Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia holleanyó1!

Mindezt Te magad is meg tudod nézni a saját farmodon, a saját Kerekkereked felületén.
    Nyisd meg, és a kerék felületének bal oldalán, az aktuális nyereménylistát mutató táblázat alatt ott egy zöld gomb, a "Megszerzett nyeremények" Erre katt, és már látod is a listát egészen az elmúlt 2 hétről.

2. daszi

daszi Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Az event alatt töröltem a varázsfát. Most újra ki szeretném tenni, de nem találom a menüben. Nem olvastam olyant, hogy a törléssel végleg törlődne. Segítene valaki? daszi ID 1813142

3. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia daszi!

A Varázsfát a menüdben a dekorációs elemek között keresd, a váza ikon alatt. Ott kell lennie.

4. táti_eszti

táti_eszti Haladó

Farmaranyat szeretnék venni és a fizetési lehetőségek között találtam olyat,ami számomra új és szeretnék róla infót.Ez pedig a: Bigpoint GC. Mi ez??,
    Köszi a felvilágosítást,ami ezek szerint rám fér.

5. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

6. daszi

daszi Fórum-zöldfülű

Szia Nildia!
    Köszönöm szépen a választ, de az a gondom, hogy nincs a váza ikon alatt!

7. Laboviti

Szia!
    A varázsfád a kerge kertedben díszeleg.:)

8. daszi

daszi Fórum-zöldfülű

Bocsánatot kérek!!! Erről elfelejtkeztem!!! Restellem magam!

9. Laboviti

Gubancos időszak van mögöttünk. Van ez így, hogy az emlékezet néha téved. :)

10. szeretet1

szeretet1 Járnitanuló

11. banyatanya6

banyatanya6 Fórum-zöldfülű

Sziasztok ,sajnos az 1 feladatot nem tudtam teljesíteni kb 23 ezer tp-ig sikerült.
    Megkaptam 3 titokfát 3 x2 munkásokat, extra pörgetést.viszont a titkos ügynököt nem.
    Kérdésem az nem járt volna nekem?
    banyatanya6
    id:44693075
    köszönöm a választ.

12. tipsi1113

tipsi1113 Fórum-zöldfülű

sziaztok miböl lesza sajt

13. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Szia! a sajt a satgazdaság terménye, egy eventen volt nyeremény

14. Lina8383

Lina8383 Járnitanuló

15. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A titkosügynök képző csak a teljes befejezés esetén járt volna.

16. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A 12. oldalon alul találtam meg a felhőid közt, még nem raktál ki rá semmit.

Ashampoo_Snap_2014.11.12_23h59m01s_001_.png

17. mackóapu8522

mackóapu8522 Fórum-zöldfülű

Szia nem tudok belépni a farmerámámba nem tudom hogy miért nem tölti be mert az összes többi játékot betölti a gép ! elkezd betölteni és amikor a kezdő képnek kellene beugrania ahol tudok menni a városba meg a kertekhez akkor hirtelen kidob egy teljessen fehér képet és annyi de azt jelzi hogy be vagyok jelentkezve és a párom farmjára is ugyanezt dobja ki! :S
    Légyszi segítsetek mert már 2 napja nem tudunk fellépni.
    Elösször azt hittük hogy valamit fejlesztetek de nem hiszem hogy ennyi idő lenne. Előre is köszönöm várom a választ

18. Laboviti

Szia!
    Kérlek, kövesd a következő lépéseket: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21604

19. mackóapu8522

mackóapu8522 Fórum-zöldfülű

szia köszi de hiába ujra telepítettem de így sem indul ugyanugy a fehér képet dobja be ezt nem értem! :S
    Szerinted mit probáljak még?

20. Laboviti

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.