Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Hibiszkusz68

Hibiszkusz68 Járnitanuló

Köszi a gyors segítséget. Én is ott kerestem, de ott nincs. Viszont mégis meglett, de nem a dekorban, hanem a fák között.

2. mszidi7

mszidi7 Fórum nagymestere

bemegyek a kosarhoz onnan a fizeteshez megadom a masterkardnal az adataimat es onnan azt irja hogy adatbeviteli hiba,es ha kitart a hiba akkor irjak a szuportnak,akartam is csak ott aztan elvesztodtem

3. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia!

A support kapcsolatfelvételi levelében az általános kérdések kategóriát kell választanod :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-support.6729/

4. mszidi7

mszidi7 Fórum nagymestere

5. Vacak06

Vacak06 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!!! A gőzöstől kaptam egy kísértet járta méhészetet.A kérdésem az lenne ezt bármelyik területre ki tudom tenni , a szédült szántóra is?? Vagy csak a teliholdas farmra???És ez most méhet ad vagy mézet?? Köszi előre is a segítséget!!!

6. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Farmos területekre helyezhető ki, tehát a szédült szántóra is, és normál mézet ad, csak kinézetben különbözik a normál méhészetnél.

7. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Sziasztok!
    Prémium gazda vagyok. Az lehetséges, hogy 3 napig Rackótól csak napi egy pörgetést kaptam, majd most hirtelen megkaptam az elmaradt hármat? ID: 43792599. Köszönöm!

8. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Napi belépési bónusz másképp működik, hisz a rackó az mindig egyszerre hozza a pörgetéseket, és napi szinten csak a prémium után kapsz egyet.

ulmo12 kedveli ezt.
  9. Pokimoki72

Pokimoki72 Fórumgróf

Szia.
    A felhősorok valamelyike is ad 3 pörgetést...
    Én is csak csodálkoztam amikor időszakonként lett 3 pörim... :)

10. tornász2002

tornász2002 Járnitanuló

Menyétólat honnan lehet beszerezni?

11. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

12. roberthangman

roberthangman Járnitanuló

Köszönöm...

13. tornász2002

tornász2002 Járnitanuló

14. jamesua

jamesua Fórum-zöldfülű

Party pörgetés felhősorokkal (1,2) kapcsolatban szeretném megkérdezni, hogy minden elemet nem lehet már kipörgetni? Mindkettőnél egy-egy elem hiányzik csak. Tulipános elemet már nagyon régen nem láttam a keréken. Madárijesztőből meg csak a pattogós szokott előfordulni, sajnos épp nem az hiányzik.

15. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia!

A virágok már nem szerezhetők meg.
    A madárijesztők is fokozatosan kikerülnek, ahogy új elem érkezik a kerékre. Így ott sem lehet már mindet megnyerni.
    Virágokra volt vásár, farmaranyért lehetett megvenni a hiányzót.
    Madárijesztőkre nem volt vásár.

16. Jó reggelt! Vidám állatos ládát keresem, mert nem tudom, hol találom. Kérlek, mondjátok meg. Köszönöm-.

Leho69 kedveli ezt.
  17. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!
    Farmon bal oldalt, doboz, váza. Át kell állítani fönt a fület elhasználódóra vagy mindre.

Fatther kedveli ezt.
  18. béka

béka Haladó

Jó reggelt! Segítséget szeretnék kérni, mert csődöt mondtam magamnak. Vettem 4 víziló talányost, nem tudom elővarázsolni, hogy kirakjam a farmra. Milyen néven keressem? Köszi

19. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

_Cygnus_, Fatther és mebajah kedveli ezt.
  20. anahszunamon

anahszunamon Járnitanuló

Sziasztok!
    Azt szeretném kérdezni,hogy az 5 belépőjegy,amit ma Rackónál kaptam..,az mit takar?Köszi a választ előre is!:)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.