Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Firecats

Firecats Fórum bárója

80, 100, 120 csillagért fejlesztettél még összesen 300 kell a maximális szint eléréséhez.

Marika312 kedveli ezt.
  2. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia !
    Köszönöm szépen, hogy választ kaptam -Kérem, nézd még meg mennyiről indultam a trágyadomb vásárlása előtt.
    Én azóta is számolok, úgy emlékszem 730 körül volt csillagom.

3. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A csillagok száma a vásárlást megelőzően: 630 db volt.

4. bokoreva

bokoreva Utánpótlás-írogató

Szia! Érdeklődni szeretnék , hogy bió káposztát honnan tudok pótolni véletlenül, le adtam mindet.Köszönöm a választ előre is.

5. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!
    Ezt a tárgyat keresd meg a váza ikon alatt az eventes területen:
    Káposztavetőmag

Érési ideje: 6:00 óra
    Amit ad: 4 db biokáposzta és 1120 tp
    Elérhető: A bioparadicsom ablak második feladatában.
    Az event idején csak az event területére helyezhető ki.

Tedd ki üres területre, és pár óra múlva már lesz ültethető biokáposzta magod. :)

6. bikuci

bikuci Junior szaki

Valakiiiiii.....!!!! Segítsen!!!!
    Mik a szintlépésenkénti jutalmak? Léptem,de nem figyeltem meg a jutit. Pedig naggggyon fájt már rá a fogam!
    Előre is köszi!

7. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

8. buborékhal

buborékhal Junior szaki

Sziasztok!A gazdaköri feladattal kapcsolatban lenne egy kérdésem a Noé bárkája és a kisállat kerttel kapcsolatban,ha elinditom és 'learatom ' az állatokat akkor megjelenik alul a leállitás gomb.Kérdésem ha leállitom akkor megmarad a learatott mennyiség és újra lehet inditani hozzáadni,vagy kezdi elölröl a számolást?

9. kovácsmester

kovácsmester Járnitanuló

Hello!A 24 óráig felhasználható jutalmat mi alapján adjátok?295 ft-ba kerül.Arra gondoltam.Kicsit durva hogy 96.szinten semmi,a kicsi farmjaimon pedig sorra adja.720 órás farmmunkás 295 forintért nekem is jól jönne.
    Köszönöm a választ,sziasztok!

10. |Tamás|

Szia!

Minden farmra egyedi ajánlatok érkeznek, erre ráhatásunk nincs.

HéricsBáró kedveli ezt.
  11. |Tamás|

Szia!

Amint leállítod, akkor a feladatod elbukod, illetve a beszállított mennyiséget is elbukod. Tehát érdemes csak akkor belekezdeni, amikor tudod, hogy betudod fejezni biztosan.

12. buborékhal

buborékhal Junior szaki

Köszönöm a választ,Szép estét!

13. Böbe1961

Böbe1961 Járnitanuló

Sziasztok! Van a tanulj és gyarapodj feladat, minden zöldség kész van leadtam, de még mindig van olyan terület amit ki kellene takarítani de már nincs hova leadni! Ezért a többi ajándék dobozokat sem tudom kinyitni! Miért nem lehet folytatni a többit?

14. |Tamás|

Szia!

Ahhoz, hogy azokat az ajándékokat is kitudd váltani, ahhoz fizetni kellene, és megvenni a kosarat, ezért jótékonysági event, mert nem teljesíthető 100%-ban ingyenesen. Növények beadásával nem kapunk megfelelő mennyiségű kavicsot, hogy az egész területet kitakarítsuk.

Az event részletes leírását itt van lehetőséged elolvasni

15. -tyúkanyó47-

-tyúkanyó47- Utánpótlás-írogató

Jóreggelt!Szeretném megkérdezni, hogy miért van az, hogy 4 farmmal játszom, de mozit csak 1 farmon lehet nézni?

16. |Tamás|

Szia!

Mozi a szponzoroktól függ teljes mértékben. Amennyiben van szponzor, akkor van mozizási lehetőség, amennyiben nincs akkor nincs. Szponzor dönti el, hogy megkap-e minden farm vagy sem, illetve elképzelhető, hogy későbbi időpontban jelenik meg másik farmon. Ráhatásunk nincs.

17. indigo54

indigo54 Aktív író

hello. azt szeretném kérdezni marad-e az uj terület a malala játék után?

Leho69 kedveli ezt.
  18. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!
    Egyelőre, a hivatalos álláspont szerint, ha marad is nem lesz elérhető, ugyanúgy ahogyan a teliholdas sem elérhető bármikor.
    A dekor elemeket vedd ki a végén, mert nem tudni, ha lezárásra kerül, mi történik velük.

HéricsBáró kedveli ezt.
  19. zsebi36

zsebi36 Fórum-zöldfülű

Szia! Október 9-én meg vettem 200 Farmaranyért a Gyülekező sötét fellegek felhősort de még mindig nem jelent meg a játékban.Írtam a supportnak de nem válaszolt.Ilyenkor mi a teendőm?Vagy csak úgy oda lett a farmarany?Vissza kapom a játékpénzt?Köszi válaszod mert a suppora nem számíthatok mert már kétszer írtam neki,aki nem tudom miért van ha nem válaszol.

20. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!
    A support minden esetben válaszol. De ha olyan email cím van beállítva, amit nem használsz, akkor soha nem fogod látni a választ. Ha a fiókod szűri a spam vagy egyéb beállítás szerint a beérkező leveleket, akkor ugyancsak nehéz dolga van a supportnak veled felvenni a kapcsolatot.
    Ha megvetted a felhősort, menj a paszulyra, és bal oldalon állítsd be a paszuly ágat. Akkor minden egyes felhősor látszani fog. És a felhősorod is meg fogod találni, amennyiben azt vetted meg és véletlenül nem mást.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.