Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kertmánia74

kertmánia74 Junior szaki

köszi, próbálok!

SIKERÜLT!!!,, HURRÁ!!!!

Utoljára szerkesztett: 30.11.16
  2. Paya76

Paya76 Járnitanuló

Sziasztok!
    Hol tudok prémium "tagságot" vásárolni?

3. kertmánia74

kertmánia74 Junior szaki

SIKERÜLT!!!!! HURRRÁ!!!!!

4. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Jelenleg sehol, mert a prémium tagságok átalakításra kerülnek, és egyelőre nem vásárolható.

5. kertmánia74

kertmánia74 Junior szaki

SIKERÜLT!!!!! KÖSZI!!!!!

6. Paya76

Paya76 Járnitanuló

Köszi!

7. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Sziasztok!

Írtam egy hsz-t a fórumjátékba, hogy mi tetszik a játékban, és utólag jöttem rá, hogy nem is 2011-ben kezdtem, hanem 2010-ben, ezért szerettem volna szerkeszteni, ezt az adatot átírni, de nem tudom. Nem is lehet, vagy valami nálam nem működik?

8. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia!

Azon a felületen a játékosoknak nem áll rendelkezésére a szerkesztés funkció.
    Én ezt most kijavítottam nálad, a 2011-et javítottam 2010-re.

mebajah kedveli ezt.
  9. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Köszönöm!

10. Filonka56

Filonka56 Junior szaki

Sziasztok! Szeretném megkérdezni, hogy a züld matróztea hányas szintől állitható elő? Én a 4-es szinten vagyok a természetgyógyász mühelyben. Lehet hogy az 5-ös szinten, mert már a receptjét megnyertem.
    Gazda: Filonka56

11. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

12. sziriol

sziriol Utánpótlás-írogató

Kedves Moderatorok!

Remelem jo helyen kerdezek. Ami a kovetkezo, hol tudok venni "fenyotobozt" a kacsacsoru emlosoknek tapot kesziteni belole. mert a piacon eddig ilyen neven nem lattam es milyen fat kell vegyek ha nem akarok allandoan tapot venni?

Koszonom elore is!

sziriol ID: 51946573

Kukori.és.Kotkoda kedveli ezt.
  13. Kukori.és.Kotkoda

Kukori.és.Kotkoda Fórum ezredese

Szia Sziriol,

fenyőfát (melynek termése a fenyőtoboz) a gazdaboltban tudnak venni 2.850 csengőpengőért
    az 56. vagy efeletti szintű gazdák.

Aki még nem érte el az 56. szintet, a piacon tudja csak beszerezni a kacsacsőrű emlős tápot.

További jó játékot!:)

Leho69 kedveli ezt.
  14. sziriol

sziriol Utánpótlás-írogató

Ahha! Ezert nem tudok akkor venni meg fat, nem vagyok meg 56. szintu. Marad a piacra jaras :)
    Koszonom a (mindig) gyors valaszt! Olyan mintha nem is aludnatok, mindig itt vagytok :D

Kukori.és.Kotkoda és Leho69 kedveli ezt.
  15. imarcsi70

imarcsi70 Fórum-zöldfülű

Szeretném megkérdezni ,hogy van-e mód arra hogy tököt lehet venni valahol !!!! Sajnos a hibámból beadtam a termesztett növényt . Válaszukat köszönöm !!!!

16. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!
    Létrehoztál egy új topicot, engedély nélkül. Ennek a kérdésnek van már topicja. Ha odamész ott találsz a kérdésedre megfelelő választ.
    https://board-hu.farmerama.com/inde...-gyarapodj-malala-jótékonysági-eventje.14515/

Venni nem lehet, de megtalálod hogyan jutsz hozzá ismét. A váza alatt.

Ivibaba54 kedveli ezt.
  17. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

A következő dekor elemet kellene kitenned az eventes területen egy üres helyre:
    https://board-hu.farmerama.com/inde...-gyarapodj-malala-jótékonysági-eventje.14518/

Tökvetőmag

Érési ideje: 3:00 óra
    Amit ad: 4 db biotök és 560 tp
    Elérhető: A biokáposzta ablak negyedik feladatában.
    Az event idején csak az event területére helyezhető ki.

18. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia kedves Moderátor !
    Trágyadombom "összement". Kiváltottam a BTölgynél az 550-es tárolási lehetőséget, használtam is ma reggelig. Döbbenettel látom, hogy 900 egységre zsugorodott. Prémium arany előfizető vagyok, mutatja is.
    Kérem a segítséget. Köszönöm szépen. ID:49267527, gnevem: Marika312

19. Firecats

Firecats Fórum bárója

Szia!

Ahhoz hogy elérd a maximális 550 tárolási lehetőséget még 2 szintet fejlesztened kell a tölgynél jelenleg 450- ig van kiváltva.
    ITT át tudod böngészni a leírást kedved szerint.

Marika312 kedveli ezt.
  20. Marika312

Marika312 Fórum császára

Köszönöm szépen válaszod. Miért rémlett az 1100-as? tegnap még mintha annyi fért volna. Kérlek még azt meg tudnád nézni, hogy mennyi csillagot adtam be a trágyadomb bővítésére ?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.