt hittem reggel már tudok keverni valamennyit.Köszönöm a türelmet!

Most jöttem rá, hogy nem földicseresznye fát, hanem földicseresznyét vettem az előbb ajánlott módszerrel. A szobrot kiváltottam, csak fát nem tudok venni!!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 16.11.16
  8. dolcevita1948

dolcevita1948 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Nem lehet farmaranyat telefonon rendelni?Nem működik!
    Sms-ben is rendeltem,a pénzt levette,de semmi reakció 1 órája!
    Köszönöm a választ előre is!

9. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

10. Nildia

Szia!

A földicseresznye szántóföldi növény, így célszerű lenne a vetőmagoknál keresned.

HéricsBáró kedveli ezt.
  11. dolcevita1948

12. Nildia

Szia!

Ha telefonhívás után sem érkezik meg néhány órán belül, ugyanúgy a Payment supportot kell keresned.
    Kizárólag ők foglalkoznak a rendelési ügyekkel.

13. dolcevita1948

Telefonon nem lehet rendelni,hiába kattintok rá!

14. Nildia

Szia!

Nincs tudomásunk rendelési hibáról - próbáld meg esetleg később, illetve ellenőrizd, mindent pontosan hajtottál e végre.

15. barnika201145

Óóóó. meg sem fordult a fejemben, hogy ott keressem! Óhh én balga! Nagyon szépen köszönöm!

16. anyicska78

anyicska78 Járnitanuló

Nem lehet telefonon farmaranyat rendelni!

17. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia Modi !
    Honnan lehet ide a fórumba képet feltölteni?
    Ugyanis a a kepfeltoltes.hu és a kephost.hu is megszünni látszik? :(

18. bherczeg

bherczeg Haladó

Köszönöm szépen a segítséget.
    gítséget

19. Csocsoovb

Szia!

Pontosan mi a hibaüzenet?

20. Csocsoovb

Téma állapota: