Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A jótékonykodással összefüggésben a további területek "felszabadítása" csak vásárlási formával lehetséges. Vagyis a kavicsokat a tudás fája elem aratásával lehet megszerezni.
    A felhősor is csak az Osztályelső kosár megvásárlásával kerülhet a "tulajdonunkba".

Az event ismertetője is tartalmazza ezeket az információkat:
    https://board-hu.farmerama.com/inde...-gyarapodj-malala-jótékonysági-eventje.14518/

2. vénsárkány48

vénsárkány48 Fórumlakó

Szervusztok!
    A boldog betakarítással most dupla tp járna az elvetett növények után, de kevesebbet ad, mint rendesen. pld: saéáta, és a répa rendesen 1 tp-t ad, most pedig 0.85 tp-t ad. A csipkebogyó rendesen a vető tábla szerint ad 149-et, most százharminc vaolahányat adott. Rosszul láttam? Hogy van ez?

3. mamarygen

Szia!
    Nem mindegy, milyen méretű a földterület ahol ellenőrzöd a tp-ket.

Nincs gond ... de a területegység szerinti tp-t érdemes figyelned!

4. pityhaitt

pityhaitt Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    A havas tájat ki lehet kapcsolni valahol?

5. mamarygen

Szia!
    Igen kikapcsolható a téli, havas háttér.

Beállítások menüpontban van egy új segéd opció... válaszd a "nincs téma" feliratot. Mentsd el. Majd a böngésző címsorában az aktuális oldal frissítése ikonra kattints (kör alakú ikon)!
    A kilépés és visszatérés is eredményezi a havas háttér eltűnését, ha nem a böngésző címsorában kattintasz a jelre a beállítás megváltoztatása után.

6. pityhaitt

pityhaitt Utánpótlás-írogató

Köszi szépen:))

7. NTibi69

NTibi69 Fórum-zöldfülű

Szia!
    Az adventi kalendáriumnál kinyitottam az első sort, de a végén a nagy doboz zárva maradt,miért? Minden nap nyitottam.

8. mamarygen

Szia!
    Kérlek arra, alaposan nézz rá az első sorra a kalendáriumodban.
    Van ott egy halványan látható ajándék, mellette egy + jel, gomb. Ez jelzi, hogy nem nyitottad ki a zoknit az adott napon.
    A halvány kép azért jelent meg, hogy el tudd dönteni, megéri-e számodra farmaranyért kinyitni utólag ezt az ajándékot.

Kérlek arra, olvasd el az alábbi közleményt:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/adventi-kalendárium-2016.14552/#post-619583

9. viragkoni

viragkoni Fórum-zöldfülű

Sziasztok!Tegnap akárhogy próbáltam kinyitni a bónuszajándékomat a doboz nem nyílt ki.Most beléptem és látom, hogy nem adta ide az ajándékot..Már frissítettem az Adobét is.Mit tegyek még?Már egy szomszédom is jelezte, hogy neki sem nyílt ki a bónusz ajándékdoboz.
    Mit kellene még tennem, hogy megkapjam az ajándékom? Köszönöm szépen a válaszotokat előre is.

10. NTibi69

NTibi69 Fórum-zöldfülű

Köszi.Bocs, figyelmetlen voltam.

11. mamarygen

Szia!

Amennyiben az első sorvégi számozatlan doboz nem nyitható kattintásra, akkor az első hat napban valamelyik ajándékot nem vetted át!

Kérlek arra, olvasd el az alábbi közleményt:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/adventi-kalendárium-2016.14552/#post-619583

12. viragkoni

viragkoni Fórum-zöldfülű

Bocsánat, pedig én minden nap játszottam,és az ajándékot is begyűjtöttem, de tényleg mutat egy plusz jelet.Így már értem miért nem nyílt ki.Köszönöm.

13. pilcsi64

pilcsi64 Fórum ismerője

sziasztok !
    csak egy pontosítást szeretnék kérni :)
    a mikulás event felhősorának ajándékairól van szó , a TP és a BTP világos , a CSP viszont nem , ott is az van a kiírásban , hogy szint / CSP .most akkor mindkét szint után jár a CSP vagy csak a farm után és a baha szint után nem ( én ez utóbbira tippelek , de pontos választ nem tudok :(

14. seelboo

seelboo Fórum-zöldfülű

Sziasztok! A magyar ranglista érdekelne. Tudnátok segíteni? üdv. seelboo

15. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

"Bónusz: szint*40 TP, szint* 40 BTP, szint*55 CSP"

Könnyű számolás érdekében, tegyük fel, hogy 100-as szinten állsz farmon és bahamán.
    4.000 TP, 4.000 BTP, 5.500 CSP a jutalom.

pilcsi64 kedveli ezt.
  16. |Tamás|

17. pilcsi64

pilcsi64 Fórum ismerője

köszi , tehát a CSP csak a farmos szint után jár , ahogy eddig is :) ( én is így gondoltam , csak reménykedtem , hogy a BP karácsonyi ajándékként most egy alkalomra újított de ez még mindig " bili " kategória :)

18. jneicus

jneicus Járnitanuló

Sziasztok!
    Nem tudom, jó helyre írom a kérdésem: Ma járt le a gyémánt prémium tagságom. Nem régen olvastam, hogy át fogják alakítani a tagságot. Nem lehet tudni, hogy mikor lehet megújítani? Eltünt az épületem is.
    Köszönöm: jneicus
    ID számom: 12915641

19. |Tamás|

Szia!

Egyelőre még nem kerültek kihirdetésre az új prémium tagságok, így egyelőre nem tudsz prémium tagságot vásárolni/megújítani.

20. hopp99

hopp99 Fórum-zöldfülű

köszönöm szépen a segítséget :D

Kukori.és.Kotkoda kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.