Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

-Javaslom, hogy töltsd le, és telepítsd a legújabb Firefox böngészőt a számítógépedre.
    A legújabb Firefox verziót az alábbi linket megnyitva tudod letölteni:
    http://www.mozilla-europe.org/hu/firefox/

-Töröld a sütiket, ürítsd a böngészési előzményeket. Ehhez egy kis segítség
    << ITT >>
    Ezt attól függetlenül érdemes végrehajtanod, mikor végezted el utoljára.

-Érdemes lehet egy másik internetes böngészőben megnyitni a játékot, például: Firefox, Google Chrome, Opera, stb.

-Próbálj állítani a FlashPlayer beállításain, töltsd le a
    FlashPlayer újabb változatát, segítség
    << ITT >>
    -Az
    << ITT >> található "FlashPlayer elmentett adatainak törlése
    -és a FlashPlayer sütijeinek (Flash cookies) ürítése rész pedig különösen fontos amit
    << ITT >> találsz.

Gizdagazdamester kedveli ezt.
  2. Gizdagazdamester

Gizdagazdamester Kivételes tehetség

Gracias Senor! Minden, megy! :)

3. sziriol

sziriol Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Kerdesem a kovetkezo. Van Titkosugynokkepzo olam, amit ki tudok tenni, van hozza tapom is. Mikor szeretnem tapozni oket, nem tudom, elkuld a malomba, hogy keszitsek tapot. Keszitettem mar vagy egy tucatot, de meg akkor sem tudom etetni oket. Mi a gond, mit csinalok rosszul?

Koszonom:
    Gazda: sziriol ID: 51946573
    :)

4. |Tamás|

Szia!

Titkosügynökképző tápon kívül mosómedvét is fogyaszt. Van a pajtádban mosómedve mint állat?

5. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusz!
    Kérlek ne feledkezz meg arról, hogy a "Titkosügynök képző" 2 mosómedvét is fogyaszt a táp mellett.

6. Tron35

Tron35 Járnitanuló

A tigris ma 25 ezer a piacon, én nem tudom eladni csal 19 ezerért. Nem értem elvileg engednie kellene a 24 ezret is. Miért van ez ?

7. |Tamás|

Szia!

Dinamikus piac működik a játékban, mely a kereslet és a kínálat alapján állítja be az árakat.

Piactér működéséről itt tudsz olvasni

HéricsBáró kedveli ezt.
  8. ambrusne

ambrusne Fórum nagymestere

Szép vasárnapot kívánok! Most ami izgat, többen írnak a Páncél Panna segítségéről - nekem nincs!!!! Kérdezem a szomszédoktól mióta van, hogyan lehetett megszerezni és mikor??? Most azt írják csere napon kérjem - csak ez a megoldás???? Köszönöm!

9. Pokimoki72

Pokimoki72 Fórumgróf

Szia.
    Valamikor régebben a 300-tól több FA rendelése esetén kaphattad véletlenszerűen.
    Majd a Valdemár kínálatában is volt közel 1 éven keresztül.
    Igen, jelenleg már csak cserével megszerezhető.

10. briguka

briguka Fórum mestere

Szia! Köszönöm a választ, valahogy nem is számitottam másra mint hogy telepitsek meg másik böngésző meg ilyenek... A gond csak annyi hogy a másik böngészők telepitése mellett meg más-más programok nem futnak rendesen, állandó volt a lefagyás-lassulás, egyedül a google chrom-mal nem volt semmilyen gondunk évek!! óta! meglátjuk, ha nem lesz változás, csökken a játékra forditott időm és lehetőségem mert egy játék miatt nem robbantom a családot!

11. Vacak06

Vacak06 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!!! Miért van az hogy kb 1 hete semmilyen "mozi filmet" nem tudok megnézni,mert azt írja ki hogy most éppen nincs elérhető videó a számomra??? Eddig semmi probléma nem volt ,naponta 5 videót tudtam megnézni összesen.Egész nap próbálkozom mikor belépek aratni , de soha semmi nincs.eddig nem volt ilyen.A nap minden szakaszában próbálkozom és semmi. :( Köszi előre is minden segítséget!!!

12. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia!

Ha nincs szponzor aki biztosítsa számunkra a filmnézést, akkor bizony mozi sincs.
    Nem tehetünk mást, mint várakozunk.

13. Nildia

Szia!

A Chrome már minimum 1 éve nem támogatja a beépülő modulok használatát, ilyen a Flash Player is, ami elengedhetetlen a játékhoz.
    De természetesen mindenki maga dönti el, mit használ, és mi az amire hajlandó vagy nem hajlandó.
    A játékot mindig is Firefox böngészőre optimalizáltak a játék készítői.

14. drixon

drixon Aktív író

Sziasztok!
    Két napig nem tudtam játszani betegség miatt. Szeretném tudni, hogyan lehetséges ezt a két napot Rackónál pótolni.
    Köszönöm előre is a segítséget.

Ivibaba54 kedveli ezt.
  15. Nildia

Szia!

Mivel Rackó már nem naphoz kötött, így az ajándékok átvételét ott folytatod, ahol abbamaradt.

Ivibaba54 kedveli ezt.
  16. briguka

briguka Fórum mestere

Köszönöm! Majd mutatom a páromnak ezt az üzenetet és remélem megoldódik a problémám! További szép napot!

Ivibaba54 kedveli ezt.
  17. Kristály-farm

Kristály-farm Aktív író

Sziasztok! A piacomon eladnék egy szivárványos kaméleont. A tenyészállatok áttekintésénél úgy jelzi a tábla, hogy már van egy eladó belőle, de amikor rákattintok a szivárványosra, akkor viszont ott nincs egy sem.
    Az a problémám, hogy mivel az enyémet olcsóbban szeretném kirakni, ahhoz tudnom kellene, hogy ami fent van ( már ha van fent...), azt mennyiért adják.
    Beragadt valami és valójában nincs ott más állat, vagy csak nekem nem jelenik meg valamiért?
    Köszi előre is a segítséget!
    Kristály-farmID: 1918856

Ivibaba54 kedveli ezt.
  18. |Tamás|

Szia!

Sajnos a piac hibás, kint sokkal több ajánlat jelenik meg mint bent, illetve bent még előfordul olyan, hogy mondjuk csak a második oldalon kezdődnek a tételek, és ott sem mind. Hiba javítása folyamatban van, türelmedet kell kérnem.

Ivibaba54 kedveli ezt.
  19. Kristály-farm

Kristály-farm Aktív író

Köszi! Persze, várok, nem sürgős!

Ivibaba54 kedveli ezt.
  20. stuccos12

stuccos12 Törekvő

Most ismerkedem a játék ezen elemével, és nem értem, hogy miért nem egyből a pajtába kerülnek a szerszámok, és ami a menüben látható, az hogy került oda? (Ajándékba kaptam, gazdakörben szereztem?) Próbáltam rákeresni az Enciklopédiában, de nem találtam választ. Mindegy hogy a menüben van, vagy a pajtában? Előre is köszönöm a segítséget!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.