Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

2. |Tamás|

Sajnos User ID szám és felhasználói név nélkül, még segíteni sem tudok, így továbbra is azt tudom mondani, hogy nézz körül alaposan minden területen.

3. alx528

alx528 Fórum mestere

4. |Tamás|

Azt sajnos ID szám és felhasználói név nélkül esélyem sincs megmondani. Elajándékozhattad?

5. roberthangman

roberthangman Járnitanuló

Mire jó a Tikitotem ??

6. |Tamás|

Szia!

Új játék elemről van szó, de bármilyen feladat kérheti.

7. |Tamás|

Malalás felhősoron megtalálod. Kérlek, nézz be a felhősoraidhoz.

8. alx528

alx528 Fórum mestere

KÖSZI!!! nem hüle vagyok hanem vak DDD (jól emlékeztem ,hogy megvolt ) :) ( 2x néztem végig)

|Tamás| kedveli ezt.
  9. Borka68

Borka68 Haladó

Gazda: Borka68ID: 1930267 Szia ez az adat kellett ugye? Igy már utána tudsz nézni? köszi

10. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia!

A Tudás fája dekor elem, így a dekor menüben a váza ikon alatt kell keresned.
    Kizárólag farmos területre tudod kitenni.
    Így kerested?

11. Borka68

Borka68 Haladó

;)
    most még1x megnéztem, de a fő farmnál jött fel, ott pedig van a váza alatt egy csomó elem, most is alig találtam meg. de megvan, köszönöm a segítséget és a türelmet Neked és Tamásnak is.:p

12. F.49Attila

F.49Attila Utánpótlás-írogató

Hova került a viziló amit leszedtem? napok óta scak 3 van. id:2260818

13. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusz!
    Abban az esetben, ha nem adod be a gazdakörbe, akkor a pajtába a "Bahama állatok" fűl alá.

14. mszidi7

mszidi7 Fórum nagymestere

Sziasztok

van 1 gondom szeretnek venni egy kosarat eddieg nem vasaroltam de most adakoznek probaltam megvenni de nem sikerult azt irja adjak 1 evenyes hitelkartya szamot ,a kerdeesem eszerint csak hitelkartyaval lehet vasarolni (lattam a tobbi lehetoseget is) bankkartyaval nem?

Utoljára szerkesztett: 27.11.16
  15. mamika0256

mamika0256 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Véletlenül beadtam az összes bioparadicsomot. Hogy szerezhetek újra? mamika0256

16. Hibiszkusz68

Hibiszkusz68 Járnitanuló

Sziasztok! Véletlenül kitöröltem a fák termésidejének lerövidítését adó fát. Még régebben És most nem találom a raktárban. ID: 10394197

17. Nildia

Szia!

Olyan kártyával tudsz és ott fizetni, aminek az emblémáját látod, ez segít az eligazodásban.

18. Nildia

Szia!

Eventismertetőből :

"A kezdőmagokat nem a vetőtáblán találjuk, hanem le kell aratni a beérett növényeket az event területén és a Paradicsomvetőmag kitehető is ad"
    Kitehető, tehát ilyen nevű dekor elemet keress!

19. Nildia

Szia!

A dekor menüdben kell keresned. Ne aratógép munkásaival keress, hanem manuálisan a bal oldali menüben.
    Tovább növeled a sikeredet, ha a menü felső jobb sarkában található keresőmezőbe egyszerűen beírod a keresett tárgy nevét.

20. Hibiszkusz68

Hibiszkusz68 Járnitanuló

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.