Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A monitor beállításai, optimalizálása is javíthat a képek minőségén.

Szakmai segítséget kaphatsz a vásárlás helyszínén is vagy informatikus segítségét is kérheted a környezetedből ehhez.

2. .rózsabimbó.

.rózsabimbó. Junior szaki

És aki nem tud vásárolni, Azokra nem gondol senki?

3. mamarygen

Kérlek olvasd el utólag az event leírását.
    https://board-hu.farmerama.com/inde...-gyarapodj-malala-jótékonysági-eventje.14518/

Abban is szerepel, a jótékonykodás segítségével lehetséges a teljesítés.

Aki nem tud adományozni, az sem érezheti kellemetlenül magát. Te se tedd ezt!

Játszhatott a speciális területen egy nyugodt és szép feladatsorral. Igazi szórakoztató játékban lehetett része.

viki1977 kedveli ezt.
  4. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    Az gazdaköri feladatok között szerintem egy új feladat van a "Közösségi szellem". Oda a 3/7-es ezüst, arany és gyémánt feladatába 65 db "Zúzmarás jegenyefenyő-tobozt" ígényel. A 4/7-esbe pedig a titokzatos csemete "Bornholm" elnevezésű talányos tikifából kifejlődhető Szantálfa magot kér. A kérdésem : hol, illetve honnan szerezhető meg a "Zúzmarás jegenyefenyő-toboz"-t adó fa?

5. mamarygen

Szia!

Az élő titokzatos csemete akcióban, ami 14:00 órakor vette kezdetét ma! :)

6. franyo121

Szervusz!
    Köszönöm a választ! Lehet hogy én vagyok felületes, vagy túl gyors, de a tegnap délutáni BackOfiice által írt előzetesben nem találtam róla semmit.

7. *vadvirág*

*vadvirág* Fórum-zöldfülű

Szeretném megtudni hogy az új gazda köri feladathoz / Közösségi szellem / honnan lehet zúzmarás jegenye-fenyő tobozt szerezni.
    A segítséget előre is köszönöm.

8. -Palika17-

-Palika17- Fórum admirálisa

Üdvözletem.

Ma elindult titokzatos csemete akcióból.

A farmra érkező titokzatos csemete elnevezése Lhoce talányos fából kaphatsz.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/titokzatos-csemete-akció-és-új-állandó-gazdaköri-küldetés-2016-december.14581/

Leho69 kedveli ezt.
  9. *vadvirág*

*vadvirág* Fórum-zöldfülű

10. mamarygen

Hírek felülete a játékban is segít.
    Az eventóra is jelzi az akciót.
    A fórumon a napi aktuálitásban a link is nyitható, olvasható.

A linkben, a tegnap esti hírben is van időpont... a kép alatt kiemelten látszik:
    https://board-hu.farmerama.com/inde...landó-gazdaköri-küldetés-2016-december.14581/

11. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Kérdezem,hogy a vetőmagos ládákat hova lehetne kirakni,ha nem lenne áthúzva? Próbáltam volna a Főfarmra,kerge kertbe és a kincses szigetre, de sehova sem tudom le van tiltva! Köszönöm a választ.A leírásban nem találtam ,csak annyit,hogy a játékban marad és ha valamelyik területre kitesszük kapjuk a TP pontokat utána.

12. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia!

Itt informálódj első körben :

https://board-hu.farmerama.com/inde...alala-jótékonysági-eventje.14514/#post-620176

magdi06 kedveli ezt.
  13. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

14. ambrusne

ambrusne Fórum nagymestere

A tudás fájának mi a további funkciója - vagy tegyem be a raktárba??? Köszönöm a választ!

15. Firecats

Firecats Fórum bárója

Szia!

Értelemszerűen az event hozzávalóiból nem adnak többet, de tp-t és btp-t - a kihelyezés helyétől függően - igen.

HéricsBáró kedveli ezt.
  16. Hegeniki

Hegeniki Utánpótlás-írogató

Szeretném megkérdezni, hogy a havas tájat hogyan tudom eltüntetni.Nagyon szép, de sajnos a szántók szélén a fákat nem nagyon látom, annyira havasak.
    Segítséget köszönöm.

17. mszidi7

mszidi7 Fórum nagymestere

Sziasztok.egy kerdesem van,volt 1 kitehetom ami hal jol tudom 1 db mezet adot 1x1 es teruleten, amikor volt az iskolas event bevettem,most ujra ki akarnam tanni de nem kapom sehol ,segitenetek hogy mi a neve?

18. franyo121

Szervusz!
    Ékezet nélkül elég nehezen értelmezem, hogy mézet, vagy a labdarúgásban használatos mezet keresel. Ha az előbbire gondolsz, akkor annak a kitehető neve : Kócos fülű nyúl háza. A másodikra lövésem sincs, hogy mi lehet.

19. mszidi7

mszidi7 Fórum nagymestere

Szia.Koszi szepen az elsorol van szo

20. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.