Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

2. kincsemfarm

kincsemfarm Járnitanuló

3. -Székelygazda-

-Székelygazda- Fórum-zöldfülű

Köszönöm Tamás. Ez pontosan így van, de hiába próbálom (úgy ahogyan te is leírtad),ki választom a MasterCard-ot , ki töltöm a kért adatokat és ki dobja hogy érvényes hitel kártya számot adja meg...
    Köszönöm
    -Székelygazda- ID: 13876213

4. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Bankodnál engedélyezve van az, hogy neten vásárolhatsz a kártyáddal? Vásároltál már a kártyával neten és/vagy a farmon?

5. Zsuzsók78

Zsuzsók78 Fórum-zöldfülű

Szia!Mi a tudás fája,és hol találom?

6. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

7. Zsuzsók78

Zsuzsók78 Fórum-zöldfülű

Köszönöm!

8. VeniceLady

VeniceLady Fórum-zöldfülű

Szia!

Köszönöm szépen a választ. Akkor még gyűjtögetek tovább. :D

9. -Székelygazda-

Köszönöm hogy foglalkozol a panaszommal. Válaszolva a kérdésedre, azt tudom mondani, hogy igen , rendszeresen vásárolok a neten. A játékban csak telefonon vagy sms-ben vásároltam FA.

10. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia!

Mi a pontos hibaüzenet?

11. hopp99

hopp99 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Tudna valaki segíteni? Nyitogatom már egy ideje a napi cuccokat és most kaptam 5 kereskedelmi egyezményt - az mire jó és hogy tudom felhasználni??

12. Kukori.és.Kotkoda

Kukori.és.Kotkoda Fórum ezredese

Szia Hopp,

a cserenapon (Ajándékozási és kereskedési nap (cserenap) ) <--klikkelj ide

tudod hasznát venni a kereskedelmi egyezménynek.

Nem túl gyakran fordul elő, de az egyik legnépszerűbb minievent a cserenap.

Az 5 kereskedelmi egyezménnyel 5 farmos tárgyadat válthatod majd CSP-re.
    További jó játékot!:)

hopp99 kedveli ezt.
  13. ...encike...

...encike... Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 7.12.16
  14. .-prudencia55-.

.-prudencia55-. Utánpótlás-írogató

Sziasztok prudencia vagyok! Szeretném megkérdezni,hogy az összes zöldséget megcsináltam, de még van két ajándék amihez elég sok kavics kellene.Kérdésem azt csak pénzért lehet megcsinálni? Köszi ha válaszoltok!

15. fojtne

fojtne Fórum-zöldfülű

Igen! Csak akkor, ha veszel a kosarakból.

16. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Ezt ajánlom a figyelmedbe:
    https://board-hu.farmerama.com/inde...-gyarapodj-malala-jótékonysági-eventje.14514/
    https://board-hu.farmerama.com/inde...-gyarapodj-malala-jótékonysági-eventje.14518/

Igen, maradéktalan teljesítés csak adományozást (kosár vásárlása) követően érhető el.
    (Mivel eléggé a végén járunk, már nagyon számolgatni kell: ha most vásárol valaki egy kosarat, az mire lehet elég.)

HéricsBáró és .-prudencia55-. kedveli ezt.
  17. .-prudencia55-.

.-prudencia55-. Utánpótlás-írogató

Azért köszönöm szépen! prudencia

18. -Székelygazda-

Szia Nildia!
    Tegnap levelezgettem Tamással és próbáltuk meg oldani a gondomat. Nem ismétlem meg , de ha utána nézzel a 2566 és 2571-és beszélgetésekben láthatod. Sajnos nem tudom befejezni az eventett "Tanulj és Gyarapodj", szomorú vagyok mert nem az én hibámból nem tudom befejezni. És tovább is úgy tartom hogy ez ebben a formában nem igazságos.
    Köszönöm.-Székelygazda- ID: 13876213

Köszönöm hogy foglalkozol a panaszommal. Válaszolva a kérdésedre, azt tudom mondani, hogy igen , rendszeresen vásárolok a neten. A játékban csak telefonon vagy sms-ben vásároltam FA.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 7.12.16
  19. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Amikor megadod a kártya adatait, pontosan írtál be mindent?
    Lejárat dátumánál figyelni kell erre, hogy hónap/év formátumban kéri az adatokat.

20. Filonka56

Filonka56 Junior szaki

Sziasztok!
    Szeretném megkérdezni hogyan tudom megszerezni a többi ajándékot? Már teljesítettem az összes zöldség leadását, hova adjam le atöbbi zöldséget? Hogyan kapom meg a felhősort? Ahoz kavicsot kellene szereznem, hogyan?
    Gazda: Filonka56ID: 4862059

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.