Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. paloooo

paloooo Fórumelemző

Hmmm..., köszi..., de sajna nem lettem okosabb...:-(
    Engem az érdekelne, hogy HOL tudnék vásárolni pl.: olasz köles / tarlórépa / erdei szamóca / csillagfürt / lóhere magot..., amit aztán tudnék vetni...
    A magtárban ezek közül csak csipkebogyó magot tudtam vásárolni.

2. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

98-as szinten vagy. Azt hiszem, ez jóval kevesebb mint amikhez ezek a növények készültek, hisz Te is írtad, 97-133-as szint közötti játékosoknak készültek.

HéricsBáró kedveli ezt.
  3. paloooo

paloooo Fórumelemző

Ahaaaa...., ja hogy a megfelelő szinthez képest lehet majd csak hozzáférést kapnom.
    Naivan azt hittem, hogy hozzájutok az összes növényhez..., hmmm..., oké, most már képben vagyok...:-D
    Köszi...!

4. |Tamás|

Eddig is így volt ez után is így lesz ;) Minden van valami követelményhez kötve, ezek a növények szinthez.

5. Okkkay

Okkkay Fórum ismerője

Aham!
    Így megvan, köszi! A paszuly rossz végén kezdtem a próbálkozást :)

6. katica9

katica9 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Nem találtam megfelelő helyet,ezért itt kérdezek.Mentorként kaptam ma egy csibét .írt egy csomó levelet,de úgy tűnik az én leveleimet nem kapta,meg vagy szórakozott velem...azt állította,hogy eddig külföldi mentorai voltak-ami tudomások szerint nem lehet...Hová és miket kellene megírnom,hogy kiderítsük,megkapta-e amiket írtam,és szórakozott velem,vagy valami technikai probléma miatt tényleg nem kapott tőlem semmit,ma már meg is vált tőlem,de azért kiváncsi vagyok.

7. sz.andi75

sz.andi75 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    A farmomban a csp-m jelentősen megcsappant. Mit lehet ilyenkor tenni illetve lehet-e tudni hogy hová lett?:(

8. Okkkay

Okkkay Fórum ismerője

Még egy Paszuly-kérdés. Jack boltjában kiváltott rém-dekor pl múmiamedve is kirakható oda?

9. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Utólag ez sajnos nem minden esetben ellenőrizhető.
    Ha nagyon fontos ennek ellenére, a saját és a csibéd adatainak megadása után megpróbálunk utánajárni, de a siker nem garantált.

10. Csocsoovb

11. Csocsoovb

Szia!

Igen, kitehető.
    (Sokan ezzel pótolták a hiányzó dekor mennyiségüket.)

Okkkay kedveli ezt.
  12. katica9

katica9 Fórum-zöldfülű

Szia!
    Nekem nem fontos,csak rosszul esett.de ha tényleg véletlen,neki lehet elmegy a kedve .Ha ránéztek,azt megköszönöm.
    Saját adataim:
    katica9ID: 32937046

A volt csibém: Dusekne

13. golyocza

golyocza Fórum-zöldfülű

szia,
    a démoni bokréta a 3. szinttől van :)

14. aboga

aboga Aktív író

Köszi, megtaláltam :) !

-BombadilToma- kedveli ezt.
  15. csillaglili55

csillaglili55 Fórum biztosa

Sziasztok!
    Én egy öreg róka vagyok ebben a játékban, viszonylag magas szinten, és örömmel látom, hogy a "kicsiknek" is vannak feladatok, ami nagyon-nagyon jó, DE(!) a feladatok teljesítési táblázatában nem látom, hogy kapnának csillagokat.:eek: Hét táblázatot számoltam össze, egyetlen db csillag jutalom sincs bennük, pedig a haladáshoz, az öreg tölgyhöz igen-igen szükséges. Szerintem ezen változtatni kellene, mert így hamar kedve szegődik az újaknak. :(
    Sok dolog függ az öreg tölgytől, sok-sok csillag kell a teljesítésekhez, szerintem ezen újítsatok. - feltéve, ha mondhatok ilyet.. :)

Jó hétvégét! :D

Gazda: csillaglili55ID: 31659778

16. marcsifeher

marcsifeher Utánpótlás-írogató

17. |Tamás|

Szia!

Feladat sajnos nem ad csillag nyereményt, mert kicsiknek készült, és ott még nincs jelentősége a csillagoknak.

almáspite48 kedveli ezt.
  18. |Tamás|

Szia!

Dusekne farmból 2 van, így a Te leveleid nem biztos, hogy arra a farmra érnek célba, amelyik a Te csibéd.

19. -nagyani-

-nagyani- Járnitanuló

Sziasztok!
    A karbantartás után sokak kaptak egyedi vásárlási ajánlatot. Farmra lépéskor a felugró ablaknál a kosár helyett más ikon van, és van egy visszaszámláló, hisz 24 óránként más ajánlat van....Nos nekem nincsen ilyen a farmomon. Illetve a 3 farmból kettőn nincs , egyen kaptam ilyen ajánlatot. Hol tudok ennek utána olvasni? Mitől függ , hogy ki kap ilyen ajánlatot? A supportnak írtam, ők azt válaszolták**** Tud valaki ebben segíteni?

**** support levél eltávolítása |Tamás|

Moderátor által utoljára szerkesztve: 18.11.16
  20. |Tamás|

Szia!

Minden farmra egyedi ajánlat van, nem tudjuk befolyásolni, hogy melyik farmra, melyik ajánlat érkezzen meg.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.